Η απεργία χτυπά τις γάτες;;;

Χθες το βραδυ ειδα μια νεκρη γατα διπλα στα σκουπιδια επι της Δενδροποταμου στον Ευοσμο.Δεν φαινοταν χτυπημενη απο αυτοκινητο
και πηγε το μυαλο μου σε δηλητηριαση.Τωρα που ειδα το post ειμαι σιγουρη.Τα δικα μου αδεσποτουλια τα ταιζω καθε μερα και δεν πιστευω να πλησιασουν τους καδους.Φοβαμαι ομως το ΣΚ-Τριτη που θελω να φυγω στο εξοχικο,τι θα δω οταν γυρισω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν απαιτήσετε να σας προστατέψει ο δήμος από τη βρώμα και τις ασθένειες των σκουπιδιών, θα σας βεβαιώσει ότι κάνει ο,τι μπορεί και θα ψεκάσει τα σκουπίδια, τα οποία θα τα φάνε οι γάτες και θα πεθάνουν. Δοκιμάστε να συζητήσετε το θέμα και να βρείτε λύση συνεργαζόμενοι με το δήμο, ώστε να προστατευτείτε χωρίς να σκοτώσετε τα ζώα. Μην πετάτε την ευθύνη στα μούτρα του δήμου και γυρνάτε την πλάτη, δείξτε ότι θέλετε να μοιραστείτε τη δραστηριοποίηση, δείξτε ότι θέλετε να συνεργαστείτε υπεύθυνα μαζί του και υπερασπιστείτε το. Συζητείστε σε στυλ ΄΄να βρούμε μια λύση΄΄ και όχι στο στυλ ΄΄κόψτε το λαιμό σας να βρείτε λύση΄΄
Και να δούμε τι θα βγει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν απαιτήσετε να σας προστατέψει ο δήμος από τη βρώμα και τις ασθένειες των σκουπιδιών, θα σας βεβαιώσει ότι κάνει ο,τι μπορεί και θα ψεκάσει τα σκουπίδια, τα οποία θα τα φάνε οι γάτες και θα πεθάνουν. Δοκιμάστε να συζητήσετε το θέμα και να βρείτε λύση συνεργαζόμενοι με το δήμο, ώστε να προστατευτείτε χωρίς να σκοτώσετε τα ζώα. Μην πετάτε την ευθύνη στα μούτρα του δήμου και γυρνάτε την πλάτη, δείξτε ότι θέλετε να μοιραστείτε τη δραστηριοποίηση, δείξτε ότι θέλετε να συνεργαστείτε υπεύθυνα μαζί του και υπερασπιστείτε το. Συζητείστε σε στυλ ΄΄να βρούμε μια λύση΄΄ και όχι στο στυλ ΄΄κόψτε το λαιμό σας να βρείτε λύση΄΄
Και να δούμε τι θα βγει

:up::up::up::up:
Έφυγα!!!

Και στην γειτονιά μου έχουμε τέτοια κρούσματα και νομίζαμε ότι ήταν από φόλες. 'Ομως τώρα που το λες μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά περίπτωση φόλας εδώ γύρω, όπως έχω ξαναπεί έχω την τύχη να ζω σε ιδιαίτερα γατόφιλη γειτονιά. Τον δικό μου πάντως τον έχω κλειδαμπαρωμένο μέσα αυτόν τον καιρό.

στο κέντρο της αθήνας κυρίως ψυκασαν και κοντά σε σούπερ μάρκετ κ μεγάλα εστιατόρια. εκεί υπάρχει υλικό για μόλυνση.. Δεν ψεκαζουν σε γειτονιές.

Παιδιά νομίζω ότι το "ψέκασμα" είναι συχνό φαινόμενο. Έχω ενδείξεις ότι οι Δήμοι το κάνουν για να μην υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο δρόμο κ να παρουσιάζουν μια "Ευρωπαϊκή Εικόνα" στους δρόμους της πόλης. Άρα δεν είναι καθόλου απίθανο να έγινε κ για τα απορρίμματα.

δυστυχως οι ενδειξεις μου συμφωνουν με τα τρικαλα....κ σε πολλους δημους κ γειτονιες της αθηνας ισχυει αυτο......Ειναι κοινο μυστικο που καποιος πρεπει να το πει....οι ιδιοι οι δημαρχοι κ ριχνουν φολες...δηλητηρια κλπ...μη κολλατε στο ονομα....κ μετα εξαφανιζουν κ τα πτωματα......Ειναι γνωστο...σε παραπολλους δημους......ολοι το ξερουν κ το συζητανε....οι αποδειξεις ως συνηθως που να βρεθουν?????

το "ψέκασμα" όπως το λέτε ναι, δυστυχώς ακόμα υφίσταται...σε κάποιους δήμους, φυσικα αν γίνουν και παράπονα από τους κατοίκους..Τώρα για τα σκουπίδια δεν γνωρίζω, ίσως ισχύει αυτό που είπατε για κεντρικούς δρόμους και εστιατόρια κλπ..αλλωστε αυτό το φάρμακο δεν μυρίζει στις γατούλες για να μην το φάνε?

Παράπονα αλλά δυστυχώς όταν οι φωνές είναι μεμονωμένες δεν έχουν δύναμη. Μάλιστα ο Δήμος Τρικκαίων είχε την παράλογη απαίτηση από τους κτηνιάτρους της πόλης να πιάσουν όλα τα αδέσποτα να τα στειρώσουν κ να τα βγάλουν επι τόπου στους δρόμους με τα ράμματα κ χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους δίνει την αντιβίωσή τους. Και επειδή ορθά αρνήθηκαν όλοι οι κτηνίατροι να το κάνουν αυτό μετά από λίγες μέρες εξαφανίστηκαν όλα τα αδέσποτα. Δεν ξέρω αν σε τέτοιους "ανθρώπους" περνάνε οι διαμαρτυρίες. Και αν τελικά αυτές οι ήπιες μορφές είναι αρκετές για τέτοιου είδους άτομα.
ΥΓ: Προσέξτε ότι όταν θέλουν να κάνουν κάποια εκδήλωση βιτρίνας πάλι εξαφανίζονται τα αδέσποτα

Παιδιά και μια φίλη μου είδε μια γάτα να τελειώνει σήμερα και είναι άρρωστη από εκείνη την ώρα που το είδε:(

ετσι οπως τα λες ειναι φιλη με το δυσκολο ονομα....καποιο υποκοριστικο ισως??????ειναι φριχτοι γραφειοκρατες που δεν βγαζεις μαζι τους ακρη.....Κανας μπρατσωμενος τους χρειαζεται.....σε μια γωνια......κλπ...κλπ

τοσες μερες ειναι αναρτημενο αυτο το τοπικ και τωρα το διαβασα..ο λογος που εγινε η αποστηλωση της αβανας απο το αβατ ειναι γιατι αρρωστησε,(παει λεω μου το ματιασαν το γατι) την πηγα στον γιατρο με τρελη σιελοροια κι εκεινος επεμενε οτι κατι εγλειψε η εφαγε που την ερεθισε..
τωρα εκανα τον συνηρμο τι στο καλο μπορει να ηταν αυτο....:hmm:
γιατι κανει και τρελες βολτες σε φασεις....
και εστι εχω τωρα τη βανιλια στο αβαταρ.

Νομίζω οι οδοκαθαριστές ζητούσαν να αναγνωριστεί η δουλεία τους ως ανθυγιεινή ε;
Αντί οι λωποδύτες να τους το αναγνωρίσουν, έπιασαν να ψεκάζουν τα σκουπίδια.

Μπορεί να νόμιζαν ότι κοιτιόνται στον καθρέφτη και ψεκάζονται με λακ για να στρώσουν τα μαλλιά τους.

Νομίζω οι οδοκαθαριστές ζητούσαν να αναγνωριστεί η δουλεία τους ως ανθυγιεινή ε;
Αντί οι λωποδύτες να τους το αναγνωρίσουν, έπιασαν να ψεκάζουν τα σκουπίδια.

Μπορεί να νόμιζαν ότι κοιτιόνται στον καθρέφτη και ψεκάζονται με λακ για να στρώσουν τα μαλλιά τους.

Ναι τους γελοίους..Πες τα ρε συ!!!ΠΕΣ ΤΑ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back