Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και περιμενω τωρα 1ωρα να συνελθει και παλι επικοινωνω μαζι του.
Την σκεπασα με πολλες κουβερτες για να κρατιεται ζεστη,το τριτο βλεφορο υποχωρησε εχει σχεδον δεν αντιδραει ακομη αλλα ειναι ζεστη.
Το δικο μου το τερας μυριστηκε γατα(την εκλεισα σ'ενα δωματια την αδεσποτουλα)και αρχισε τις αγριαδες.
Δωστε μου ολη την θετικη σας ενεργεια για να το ξεπερασει η αδεσποτουλα μου.Ουτε ονομα δεν της εδωσα,την στειρωσα περιν 10 μερες ειναι μεγαλο ζωο πανω απο εξι χρονων μου ειπε ο κτηνιατρος και χαιρομουνα που τις εξασφαλισα τωρα καλυτερη ζωη ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
και λιγη θετικη ενεργεια "αλα Τζουλια"
ωμμμμμμμμ

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημερα το μεσημερι φευγοντας απ'την δουλεια μπηκα σ'ενα μαγαζι να αγορασω γλαστρες και χωμα η αδεσποτουλα κατα την συνηθεια της με ακολουθησε και με περιμενε στην πορτα.Τι την τρομαξε δεν ξερω και πηγε να περασει τον δρομο,εκεινη την ωρα περασε μηχανακι δυστυχως την χτυπησε.Πεταχτηκε το καημενο ,αρχισα να την ψαχνω γυρω και κατω απ'τα αυτοκινητα την βρισκω ξαπλωμενη στο πεζοδρομιο σε κατασταση shock με την γλωσσα εξω και σηκωμενο το τριτο τριτο βλεφαρο.Την αρπαζω τρεχω στο αυτοκινητο γυριζω οσομπορω πιο γρηγορα σπιτι .Περνω τον κτηνιατρο στο κινητο και μου λει γρηγορα ενεση κορτιζονης για να αποφυγουμε την εγκεφαλικη αιμοραγια, βρηκα στο κοντινοτερο φαρμακειο ενα απο τα τρια σκευασματα που μου προτεινε το Prezolon 25mg/1mlAmp της κανω δυο αμπουλες οπως ειπε ο κτηνιατρος
και περιμενω τωρα 1ωρα να συνελθει και παλι επικοινωνω μαζι του.
Την σκεπασα με πολλες κουβερτες για να κρατιεται ζεστη,το τριτο βλεφορο υποχωρησε εχει σχεδον δεν αντιδραει ακομη αλλα ειναι ζεστη.
Το δικο μου το τερας μυριστηκε γατα(την εκλεισα σ'ενα δωματια την αδεσποτουλα)και αρχισε τις αγριαδες.
Δωστε μου ολη την θετικη σας ενεργεια για να το ξεπερασει η αδεσποτουλα μου.Ουτε ονομα δεν της εδωσα,την στειρωσα περιν 10 μερες ειναι μεγαλο ζωο πανω απο εξι χρονων μου ειπε ο κτηνιατρος και χαιρομουνα που τις εξασφαλισα τωρα καλυτερη ζωη ....
Νίκη μου λυπάμαι πολύ και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά για την καημένη την αδεσποτούλα σου....
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό γιατί έχει εσένα να την φροντίζεις μην ανυσηχείς όλα θα πάνε καλά να το πιστεύεις.....

drusilia
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειμαι σε θεση να κανω τιποτα...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Niki, ελπίζω τα καλύτερα για την ψιψίνα. Και μην το βάζεις κάτω. Έκανες ό,τι μπορούσες και μάλιστα αμέσως, όπως είπε και η drusilia. Περιμένουμε νέα αργότερα, ναι;Πριν λιγο μιλησα με τον κτηνιατρο .Απ'την στιγμη που περασε 1 ωρα απο την ενεση κορτιζονης και βρισκεται συνεχεια σε κωμα μου ειπε να ξανακανω και την τελευταια ενεση της συσκευασιας σαν υστατη προσπαθεια.Ειδα οτι πανω απο την θυλη μελανια και μαλλον ειναι ρηξη σπληνας.Τωρα περιμενουμε μεχρι τις 5 μηπως επανελθει αν και δεν υπαρχουν πολλες ελπιδες, ο κτηνιατρος ειπε οτι αν δεν συνελθει μεχρι το βραδυ εχει παρει το επιθανατιο μονοπατι .Δεν μπορω να συγκρατησω τον εαυτο μου κλαιω συνεχεια μαλλον δεν θα παω στην δουλεια το απογευμα
δεν ειμαι σε θεση να κανω τιποτα...

aretha
Περιβόητο μέλος

Γιατί δεν κάνεις και μια προσπάθεια με την Κτηνιατρική Σχολή; Φαντάζομαι ότι εκεί θα μπορέσουν να τη δουν λεπτομερώς και να κάνουν ό,τι μπορεί να γίνει στην περίπτωσή της... Τι διάγνωση να γίνει από τηλεφώνου και μάλιστα για τόσο σοβαρή περίπτωση;

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Καλό κουράγιο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Χάιδευέ την όσο μπορείς...

ELENIP
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί πολυ και δεν θέλεις να κάνεις τίποτα...λυπαμαι και οσο μπορώ σου συμπαραστέκομαι απο μακριά...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αδειο.Ο πονος ειναι αβασταχτος...σαν να χανεις ανθρωπο.
Σκεφτομαι να την θαψω το βραδυ,εχουμε μετα την πυλωτη επιφανεια με χωμα,ετσι να την αισθανομαι κοντα μου
Την ταιζα τοσον καιρο την στειρωσα προσφατα και ολο ελεγα επιτελους να τις δωσω ενα ονομα αλλα κανενα δεν μου ταιριαζε ισως να ηταν γραφτο...Σαν αδεσποτουλα εφυγε...
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νiki, έκανες ό,τι μπορούσες. Ήσουν δίπλα της και αυτό , πίστεψε με, το ένιωθε. Έφυγε με τα χάδια σου στο σωματάκι της. Πόναγε πολύ λιγότερο με εσένα δίπλα της.
Θα απαλύνει ο πόνος...θέλει χρόνο δυστυχώς.
Λυπάμαι πολύ

Jeannine
Δραστήριο μέλος

:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

τουλαχιστον ομως εφυγε εχοντας κοντα της εσενα 

Να πας στη δουλεια, αν μεινεις σπιτι ειναι χειροτερα.
Οτι και να πω ειναι λιγο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool