Η αδεσποτούλα μου χτυπήθηκε από μηχανάκι

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Σημερα το μεσημερι φευγοντας απ'την δουλεια μπηκα σ'ενα μαγαζι να αγορασω γλαστρες και χωμα η αδεσποτουλα κατα την συνηθεια της με ακολουθησε και με περιμενε στην πορτα.Τι την τρομαξε δεν ξερω και πηγε να περασει τον δρομο,εκεινη την ωρα περασε μηχανακι δυστυχως την χτυπησε.Πεταχτηκε το καημενο ,αρχισα να την ψαχνω γυρω και κατω απ'τα αυτοκινητα την βρισκω ξαπλωμενη στο πεζοδρομιο σε κατασταση shock με την γλωσσα εξω και σηκωμενο το τριτο τριτο βλεφαρο.Την αρπαζω τρεχω στο αυτοκινητο γυριζω οσομπορω πιο γρηγορα σπιτι .Περνω τον κτηνιατρο στο κινητο και μου λει γρηγορα ενεση κορτιζονης για να αποφυγουμε την εγκεφαλικη αιμοραγια, βρηκα στο κοντινοτερο φαρμακειο ενα απο τα τρια σκευασματα που μου προτεινε το Prezolon 25mg/1mlAmp της κανω δυο αμπουλες οπως ειπε ο κτηνιατρος
και περιμενω τωρα 1ωρα να συνελθει και παλι επικοινωνω μαζι του.
Την σκεπασα με πολλες κουβερτες για να κρατιεται ζεστη,το τριτο βλεφορο υποχωρησε εχει σχεδον δεν αντιδραει ακομη αλλα ειναι ζεστη.
Το δικο μου το τερας μυριστηκε γατα(την εκλεισα σ'ενα δωματια την αδεσποτουλα)και αρχισε τις αγριαδες.
Δωστε μου ολη την θετικη σας ενεργεια για να το ξεπερασει η αδεσποτουλα μου.Ουτε ονομα δεν της εδωσα,την στειρωσα περιν 10 μερες ειναι μεγαλο ζωο πανω απο εξι χρονων μου ειπε ο κτηνιατρος και χαιρομουνα που τις εξασφαλισα τωρα καλυτερη ζωη ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με όοοολη μου την ψυχή καλή τύχη. Έχει μια όμορφη ζωή μπροστά της απο εδώ κ πέρα. Φιλάκια πολλά κ καλή ανάρρωση:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω να πανε ολα καλα βρε νικι, κριμα θα ειναι να παει αδικοχαμενο...

και λιγη θετικη ενεργεια "αλα Τζουλια"

ωμμμμμμμμ:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Σημερα το μεσημερι φευγοντας απ'την δουλεια μπηκα σ'ενα μαγαζι να αγορασω γλαστρες και χωμα η αδεσποτουλα κατα την συνηθεια της με ακολουθησε και με περιμενε στην πορτα.Τι την τρομαξε δεν ξερω και πηγε να περασει τον δρομο,εκεινη την ωρα περασε μηχανακι δυστυχως την χτυπησε.Πεταχτηκε το καημενο ,αρχισα να την ψαχνω γυρω και κατω απ'τα αυτοκινητα την βρισκω ξαπλωμενη στο πεζοδρομιο σε κατασταση shock με την γλωσσα εξω και σηκωμενο το τριτο τριτο βλεφαρο.Την αρπαζω τρεχω στο αυτοκινητο γυριζω οσομπορω πιο γρηγορα σπιτι .Περνω τον κτηνιατρο στο κινητο και μου λει γρηγορα ενεση κορτιζονης για να αποφυγουμε την εγκεφαλικη αιμοραγια, βρηκα στο κοντινοτερο φαρμακειο ενα απο τα τρια σκευασματα που μου προτεινε το Prezolon 25mg/1mlAmp της κανω δυο αμπουλες οπως ειπε ο κτηνιατρος
και περιμενω τωρα 1ωρα να συνελθει και παλι επικοινωνω μαζι του.
Την σκεπασα με πολλες κουβερτες για να κρατιεται ζεστη,το τριτο βλεφορο υποχωρησε εχει σχεδον δεν αντιδραει ακομη αλλα ειναι ζεστη.
Το δικο μου το τερας μυριστηκε γατα(την εκλεισα σ'ενα δωματια την αδεσποτουλα)και αρχισε τις αγριαδες.
Δωστε μου ολη την θετικη σας ενεργεια για να το ξεπερασει η αδεσποτουλα μου.Ουτε ονομα δεν της εδωσα,την στειρωσα περιν 10 μερες ειναι μεγαλο ζωο πανω απο εξι χρονων μου ειπε ο κτηνιατρος και χαιρομουνα που τις εξασφαλισα τωρα καλυτερη ζωη ....

Νίκη μου λυπάμαι πολύ και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά για την καημένη την αδεσποτούλα σου....
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό γιατί έχει εσένα να την φροντίζεις μην ανυσηχείς όλα θα πάνε καλά να το πιστεύεις.....:up::up::up::up:

Ευχομαι να πάνε όλα καλά και συγχαρητήρια για την άμεση αντίδραση!:)

Πριν λιγο μιλησα με τον κτηνιατρο .Απ'την στιγμη που περασε 1 ωρα απο την ενεση κορτιζονης και βρισκεται συνεχεια σε κωμα μου ειπε να ξανακανω και την τελευταια ενεση της συσκευασιας σαν υστατη προσπαθεια.Ειδα οτι πανω απο την θυλη μελανια και μαλλον ειναι ρηξη σπληνας.Τωρα περιμενουμε μεχρι τις 5 μηπως επανελθει αν και δεν υπαρχουν πολλες ελπιδες, ο κτηνιατρος ειπε οτι αν δεν συνελθει μεχρι το βραδυ εχει παρει το επιθανατιο μονοπατι .Δεν μπορω να συγκρατησω τον εαυτο μου κλαιω συνεχεια μαλλον δεν θα παω στην δουλεια το απογευμα
δεν ειμαι σε θεση να κανω τιποτα...

Πριν λιγο μιλησα με τον κτηνιατρο .Απ'την στιγμη που περασε 1 ωρα απο την ενεση κορτιζονης και βρισκεται συνεχεια σε κωμα μου ειπε να ξανακανω και την τελευταια ενεση της συσκευασιας σαν υστατη προσπαθεια.Ειδα οτι πανω απο την θυλη μελανια και μαλλον ειναι ρηξη σπληνας.Τωρα περιμενουμε μεχρι τις 5 μηπως επανελθει αν και δεν υπαρχουν πολλες ελπιδες, ο κτηνιατρος ειπε οτι αν δεν συνελθει μεχρι το βραδυ εχει παρει το επιθανατιο μονοπατι .Δεν μπορω να συγκρατησω τον εαυτο μου κλαιω συνεχεια μαλλον δεν θα παω στην δουλεια το απογευμα
δεν ειμαι σε θεση να κανω τιποτα...
Niki, ελπίζω τα καλύτερα για την ψιψίνα. Και μην το βάζεις κάτω. Έκανες ό,τι μπορούσες και μάλιστα αμέσως, όπως είπε και η drusilia. Περιμένουμε νέα αργότερα, ναι; :)

:( :( :( :(
Γιατί δεν κάνεις και μια προσπάθεια με την Κτηνιατρική Σχολή; Φαντάζομαι ότι εκεί θα μπορέσουν να τη δουν λεπτομερώς και να κάνουν ό,τι μπορεί να γίνει στην περίπτωσή της... Τι διάγνωση να γίνει από τηλεφώνου και μάλιστα για τόσο σοβαρή περίπτωση; :hmm:

Θα συμφωνήσω! Από τη στιγμή που αποφάσισες να μην πας στη δουλειά σου, πήγαινε στην Κτηνιατρική Σχολή... Είναι επείγον πολύ απ'ο,τι καταλαβαίνω... Να της βάλουν ορό ή δεν ξέρω τι άλλο.. κάτι τελοσπάντων!

Νομιζω οτι τελειωνει,ειναι ακομη ζεστη αλλα εχει πια ακαμψια το σωματακι της ειναι τελειως σκληρο...

Δεν ξέρω τι να σου πω...:( Καλό κουράγιο...

Δώσε της μια γλυκιά αγκαλίτσα & από εμένα

Ας γίνει ένα θαύμα να συνέλθει....:(

Ας ελπίσουμε μήπως.... :(:(
Χάιδευέ την όσο μπορείς...:(

Καλη τυχη στην αδεσποτουλα σου.Ευχομαι να τα καταφερει και να αντιδρασει πολυ συντομα

Αχ Νίκη μου πολύ στεναχωρήθηκα! Τι κρίμα. Ευχομαι να γίνει το θαύμα που λένε και οι κοπέλλες αλλά και αν παλι όχι σκέψου ότι 6 χρόνων γατουλα του δρόμου ειναι απιστευτο να φτάσει και την έχεις βοηθήσει εσύ σ'αυτό.
Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί πολυ και δεν θέλεις να κάνεις τίποτα...λυπαμαι και οσο μπορώ σου συμπαραστέκομαι απο μακριά...

Δυστυχως τελειωσε πια το σωμα της ειναι τελειως ακαμπτο κοκκαλωσε τελειως ,ακομα ειναι λιγο ζεστη μαλλον απο τις κουβερτες που την εχω τυληξει.Ηταν μαλλον πολυ αργα απο την αρχη. Η Μυρτουλα εχει μια ωρα που δεν αφηνιαζει,δεν στεκεται πισω απο την πορτα του δωματιου που την εχω.Μαλλον το καταλαβε και αυτη.Σκεφτομαι να παω τελικα το απογευμα στην δουλεια για να ξεχαστω με κατι αλλο και να μην το σκεφτομαι συνεχεια.Πως θα δω την θεση της στο κατωφλι της πορτας μου
αδειο.Ο πονος ειναι αβασταχτος...σαν να χανεις ανθρωπο.
Σκεφτομαι να την θαψω το βραδυ,εχουμε μετα την πυλωτη επιφανεια με χωμα,ετσι να την αισθανομαι κοντα μου
Την ταιζα τοσον καιρο την στειρωσα προσφατα και ολο ελεγα επιτελους να τις δωσω ενα ονομα αλλα κανενα δεν μου ταιριαζε ισως να ηταν γραφτο...Σαν αδεσποτουλα εφυγε...

γμτ...την έχω τόσο πρόσφατη την εικόνα που περιγράφεις στο μυαλό μου που τρελαίνομαι...φαντάζομαι εσύ.:(

Νiki, έκανες ό,τι μπορούσες. Ήσουν δίπλα της και αυτό , πίστεψε με, το ένιωθε. Έφυγε με τα χάδια σου στο σωματάκι της. Πόναγε πολύ λιγότερο με εσένα δίπλα της.
Θα απαλύνει ο πόνος...θέλει χρόνο δυστυχώς.

Λυπάμαι πολύ :bye:

:bye::bye::cry::cry:

Αχ Νικη μου πολυ λυπαμαι..:(:(:( τουλαχιστον ομως εφυγε εχοντας κοντα της εσενα :(:(:(
Να πας στη δουλεια, αν μεινεις σπιτι ειναι χειροτερα.
Οτι και να πω ειναι λιγο :(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back