Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και πηγε το μυαλο μου σε δηλητηριαση.Τωρα που ειδα το post ειμαι σιγουρη.Τα δικα μου αδεσποτουλια τα ταιζω καθε μερα και δεν πιστευω να πλησιασουν τους καδους.Φοβαμαι ομως το ΣΚ-Τριτη που θελω να φυγω στο εξοχικο,τι θα δω οταν γυρισω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Και να δούμε τι θα βγει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αν απαιτήσετε να σας προστατέψει ο δήμος από τη βρώμα και τις ασθένειες των σκουπιδιών, θα σας βεβαιώσει ότι κάνει ο,τι μπορεί και θα ψεκάσει τα σκουπίδια, τα οποία θα τα φάνε οι γάτες και θα πεθάνουν. Δοκιμάστε να συζητήσετε το θέμα και να βρείτε λύση συνεργαζόμενοι με το δήμο, ώστε να προστατευτείτε χωρίς να σκοτώσετε τα ζώα. Μην πετάτε την ευθύνη στα μούτρα του δήμου και γυρνάτε την πλάτη, δείξτε ότι θέλετε να μοιραστείτε τη δραστηριοποίηση, δείξτε ότι θέλετε να συνεργαστείτε υπεύθυνα μαζί του και υπερασπιστείτε το. Συζητείστε σε στυλ ΄΄να βρούμε μια λύση΄΄ και όχι στο στυλ ΄΄κόψτε το λαιμό σας να βρείτε λύση΄΄
Και να δούμε τι θα βγει

Έφυγα!!!
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΥΓ: Προσέξτε ότι όταν θέλουν να κάνουν κάποια εκδήλωση βιτρίνας πάλι εξαφανίζονται τα αδέσποτα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
τωρα εκανα τον συνηρμο τι στο καλο μπορει να ηταν αυτο....

γιατι κανει και τρελες βολτες σε φασεις....
και εστι εχω τωρα τη βανιλια στο αβαταρ.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντί οι λωποδύτες να τους το αναγνωρίσουν, έπιασαν να ψεκάζουν τα σκουπίδια.
Μπορεί να νόμιζαν ότι κοιτιόνται στον καθρέφτη και ψεκάζονται με λακ για να στρώσουν τα μαλλιά τους.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Νομίζω οι οδοκαθαριστές ζητούσαν να αναγνωριστεί η δουλεία τους ως ανθυγιεινή ε;
Αντί οι λωποδύτες να τους το αναγνωρίσουν, έπιασαν να ψεκάζουν τα σκουπίδια.
Μπορεί να νόμιζαν ότι κοιτιόνται στον καθρέφτη και ψεκάζονται με λακ για να στρώσουν τα μαλλιά τους.
Ναι τους γελοίους..Πες τα ρε συ!!!ΠΕΣ ΤΑ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool