Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοούσα εσένα και τη lukretia και εννοώ τα βασανιστήριαΓιατι μου μιλας στον πληθυντικο? Η απευθυνεσαι και στην lukretia?
Ο πονος ειναι μια εννοια σχετικη. Ποναω οταν με χτυπαει η αδελφη μου την ωρα του παιχνιδιου, αλλα ποναω και οταν χανω καποιο δικο μου. Ποιον πονο εννοεις?Τον εσωτερικο ή τον εξωτερικο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου, το 50% της έκτασης της Αυστραλίας είναι έρημος. Οι Αβορίγινες ζουν σε τέτοιες περιοχές. και προφανώς υπάρχουν κάποια δέντρα (γιατι σωστά το θέτεις δεν θα υπήρχαν αλλιώς άλλα ζώα) αλλά μάλλον δεν θα φτάνουν για να τραφεί ο πληθυσμός. Και τα υπόλοιπα ζώα που ζούσαν εκεί χάρη σε αυτά τα δέντρα έχουν αφανιστεί από τις γάτες ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από όσα έχουν ειπωθεί και από όσα έχω δει στο παρελθόν σε ντοκιμαντερ.Και η πιο λογικη εκδοχη: Η χλωριδα ειναι πολυ πλουσια. Εχει και παραεχει δενδρα οποτε και καρπους, οποτε και αλλους οργανισμους με τους οποιους τρεφονται οι γατες. Επομενως οι κατοικοι εχουν να τραφουν. ΜΕ ΦΥΤΑ. Η ιστορια αυτη ειναι ενα ΨΕΜΑ γιατι δεν στηριζεται σε λογικη εξηγηση. Αυτοι οι ανθρωποι θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο και ετσι τρωνε γατες.
Εννοούσα εσένα και τη lukretia και εννοώ τα βασανιστήρια
Ωραια.
Ο ανθρωπος διαμορφωνει τα εργα του και την πορεια της ζωης του με βαση τα βιωματα του και τα ερεθισματα απο το περιβαλλον του.
Οταν ενας ανθρωπος ζει μεσα στη βια, τον τρομο και την αβεβαιοτητα, υπαρχουν δυο ελκοχες. Η πρωτη και πιο πιθανη ειναι να να γινει βιαιος και και να επιδιωκει να προκαλεσει πονο και στους αλλους γυρω του(να βασανιζει δηλαδη)και η δευτερη και πιο απιθανη, ειναι να γινει εντελως το αντιθετο.Να θελει δηλαδη ολοι οι υπολοιποι να μην ζησουν αυτο που ο ιδιος περασε.
Και για να μην μου πεις οτι οσοι προκαλουν βασανιστηρια δεν εχουν ζησει σε περιβαλλον βιας, θα σου πω οτι δεν ειναι μονο αυτο.
Ολα τα ηλεκτρονικα παιχνιδια βιας που παιζουν τα μικρα παιδια, τα ερεθισματα που δεχονται και τα μηνυματα που τους περνανε η τηλεοραση και ολα τα παραμφερη, τους διαμορφωνουν τον χαρακτηρα αναλογα.
Για μενα, η προσωπικοτητα του ανθρωπου διαμορφωνεται απο μικρο παιδι. Μπορει να εξελισσεται οσο μεγαλωνει, αλλα οι βασεις εχουν ηδη τεθει. Οσο πονο δεχεται τοσο θα δινει...
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου, το 50% της έκτασης της Αυστραλίας είναι έρημος. Οι Αβορίγινες ζουν σε τέτοιες περιοχές. και προφανώς υπάρχουν κάποια δέντρα (γιατι σωστά το θέτεις δεν θα υπήρχαν αλλιώς άλλα ζώα) αλλά μάλλον δεν θα φτάνουν για να τραφεί ο πληθυσμός. Και τα υπόλοιπα ζώα που ζούσαν εκεί χάρη σε αυτά τα δέντρα έχουν αφανιστεί από τις γάτες ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από όσα έχουν ειπωθεί και από όσα έχω δει στο παρελθόν σε ντοκιμαντερ.
Πριν ερθουν οι γατες με τι τρεφονταν; Με τους αλλους οργανισμους. Οποτε αφου τα δεντρα εφταναν για τους αλλους οργανισμους, φτανουν τωρα κι οι καρποι τους για τους ''πεινασμενους'' ανθρωπους
Εμ πασει περιπτωσει, ειναι ενα ψεμα απο οποια μερια και να το δουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια, ειστε τοσοι αυτοι που απαντησατε σε αυτο το θεμα αλλα κανεις δε σκεφτηκε αυτο: Δεν υπαρχουν πουλια και αλλα εμβια οντα χωρις χλωριδα. Και εννοω δενδρα κι οχι θαμνους. Για σκεφτειτε: Που θα εφτιαχναν φωλιες τα πουλια; Προσωπικα πιστευω πως αυτο το θεμα με την ''ερημο'' ειναι ενα τεραστιο ψεμα εξ αρχης. Υπαρχουν 2 περιπτωσεις. 1. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν οργανισμοι τους οποιους μπορει μια γατα να φαει οι γατες δεν φταινε για τιποτα και στην τελικη θα ειχαν πεθανει ολες. 2 Και η πιο λογικη εκδοχη: Η χλωριδα ειναι πολυ πλουσια. Εχει και παραεχει δενδρα οποτε και καρπους, οποτε και αλλους οργανισμους με τους οποιους τρεφονται οι γατες. Επομενως οι κατοικοι εχουν να τραφουν. ΜΕ ΦΥΤΑ. Η ιστορια αυτη ειναι ενα ΨΕΜΑ γιατι δεν στηριζεται σε λογικη εξηγηση. Αυτοι οι ανθρωποι θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο και ετσι τρωνε γατες.
Νιαου, οι ανθρωποι εκει δεν εχουν γνωσεις για να σκεφτουν αυτα που εγραψες. Αφου οι γατες τρωγονται και μπορουν να τις πιασουν, απλα τις τρωνε.

Πριν ερθουν οι γατες με τι τρεφονταν; Με τους αλλους οργανισμους. Οποτε αφου τα δεντρα εφταναν για τους αλλους οργανισμους, φτανουν τωρα κι οι καρποι τους για τους ''πεινασμενους'' ανθρωπουςΕμ πασει περιπτωσει, ειναι ενα ψεμα απο οποια μερια και να το δουμε.
Αυτη ειναι η γνωμη σου. Εγω προσωπικα το πιστευω.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη ειναι η γνωμη σου. Εγω προσωπικα το πιστευω.
Σαρδελα δεν μπορεις να εισαι παντα απολυτη και αρνητικη. Δες το το θεμα και απο την αλλη του πλευρα λιγο. Απο την πλευρα της λογικης. Ξαναδιαβασε σε παρακαλω αυτα που εγραψα για να καταλαβεις οτι η ιστορια αυτη δε στεκει. Καποιες φορες θα πρεπει να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας και συγγνωμη για την εκφραση αλλα σε αυτο το θεμα λες συνεχεια το ιδιο πραγμα: Αυτη ειναι η δικη σου γνωμη. Πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος. Εγω αυτο πιστευω. Φρασεις απολυτες και τυπικες. Δες και λιγο απο τη μερια του αλλου.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
O διαβήτης θα εξαφανίσει τους Αβορίγινες
ΗΜΕΡΗΣΙΑ 14/11/2006 8:30:03 πμ
Eνας στους πέντε ιθαγενείς της Aυστραλίας είναι διαβητικός και αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, σε μερικές δεκάδες χρόνια η ύπουλη αυτή ασθένεια θα ολοκληρώσει το έργο των πρώτων λευκών αποίκων. O διαβήτης θα εξαφανίσει τους Aβορίγινες. Aυτό υπογραμμίστηκε σε τριήμερο συνέδριο της Mελβούρνης με θέμα το πρόβλημα του διαβήτη στις τάξεις των Aβοριγίνων. «H κρίση προκλήθηκε από την αλλαγή της διατροφής τους και του τρόπου ζωής», ανέφερε ο Oμοσπονδιακός υπουργός Yγείας, κ. Tόνι Aμποτ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. «O σύγχρονος τρόπος διαβίωσης έπληξε περισσότερο τους ιθαγενείς», είπε ο υπουργός. Σύμφωνα με τον πανεπιστημιακό καθηγητή, κ. Πολ Zίμετ, οι ιθαγενείς αρνούνται να αποδεχθούν την ευρωπαϊκή λύση για την αντιμετώπιση της ασθένειας, που είναι «δίαιτα και γυμναστική».
«Παιδιά δέκα ετών πάσχουν από διαβήτη και αν δεν αντιμετωπιστεί τώρα το πρόβλημα, πριν το τέλος του αιώνα οι Aβορίγινες θα αποτελούν παρελθόν», επισήμανε ο καθηγητής Zίμετ.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
τι κατα την γνωμη σας ειναι σωστο ή λαθος και αν κατα ποσο το να σκοτωνεις ενα ζωο αποτελει ταμπου, αναλογα με τις σηνηθειες και τα ηθη ενως πολιτισμου;
ο ανθρωπος για να ειναι υγιεις, χρειαζεται να τρωει ΚΑΙ κρεας, ΚΑΙ ψαρια ΚΑΙ λαχανικα..
γιατι πρεπει να υπαρχει σωστο και λαθος? ειναι σωστο που εχουμε δυο ποδια? ειναι λαθος που εχουμε ενα κεφαλι?
δυστυχως ή ευτυχως υπαρχει η τροφικη αλυσιδα
το καθε ζωο ειναι η τροφη ενος μεγαλυτερου ζωου..
ειναι σωστο να τρωει ο βατραχος τις μυγες?
ειναι λαθος να τρωει το λιονταρι την αντιλοπη?
εγω στη δεδομενη μου στιγμη φυσικα δε θα ετρωγα γατα, σκυλο κτλ
ευχαριστως ομως θα ξεκοκαλησω την κοτουλα, οχι βεβαια αυτη που μεγαλωσα εγω, αλλα αυτη που μου ηρθε ηδη σκοτωμενη..
ετσι ειναι η τροφικη αλυσιδα..εαν θελουμε να εχουμε ολα τα ζωα κατοικιδια μας και να μη τρεφομαστε με ζωα..μπορουμε καλιστα να αυτοκτονησουμε κιολλας γιατι το κρεας ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για μια υγειηνη διατροφη..
τελος αν εγω ημουν σε μια χωρα στην οποια δεν υπηρχε τπτ αλλο απο γατα, τπτ ομως, και ειχα και παιδια..αντε σας λεω οτι θα αντεχα καποιο χ χρονο να μη φαω..στο τελος ομως θα ετρωγα
θα ετρωγα και γατα, και σκυλο και ποντικι και οτιδηποτε ζωο για να επιβιωσω εγω και το παιδι μου..
εδω σε ακραιες περιπτωσεις εχουν αναφερθει καταστασεις κανιβαλισμου για την επιβιωση των υπολοιπων.. ανθρωπος να τρωει ανθρωπο. η γατα και ο σκυλος ειναι το προβλημα?
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ανθρωπος για να ειναι υγιεις, χρειαζεται να τρωει ΚΑΙ κρεας, ΚΑΙ ψαρια ΚΑΙ λαχανικα..
γιατι πρεπει να υπαρχει σωστο και λαθος? ειναι σωστο που εχουμε δυο ποδια? ειναι λαθος που εχουμε ενα κεφαλι?
δυστυχως ή ευτυχως υπαρχει η τροφικη αλυσιδα
το καθε ζωο ειναι η τροφη ενος μεγαλυτερου ζωου..
ειναι σωστο να τρωει ο βατραχος τις μυγες?
ειναι λαθος να τρωει το λιονταρι την αντιλοπη?
εγω στη δεδομενη μου στιγμη φυσικα δε θα ετρωγα γατα, σκυλο κτλ
ευχαριστως ομως θα ξεκοκαλησω την κοτουλα, οχι βεβαια αυτη που μεγαλωσα εγω, αλλα αυτη που μου ηρθε ηδη σκοτωμενη..
ετσι ειναι η τροφικη αλυσιδα..εαν θελουμε να εχουμε ολα τα ζωα κατοικιδια μας και να μη τρεφομαστε με ζωα..μπορουμε καλιστα να αυτοκτονησουμε κιολλας γιατι το κρεας ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για μια υγειηνη διατροφη..
τελος αν εγω ημουν σε μια χωρα στην οποια δεν υπηρχε τπτ αλλο απο γατα, τπτ ομως, και ειχα και παιδια..αντε σας λεω οτι θα αντεχα καποιο χ χρονο να μη φαω..στο τελος ομως θα ετρωγα
θα ετρωγα και γατα, και σκυλο και ποντικι και οτιδηποτε ζωο για να επιβιωσω εγω και το παιδι μου..
εδω σε ακραιες περιπτωσεις εχουν αναφερθει καταστασεις κανιβαλισμου για την επιβιωση των υπολοιπων.. ανθρωπος να τρωει ανθρωπο. η γατα και ο σκυλος ειναι το προβλημα?
Γωγω να σου πω οτι κανεις τεραστιο λαθος. Το κρεας προκαλει παρα πολλες αρρωστιες και σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητο για τον οργανισμο του ανθρωπου. Ειναι επιβλαβης τροφη, φοβερα επιβλαβης. Και να σου πω οτι οταν εγω καποτε ετρωγα κρεας
αρρωσταινα με το παραμικρο (περιττο να πω οτι εχω παει και στο νοσοκομειο κι επισης περυσι με ειχαν ''τρυπησει'' πανω απο 50 φορες για να δουνε τελικα τι εχω (εξεταση αιματος). Ενω φετος που ξεκινησα απο τον Οκτωβρη δηλαδη να ειμαι χορτοφαγος, ουτε ενα φταρνισμα ουτε ενας βηχας. Η χορτοφαγια γωγω να σου πω οτι ενισχυει πολυ σημαντικα την αμυνα του οργανισμου μας και σιγουρα σε καμια περιπτωση το κρεας δεν ειναι απαραιτητο για τη διατροφη μας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σαρδελα δεν μπορεις να εισαι παντα απολυτη και αρνητικη. Δες το το θεμα και απο την αλλη του πλευρα λιγο. Απο την πλευρα της λογικης. Ξαναδιαβασε σε παρακαλω αυτα που εγραψα για να καταλαβεις οτι η ιστορια αυτη δε στεκει. Καποιες φορες θα πρεπει να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας και συγγνωμη για την εκφραση αλλα σε αυτο το θεμα λες συνεχεια το ιδιο πραγμα: Αυτη ειναι η δικη σου γνωμη. Πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος. Εγω αυτο πιστευω. Φρασεις απολυτες και τυπικες. Δες και λιγο απο τη μερια του αλλου.
Δεν ειμαι απολυτη και αρνητικη. Αν ημουν, θα εγραφα την γνωμη μου, δεν θα δεχομουν διαλογο και δεν θα απαντουσα σε σχολια.
Το κανω ομως.
Αυτα που εγραψες ειναι η γνωμη σου. Ειναι "στοιχεια" που αντλεις απο τις γνωσεις και την δικη σου λογικη. Μερικοι απο εδω εχουν δει και το αντιστοιχο ντοκυμαντερ . Μπορεις να αμφισβητεις οτι και οσο θες, αλλα οχι να απαιτεις και απο τους αλλους να το δεχτουν τα λεγομενα σου.
Βεβαιως και βλεπω και διαβαζω τα λεγομενα του αλλου. Δεν ειμαι μονοπλευρος ανθρωπος, ακουω την αντιθετη αποψη. Αν διαφωνω με κατι, το λεω. Και διαφωνισα στο οτι η ιστορια αυτη ειναι ψεμα!
Οσο για τις φρασεις που χρησιμοποιω, το κανω γιατι ΕΓΩ, εκφραζω την ΔΙΚΗ μου αποψη και κανενος αλλου. Για να μην κατηγοριθω οτι μιλαω για ολους. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Παιδια, ειστε τοσοι αυτοι που απαντησατε σε αυτο το θεμα αλλα κανεις δε σκεφτηκε αυτο: Δεν υπαρχουν πουλια και αλλα εμβια οντα χωρις χλωριδα. Και εννοω δενδρα κι οχι θαμνους. Για σκεφτειτε: Που θα εφτιαχναν φωλιες τα πουλια; Προσωπικα πιστευω πως αυτο το θεμα με την ''ερημο'' ειναι ενα τεραστιο ψεμα εξ αρχης. Υπαρχουν 2 περιπτωσεις. 1. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν οργανισμοι τους οποιους μπορει μια γατα να φαει οι γατες δεν φταινε για τιποτα και στην τελικη θα ειχαν πεθανει ολες. 2 Και η πιο λογικη εκδοχη: Η χλωριδα ειναι πολυ πλουσια. Εχει και παραεχει δενδρα οποτε και καρπους, οποτε και αλλους οργανισμους με τους οποιους τρεφονται οι γατες. Επομενως οι κατοικοι εχουν να τραφουν. ΜΕ ΦΥΤΑ. Η ιστορια αυτη ειναι ενα ΨΕΜΑ γιατι δεν στηριζεται σε λογικη εξηγηση. Αυτοι οι ανθρωποι θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο και ετσι τρωνε γατες.
Και για να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου:
1.Για εκεινους τους ανθρωπους, αν υπαρχουν εκει πουλια, ή ποντικοι ή οτι αλλο που μπορει να κυνηγισει και να φαει μια γατα ειναι "ανυπαρκτα". Απο τι στιγμη που δεν μπορουν να πιασουν τα πουλια(κτλ), και μπορουν τις γατες, τι θα πιασουν?
2.Πολλοι γραψανε, και αντιστοιχα, το ντοκυμαντερ δειχνει οτι εκει δεν υπαρχει κατι αλλο να φανε! Δεν παραγουν ολα τα δεντρα καρπους, ή ακομα και να παραγουν δεν ειναι φαγωσιμα.
Αν βρηκαν ενα μανιταρι ή εναν καρπο, τον φαγανε 5 ανθρωποι και πεθαιναν, με το ενστικτο τους και τιποτα αλλο, σαφως και δεν θα το ξαναφανε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι, νομίζω, πολύ νωρίς για να κρίνεις αν σε οφέλησε ή όχι η χορτοφαγία.Ενω φετος που ξεκινησα απο τον Οκτωβρη δηλαδη να ειμαι χορτοφαγος, ουτε ενα φταρνισμα ουτε ενας βηχας.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειμαι απολυτη και αρνητικη. Αν ημουν, θα εγραφα την γνωμη μου, δεν θα δεχομουν διαλογο και δεν θα απαντουσα σε σχολια.
Το κανω ομως.![]()
Κι ομως σαρδελα. Οταν εξεφρασα την αποψη μου εσυ απαντησες με ενα: Αυτη ειναι η γνωμη σου. Εγω προσωπικα το πιστευω. Δεν ειναι και οτι πιο ''δημοκρατικο'' εχω ακουσει. Ειναι θα ελεγα λιγο απολυτο και αν καταλαβαινες τι ακριβως εννουσα θα μπορουσες να το δεις κι απο τη δικη μου πλευρα.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
οχι σε 13 κοριτσακια, που ειναι πανω στην αναπτυξη..
λυπαμαι που στο λεω, αλλα αν εγω ημουν στη θεση της μητερας σου
σε καμια περιπτωση δε θα σε αφηνα να μη τρως...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Δεν λέω ότι θα έτρωγα ποτέ γάτα ή σκύλο. Ούτε κυνήγι τρώω, ούτε ότιδήποτε που πριν λίγο πέταγε, έτρεχε ελεύθερο ή κολυμπούσε. Κρέας τρώω σε ελάχιστες ποσότητες και αυτό κατ'ανάγκη και με το ζόρι λόγω αναιμίας. Πιστεύω όμως ότι σε εξαιρετικές συνθήκες όσο αηδιαστικό μπορεί να μας φαίνεται τώρα που έχουμε όλα τα καλά στο ψηγείο μας, όλοι μπορούμε να φάμε τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν θέλω να σκέφτομαι καν την εικόνα της σφαγμένης γάτας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση επειδή έχω δει το σχετικό ντοκιμαντερ οι άνθρωποι δεν έχουν τιποτα να φάνε. Δεν κρίνουμε τώρα αν φταίνε όσοι έφεραν τις γάτες στην Αυστραλία ή τέλος πάντως ποιος είναι ο υπαίτιος. Ποιος άλλος από τους ίδιους ανθρώπους, που μολύνουν τις θάλλασσες, την γη και τον αέρα. Ο.Κ. Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς αν ποτε βρεθούμε στην ανάγκη μπορεί να φάμε από ρίζες μέχρι σκυλοτροφή, ή ακόμα κα ο ένας τον άλλο. Έχει δει κανείς κάποια ταινία η οποία βασιζόταν σε αληθηνή ιστορία, για ένα αεροπλάνο που πέφτει σε χιονισμένη βουνοκορφή και όταν μετά από μακρύ χρονικό διάστημα δεν τους έχει ανακαλύψει κανείς αναγκάζονται να φάνε τους πεθαμένους? Και δεν είναι ιστορία βγαλμένη από κάποιο διεστραμένο μυαλό, αλλά από την ίδια τη ζωή. Στη θεωρία όλοι λέμε ότι δεν θα κάνουμε ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλο όμως να το λες αραγμένος στο σπιτάκι σου με το ψυγείο και τα ντουλάπια γεμάτα λιχουδιές κι άλλο να βρεθείς μπροστά στο δίλημα ή θα το φάω (γατα, σκύλο, άνθρωπο) ή θα πεθάνω -κυριολεκτικά- της πείνας!!!....
Γωγω να σου πω οτι κανεις τεραστιο λαθος. Το κρεας προκαλει παρα πολλες αρρωστιες και σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητο για τον οργανισμο του ανθρωπου. Ειναι επιβλαβης τροφη, φοβερα επιβλαβης. Και να σου πω οτι οταν εγω καποτε ετρωγα κρεαςαρρωσταινα με το παραμικρο (περιττο να πω οτι εχω παει και στο νοσοκομειο κι επισης περυσι με ειχαν ''τρυπησει'' πανω απο 50 φορες για να δουνε τελικα τι εχω (εξεταση αιματος). Ενω φετος που ξεκινησα απο τον Οκτωβρη δηλαδη να ειμαι χορτοφαγος, ουτε ενα φταρνισμα ουτε ενας βηχας. Η χορτοφαγια γωγω να σου πω οτι ενισχυει πολυ σημαντικα την αμυνα του οργανισμου μας και σιγουρα σε καμια περιπτωση το κρεας δεν ειναι απαραιτητο για τη διατροφη μας!
![]()
Μα τι λες τωρα?
Οτι η χορτοφαγια ειναι γιατρικο?
Νιαου, εχει δικιο η Κατερινα!Ειναι πολυ νωρις για να ξερεις αν η χορτοφαγια σε ωφελει ή οχι!
Γιατι αν σε λιγα χρονια εμφανισεις προβλημα στην υγεια σου(μακαρι να εισαι παντα καλα), και σου πουν οι γιατροι οτι φταιει που δεν τρως κρεας, τοτε θα πεις οτι η χορτοφαγια σε εβλαψε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα που εγραψες ειναι η γνωμη σου. Ειναι "στοιχεια" που αντλεις απο τις γνωσεις και την δικη σου λογικη. Μερικοι απο εδω εχουν δει και το αντιστοιχο ντοκυμαντερ . Μπορεις να αμφισβητεις οτι και οσο θες, αλλα οχι να απαιτεις και απο τους αλλους να το δεχτουν τα λεγομενα σου.
Σαρδελα εγω δεν προσπαθω να πεισω κανενα. Το μονο που κανω ειναι να δινω στοιχεια λογικα για να σας δωσω να καταλαβετε οτι δεν στεκει και τοσο αυτη η ιστορια. Αυτο και τιποτε αλλο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool