Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
το'ψαξα λιγο μετα και βρηκα οτι υπαρχει εμβολιο για τη γριππη,αλλα ειναι σαν το δικο μας,δεν προστατευεσαι πληρως.αυτο που ξερω ειναι οτι μια γατουλα με τα συμπτωματα της γριπης πρεπει να παει επειγοντως στο γιατρο γιατι μπορει και να πεθανει...
ειναι και πολυ κολλητικη.η Τσικι ευτυχως πηρε μονο για μια βδομαδα αντιβιωση και συνηλθε πολυ γρηγορα(δε φτερνιζοταν ακομα,ουτε ετρεχαν τα ματια της)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δικιά σου γατούλα πώς τα πάει modified2;
modified2
Νεοφερμένο μέλος
Το πρόβλημα με τα υγρά μάτια και το φτέρνισμα πέρασε εξ ολοκλήρου λίγες μέρες μετά την επίσκεψη στην κτηνίατρο.
Η διατροφή της είναι στα ίδια με πριν: τρώει λιγότερο από όσο παλιά, αλλά είπαμε -- η κτηνίατρος λέει ότι είναι μια χαρά. Λίιιγο Gourmet Gold (μους κοτόπουλο), λίγο περισσότερο Sheba (συμπλήρωμα διατροφής - κοτόπουλο), λίγους κόκκους ξηράς τροφής και λίγο γαλοπούλα. Καμιά φορά έχει και τα τύχερα της (π.χ. καμιά σαρδέλα, ή ...λίγα τρίμματα από κέικ!). Βέβαια όταν εγώ λείπω (σπουδάζω στη Θεσ/νίκη), απ'ότι μου λέει η μητέρα μου τα κέφια και η όρεξη είναι λίγο πεσμένα.
Σιγά-σιγά, ετοιμαζόμαστε για τη νέα εγχείρηση της γατούλας (μαστεκτομή στην άλλη σειρά + στείρωση) σε καμιά δεκαριά μέρες.
Silmoril, επειδή σε καταλαβαίνω, ειλικρινά εύχομαι η γατούλα σου να γίνει καλά! Γιατί αφυδατώθηκε; Νερό δεν έπινε; Και η αναιμία υπήρχε από παλιά, ή είναι προϊόν της διατροφής της τελευταία;
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Aggeliki86
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εκτος απο τις βιταμινουχες παστες που υπαρχουν ,ειναι9 και καποιες υπερθερμιδικες τροφες ιδιαιτερα νοστιμες που τις δινουν σε γατια που δενε χουν ορεξη λογω καποιας αρρωστιας,μετα απο εγχειρησεις κλπ.Ειναι η ad της Hillsκαι η recovery της royal canin.
Η γατουλα σου πρεπει οπωσδηποτε να φαει,και κυριως να βρεθει η αιτια που δεν τρωει.Το να κοτσαρει μια αντιβιωση στα τυφλα..,αν καταλαβα καλα οτι εγινε,δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Ευχομαι να πανε ολα καλα,ομως μην το αφηνεις ετσι,περιμενοντας ποτε να φαει.ΠΑΡΕ ΒΙΤΑμινες,παρε ειδικες τροφες και εγω στη θεση σου θα συμβουλευομοαυν και δευτερο κτηνιατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool