evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Σιμώνη είσαι και πολύ νεαρό κορίτσι για να τα πιστεύεις αυτά απόλυτα...
Σε ενα παιδί ΜΟΝΟ δίνεις
και παίρνεις τη χαρά του να είναι ευτυχισμένο
και πως να γ@μ@σει ένα παιδί τους γονείς του?
με το να ζητάει να βγει, ή παραπάνω χαρτζηλίκι?
ο γονιός είναι για να συγχωρεί και να κατανοεί
το ίδιο και ο δάσκαλος
με το παράδειγμά μας τους μαθαίνουμε συμπεριφορές
δεν γεννήθηκαν "παραβάτες"
αν γινόταν αυτό τότε θα τα κλέιναμε απο μωρά στα σίδερα για να σωφρονιστουν
περίμενε κι όταν κάνεις παιδί θα δεις πως θ'αλλάξεις αποψη για πολλά...
δηλαδή στα γατιά που δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος
δεν το νομίζω....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το αν ενας γονιος θελει να παιρνει απο το παιδι του...και δεν εννοω απλα τη χαρα να ειναι ευτυχισμενο..αλλα οπως το λεει η σιμ...εξαρταται απο το ΓΙΑΤΙ θελει καποιος να γινει γονιος...τον λογο δηλαδη που θελει να κανει παιδι...φυσικα αυτος που θελει να κανει παιδια,για να μην ειναι μονος του και να εχει καποιον να τον γηροκομισει στα γεραματα...ε..ναι...σιγουρα θα θελει και ανταλλαγματα σε οτι προσφερει...μονο που τοτε,δεν προσφερεις στο παιδι σου...αλλα στον εαυτο σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τελικα συμφωνω με πολλες κ χαιρομαι! δεν ειναι η μανα μου τρελλη δλδ!
κ μαζι σου συμφωνω πουπι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Σιμώνη είσαι και πολύ νεαρό κορίτσι για να τα πιστεύεις αυτά απόλυτα...
Σε ενα παιδί ΜΟΝΟ δίνεις
και παίρνεις τη χαρά του να είναι ευτυχισμένο
και πως να γ@μ@σει ένα παιδί τους γονείς του?
με το να ζητάει να βγει, ή παραπάνω χαρτζηλίκι?
ο γονιός είναι για να συγχωρεί και να κατανοεί
το ίδιο και ο δάσκαλος
με το παράδειγμά μας τους μαθαίνουμε συμπεριφορές
δεν γεννήθηκαν "παραβάτες"
αν γινόταν αυτό τότε θα τα κλέιναμε απο μωρά στα σίδερα για να σωφρονιστουν
περίμενε κι όταν κάνεις παιδί θα δεις πως θ'αλλάξεις αποψη για πολλά...
δηλαδή στα γατιά που δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος
δεν το νομίζω....![]()
ποιος το ειπε αυτο??

οπως τα παιδια δεν ειναι υποχειρια κανενος ετσι και οι γονεις δεν κανουν παιδια για να εχουν μια ζωη με πρεπει!!το τι ειμαι γονεας σημαινει οτι δινω δινω δινω (συναισθηματικα, οικονομικα, ψυχολογικα) αλλα κανε μου οτι θελεις εγω ειμαι γονεας και πρεπει??
θα κανω παιδια για να τα φριντιζω και να τα νοιαζομαι, να τους δωσω τη ζωη μου, και οτι εχω! και οχι γιατι πρεπει αλλα γιατι θελω!! και ναι θα το συγχωρησω το παιδι μου γιατι ειμαι μανα! γιατι μονο η μανα μπορει να καταλαβει και να σε συγχωρησει 100% και τα λοιπα!! δεν θελω να εχω το παιδι μου υποχειριο μου αλλα δεν θα δεχτω και να γυρισει να μου πει οτι ξερεις! κανω οτι γουσταρω γιατι ειναι δικη μου η ζωη!
εγω για ποιον παλευα τοσα χρονια? για πιο στερηθηκα? γι αυτο που σημερα μου λεει παραταμε θα κανω οτι γουσταρω?Μπορει να μην εχω παιδι οπως πολυ απο εδω μεσα αλλα σταματησα να ειμαι παιδι πολυ πιο νωρις απο πολλους ενηλικες για πολλους λογους! Για λογους που ενα αλλο παιδι που ισως οι γονεις του να μην το μαλωσαν οπως οι δικοι μου αλλα του μιλησαν πολυ ομορφο και εκπαιδευτηκα δεν θα τα μαθουν ποτε!

Και ειμαι σιγουρη οταν θα κανω παιδια οτι θα τα μεγαλωσω σωστα και θα τα κανω αξια οπως μας μεγαλωσαν και οι δικοι μου γονεις και ας μην ειχαν τις καταλληλες εκπαιδευτικες γνωσεις!
Καλη συνεχεια στο θεμα! δεν νομιζω πως εχω κατι αλλο να προσθεσω!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οταν ο ενηλικας παιδι ειναι ανεξαρτητος...και βεβαια θα πει κανω οτι γουσταρω(εννοπειται μεσα στα ορια του να μην βλαπτουμε τον αλλον)...δεν καταλαβα...δικια του ειναι η ζωη,αυτος θα τη ζησει..και εχει δικαιωμα να τη ζησει οπως θελει....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ποιος το ειπε αυτο??οπως τα παιδια δεν ειναι υποχειρια κανενος ετσι και οι γονεις δεν κανουν παιδια για να εχουν μια ζωη με πρεπει!!το τι ειμαι γονεας σημαινει οτι δινω δινω δινω (συναισθηματικα, οικονομικα, ψυχολογικα) αλλα κανε μου οτι θελεις εγω ειμαι γονεας και πρεπει??
θα κανω παιδια για να τα φριντιζω και να τα νοιαζομαι, να τους δωσω τη ζωη μου, και οτι εχω! και οχι γιατι πρεπει αλλα γιατι θελω!! και ναι θα το συγχωρησω το παιδι μου γιατι ειμαι μανα! γιατι μονο η μανα μπορει να καταλαβει και να σε συγχωρησει 100% και τα λοιπα!! δεν θελω να εχω το παιδι μου υποχειριο μου αλλα δεν θα δεχτω και να γυρισει να μου πει οτι ξερεις! κανω οτι γουσταρω γιατι ειναι δικη μου η ζωη!
εγω για ποιον παλευα τοσα χρονια? για πιο στερηθηκα? γι αυτο που σημερα μου λεει παραταμε θα κανω οτι γουσταρω?
Μπορει να μην εχω παιδι οπως πολυ απο εδω μεσα αλλα σταματησα να ειμαι παιδι πολυ πιο νωρις απο πολλους ενηλικες για πολλους λογους! Για λογους που ενα αλλο παιδι που ισως οι γονεις του να μην το μαλωσαν οπως οι δικοι μου αλλα του μιλησαν πολυ ομορφο και εκπαιδευτηκα δεν θα τα μαθουν ποτε!
Και ειμαι σιγουρη οταν θα κανω παιδια οτι θα τα μεγαλωσω σωστα και θα τα κανω αξια οπως μας μεγαλωσαν και οι δικοι μου γονεις και ας μην ειχαν τις καταλληλες εκπαιδευτικες γνωσεις!
Καλη συνεχεια στο θεμα! δεν νομιζω πως εχω κατι αλλο να προσθεσω!![]()
αρα...κανω παιδι...στερουμε..παλευω....για να το κανω οτι θελω;;;..ναι..και βεβαια για αυτο παλευες τοσα χρονια,,για αυτο στερηθηκες...για να κανεις ενα παιδι που θα ειναι ανεξαρτητο,με τις δικες του επιλογες..και για να ζησει τη ζωη που θελει ΑΥΤΟ..και οχι την ζωη που θελεις ΕΣΥ..

bunny
Περιβόητο μέλος
Έφη... Δεν εννοείς ότι επειδή ένας άνθρωπος είναι ανεξάρτητος μπορεί έτσι απλά να ξεγράψει τους γονείς του,έτσι; Δεν μου φαίνεται ηθικά σωστό κάτι τέτοιο...
Υπάρχει μια μέση λύση. Γιατί να φτάνουμε στα άκρα; (λέω εγώ τώρα)
marzep
Δραστήριο μέλος
ποιος το ειπε αυτο??οπως τα παιδια δεν ειναι υποχειρια κανενος ετσι και οι γονεις δεν κανουν παιδια για να εχουν μια ζωη με πρεπει!!το τι ειμαι γονεας σημαινει οτι δινω δινω δινω (συναισθηματικα, οικονομικα, ψυχολογικα) αλλα κανε μου οτι θελεις εγω ειμαι γονεας και πρεπει??
εγω για ποιον παλευα τοσα χρονια? για πιο στερηθηκα? γι αυτο που σημερα μου λεει παραταμε θα κανω οτι γουσταρω?
Μπορει να μην εχω παιδι οπως πολυ απο εδω μεσα αλλα σταματησα να ειμαι παιδι πολυ πιο νωρις απο πολλους ενηλικες για πολλους λογους! Για λογους που ενα αλλο παιδι που ισως οι γονεις του να μην το μαλωσαν οπως οι δικοι μου αλλα του μιλησαν πολυ ομορφο και εκπαιδευτηκα δεν θα τα μαθουν ποτε!
Καλη συνεχεια στο θεμα! δεν νομιζω πως εχω κατι αλλο να προσθεσω!![]()
Μα τελικα Σιμωνη,αυτη ειναι η ουσια της ζωης.Το παιδι,απο την ωρα που γεννιεται ειναι προορισμενο να κανει τη δικη του ζωη.Κανενος αλλου.Οι γονεις ειναι τα μεσα που μας οδηγουν στο σκοπο μας και που μεσα απο την αγαπη τους πρεπει να μας αφησουν ελευθερους.Απο ποτε?Και απο την ωρα του τοκετου ακομα ακομα.Δεν κανουμε παιδια για να μας ανταποδωσουν κατι η για να πραγματωσουν τον δικο μας σκοπο,τα κανουμε για να πραγματωσουν τα δικα τους ονειρα.
Υ.Γ η ευχη που σιχαινομαι,οταν γεννιεται ενα παιδι,ειναι "να το δειτε οπως επιθυμειτε"...Αισχος.Οταν πρυτανευουν οι επιθυμιες του γονιου,ο ανθρωπος βρισκεται σε ανισορροπια και τελικα δυστυχει (και υπαρχουν πολλοι τροποι δυστυχιας)...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οχι καλε..και βεβαια δεν εννοω αυτο...αν ειναι δυνατον..εννοω το οτι παρα πολυ γονεις βασικα εκβιαζουν συναισθηματικα τα παιδια τους..ακριβως με τον τροπο που τα γραφει η σιμ...δηλαδη...αχ,τι θυσιες εκανα εγω..και για ποιον τα εκανα αυτα..με σκοπο να περναει το δικο τους...παιδια..μην μπερδευομαστε..ειναι αλλο πραγμα προσεχω τους γονεις μου,δεν θα τους παρατησω...τους βλεπω και λοιπα..και αλλο οπραγμα να πρεπει να κανω ΕΓΩ τη ζωη που θελουν ΑΥΤΟΙ...καμμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλοΈφη... Δεν εννοείς ότι επειδή ένας άνθρωπος είναι ανεξάρτητος μπορεί έτσι απλά να ξεγράψει τους γονείς του,έτσι; Δεν μου φαίνεται ηθικά σωστό κάτι τέτοιο...
Υπάρχει μια μέση λύση. Γιατί να φτάνουμε στα άκρα; (λέω εγώ τώρα)
εγω πιστευω,οτι οποιος δεν ειναι ανιδιοτελης σαν γονιος,..καλυτερα να μην γινεται γονιος...πολυ περισσοτερη δυστυχια προξενει...
bunny
Περιβόητο μέλος
Οκ. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο.

Μόνο που στον πλανήτη Γη δεν συμβαίνει πάντα ό,τι είναι σωστό και δίκαιο
(άσχετο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οκ. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο.
Μόνο που στον πλανήτη Γη δεν συμβαίνει πάντα ό,τι είναι σωστό και δίκαιο(άσχετο
)
η...βασιλισσα του οφ...

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβασα πανω απο 6 σελιδες..με αλλους συμφωνησα με αλλους διαφωνησα...θυμωσα, γελασα, καταλαβα..
Σιγουρα η διαπαιδαγωγηση εχει αλλαξει (και επρεπε να αλλαξει) απο τα χρονια του παππου μου, του μπαμπα μου.. οπως οι δικοι μου γονεις ειναι πιο ανεκτοι σε πολλα σε σχεση με τους δικους τους γονεις ετσι θα ειμαι κι εγω ακομα περισσοτερο απο τους γονεις μου στα δικα μου παιδια..
Ομως αυτο το..η απολυτη ελευθερια, αφηστε το παιδι να επιλεξει, ξερει αυτο, παιδι ειναι δειχνω κατανοηση, θα κανει την τρελλα του ειναι στην εφηβεια του κτλ ...
ΟΧΙ! Το παιδι μου πρεπει να μαθει να σεβετε και να κατανοει οτι δεν εχω εγω μονο υποχρεωσεις απεναντι του εχει και αυτο απεναντι μου! δηλαδη τι ειναι οι γονεις??? μονο για να δινουν?? δεν εχουν κανενα δικαιωμα πανω στο παιδι?? για μενα αυτο ειναι λαθος!! ολες οι σχεσεις ειναι αμφιδρομες!! δινεις - παιρνεις !!!! Ειμαι προθυμη να δωσω τα παντα για το παιδι μου! Να θυσιαστω!! αλλα μην μου λες οτι δεν εχω δικαιωματα πανω του!
Και το παιδι μου θα κανει μια φορα την μ@λ@κια, 2 φορες στην τριτη θα γινει πανικος!! οχι δεν θα το σαπισω στο ξυλο αλλα την σφαλιαρα του θα την φαει!!!
Σχεσεις μπορει να εχει οσες θελει.. αυτος ή αυτη ελεγχει το σωμα του!!! αλλα οταν η κατασταση προχωρησει περα απο τον ελεγχο και το ανεκτο τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα επεμβω!
Γενικα ειμαι υπερμαχος του ''παν μετρον αριστο'', δηλαδη ναι ειμαι απελευθερομενη, ναι ειμαι ανοιχτομυαλη αλλα δεν θα αφησω κανεναν να με καβαλησει!!Οχι παιδακι μου δεν θα με γ@μ@σεις εσυ! εγω θα το κανω!
Οπως ειχε πει και μια γνωστη..οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος...Κι ας με χαρακτηρισετε οπως πιστευετε εσεις! (βιαιη, φασιστρια, σκληρη) Εγω θεωρω τον εαυτο μου απλα δικαιο!![]()
Με εκφράζεις απόλυτα!... Χαίρομαι που κάποιος καταλαβαίνει και λίγο την πραγματικότητα(που δεν είναι γεμάτη αρκουδάκια της αγάπης). Το πρόβλημα μάλλον σήμερα είναι ότι οι περισσότεροι δεν γίνονται ποτέ ενήλικες και το παιδί δεν θα βρει ποτέ γονέα αλλά στην καλύτερη μεγάλο αδελφό.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με εκφράζεις απόλυτα!... Χαίρομαι που κάποιος καταλαβαίνει και λίγο την πραγματικότητα(που δεν είναι γεμάτη αρκουδάκια της αγάπης). Το πρόβλημα μάλλον σήμερα είναι ότι οι περισσότεροι δεν γίνονται ποτέ ενήλικες και το παιδί δεν θα βρει ποτέ γονέα αλλά στην καλύτερη μεγάλο αδελφό.
Ducati αν θελεις ριξε μια ματια στο μηνυμα μου στη σελιδα 11...ειναι αφιερωμενο σε σενα...
γιατι για να δεχεσαι τη βια αλογιστα ισως να σημαινει πως την εχεις υποστει κ απλως πας να δικαιολογησεις καταστασεις...

Ginger09
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο ακριβως που λεω εννοω. Μαλλον εσεις γενικα θεωρειται καθε ιεραρχια τυρρανια, και σκοτος, και αβουλα παιδια, και ξυλο σε ειδικα διαμορφωμενα μπουντρουμια. Μηπως να βαλουμε κανα αναρχικο σημα στο φορουμ; Τι κακο υπαρχει στην αρχηγια;
Τι κακό υπάρχει στην αρχηγία; Η διαιώνιση του φόβου, των τζούφιων ελπίδων, των κανόνων που δεν συμφέρουν κανέναν και πολλών άλλων.
Το "τράβηγμα του τσουλουφιού" προϋποθέτει έλεγχο και αυθεντία. Ποιος είναι άξιος να ισχυριστεί πως ξέρει ποιο είναι το καλό των παιδιών; Η ιστορία χιλιάδων ετών αποδεικνύει πως δεν είναι κανένας. Δυστυχώς, οι γονείς είναι οι τελευταίοι που θα έπρεπε να κάνουν παιδιά. Και μιλάω για τους ανελεύθερους γονείς, που εμποτίζουν τα παιδιά τους με την θλιβερή ανικανότητα να νιώθουν και να σκέπτονται ελεύθερα. (σόρρυ για το ντελίριο, αλλά βαρέθηκα να ακούω επιχειρήματα που αναιρούνται από την ίδια την καθημερινή ζωή)

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν υπάρχει αρχηγία στο οτιδήποτε υπάρχει διάλυση. Το τράβηγμα του τσουλουφιού αν μπορεί να θεωρηθεί βία τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αν δεν αποφασίσει ο γονιός για κάτι ποιος θα το αποφασίσει. Ο θεούλης; Αμα δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν κάτι είναι σωστό, τότε δεν μπορούμε και αν είναι λάθος. Τότε όποιος το πιστεύει αυτό να μην ασχολείται καθόλου με τέτοια θέματα, ας γίνει ερημίτης. Και νομίζετε ότι οι εξορίες στο δωμάτιο και η στέρηση κάποιων πράγματων που προτείνετε, δεν είναι "βία" και επιβολή; Αυτα δεν προκαλουν ταπείνωση και ψυχικα τραύματα; Αυτά δεν είναι δυσάρεστες εμπειρίες που θα τις θυμάται; Αλλαξε ο μανολιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως, εχω να πω... Υποκρισια και παρωπιδες.
Γιουλακι, εσεις κατακρινετε το παραμικρο "ξυλο" αλογιστα.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Πειραζει που εγω δεν θεωρω οτι η αναγκη μου να κανω παιδι δεν θα μου βγαλει ποτε απο μεσα μου τη φραση "ξερεις τι θυσιες εκανα για σενα;"
Θελω να κανω παιδι δεν με αναγκαζει κανεις και ξερω τι θα στερηθω για να το μεγαλωσω αλλα δεν θα κατηγορησω ποτε εκεινο για μια δικη μου αποφαση.
Δεν νομιζω οτι κανενας μας αποφασισε απο μονος του να γεννηθει, οι γονεις μας αποφασισαν για εμας και ηξεραν τι ακριβως προυποθετει η υπαρξη ενος παιδιου στη ζωη.Θελει υπομονη και επιμονη να καταφερεις να κανεις ενα μωρο ενα σημαντικο ανθρωπο.
Και να προσθεσω μια φραση που ειχα διαβασει καπου πριν απο χρονια "τα παιδια δεν ανηκουν στους γονεις τους ειναι απλως ενα δωρο του Θεου για να γινεις καλυτερος ανθρωπος".
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν υπάρχει αρχηγία στο οτιδήποτε υπάρχει διάλυση. Το τράβηγμα του τσουλουφιού αν μπορεί να θεωρηθεί βία τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αν δεν αποφασίσει ο γονιός για κάτι ποιος θα το αποφασίσει. Ο θεούλης; Αμα δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν κάτι είναι σωστό, τότε δεν μπορούμε και αν είναι λάθος. Τότε όποιος το πιστεύει αυτό να μην ασχολείται καθόλου με τέτοια θέματα, ας γίνει ερημίτης. Και νομίζετε ότι οι εξορίες στο δωμάτιο και η στέρηση κάποιων πράγματων που προτείνετε, δεν είναι "βία" και επιβολή; Αυτα δεν προκαλουν ταπείνωση και ψυχικα τραύματα; Αυτά δεν είναι δυσάρεστες εμπειρίες που θα τις θυμάται; Αλλαξε ο μανολιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως, εχω να πω... Υποκρισια και παρωπιδες.
Γιουλακι, εσεις κατακρινετε το παραμικρο "ξυλο" αλογιστα.
Θα σου ελεγα λιγο να το κοιταξεις αυτο γιατι σαφως τα εχεις μπλεγμενα...κ το προβλημα δν ειναι αποκλειστικα δικο σου...αυριο μεθαυριο θα ειναι κ της οικογενειας σου αλλα κ σαφως ενα κοινωνικο ζητημα που παει να πει πως ειναι κ δικο μας ...
Δεν υπαρχει ξυλο που να ειναι αποδεκτο...υπαρχει μονο βια κ αυτη ειναι κατακριτεα...
κ αν θεωρεις πως αυτες οι τιμωρειες που αναφερεις προκαλουν ταπεινωση κ ψυχικα τραυματα τοτε φαντασου τι ταπεινωση κ ψυχικα τραυματα προκαλει το ξυλο (σαφως μεγαλυτερη)...αρα αν θες να το σκεφτεσαι ετσι τουλαχιστον βαλε ως στοχο στη ζωη σου να βλαπτεις λιγοτερο τους γυρω σου κ προτιμησε τους αλλους τροπους νουθετησης εκτος του ξυλου...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα σου ελεγα λιγο να το κοιταξεις αυτο γιατι σαφως τα εχεις μπλεγμενα...κ το προβλημα δν ειναι αποκλειστικα δικο σου...αυριο μεθαυριο θα ειναι κ της οικογενειας σου αλλα κ σαφως ενα κοινωνικο ζητημα που παει να πει πως ειναι κ δικο μας ...
Δεν υπαρχει ξυλο που να ειναι αποδεκτο...υπαρχει μονο βια κ αυτη ειναι κατακριτεα...
κ αν θεωρεις πως αυτες οι τιμωρειες που αναφερεις προκαλουν ταπεινωση κ ψυχικα τραυματα τοτε φαντασου τι ταπεινωση κ ψυχικα τραυματα προκαλει το ξυλο (σαφως μεγαλυτερη)...αρα αν θες να το σκεφτεσαι ετσι τουλαχιστον βαλε ως στοχο στη ζωη σου να βλαπτεις λιγοτερο τους γυρω σου κ προτιμησε τους αλλους τροπους νουθετησης εκτος του ξυλου...
δεν μπορω να καταλαβω εσυ με πιο δικαιωμα κρινεις αν ο ενας ή ο αλλος θα εχει προβλημα μελλοντικα με την οικογενεια του επειδη εχει καποια αποψη!
και γιατι πρεπει να ειμαι εγω αυτη που θα εχει το προβλημα και οχι εσυ!
Εν πασι περιπτωσι ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω εδω γιατι ειναι δωρον αδωρο!προσπαθειτε να βγαλετε λαθος καποιον γιατι απλα εχετε διαφορετικη αποψη!!
Θα κλεισω μονο λεγοντας (σχετικα με κατι που ειπε καποιος πιο πανω δεν θυμαμαι ποιος) θεωρω (αποψη μου και παλι) οτι αυτοι που εχουν απεχθεια για το ξυλο ειναι και αυτοι που το εχουν φαει και οχι οι ι ''τραυματισμενοι'' ψυχικα απο αυτο!
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχουν την ιδια ταπεινωση. Μια χαρα ξεκαθαρισμενα τα εχω, απλα εχω ενα μυαλο και ενα θαρρος που δεν εχει διαβρωθει απο την μαλθακοτητα των καιρων μας. Ωραιες οι κουλτουριαρικες και διανοουμενιστικες φρασεις που χαιδευουν ολωνων τα αυτια μας, αλλα υπαρχει και η πραγματικοτητα.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μπορω να καταλαβω εσυ με πιο δικαιωμα κρινεις αν ο ενας ή ο αλλος θα εχει προβλημα μελλοντικα με την οικογενεια του επειδη εχει καποια αποψη!και γιατι πρεπει να ειμαι εγω αυτη που θα εχει το προβλημα και οχι εσυ!
Εν πασι περιπτωσι ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω εδω γιατι ειναι δωρον αδωρο!προσπαθειτε να βγαλετε λαθος καποιον γιατι απλα εχετε διαφορετικη αποψη!!
Θα κλεισω μονο λεγοντας (σχετικα με κατι που ειπε καποιος πιο πανω δεν θυμαμαι ποιος) θεωρω (αποψη μου και παλι) οτι αυτοι που εχουν απεχθεια για το ξυλο ειναι και αυτοι που το εχουν φαει και οχι οι ι ''τραυματισμενοι'' ψυχικα απο αυτο!
την αποψη μου λεω κ εγω κ ειπα πως ειναι κ δικο μας προβλημα το οτι τα εχει μπλεξει οχι μονο δικο του...(δυστυχως δηλαδη)
αυτο που υπογραμμισα δν το καταλαβαινω...
Εχουν την ιδια ταπεινωση. Μια χαρα ξεκαθαρισμενα τα εχω, απλα εχω ενα μυαλο και ενα θαρρος που δεν εχει διαβρωθει απο την μαλθακοτητα των καιρων μας. Ωραιες οι κουλτουριαρικες και διανοουμενιστικες φρασεις που χαιδευουν ολωνων τα αυτια μας, αλλα υπαρχει και η πραγματικοτητα.
κ αν πιστευετε πως το να υποστηριζετε την βια ειναι αποτελεσμα ενος καθαρου μυαλου κ θαρρους τοτε...
αντε να τα βαλετε κ με τον Μαχατμα Γκαντι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool