Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι ομως σαρδελα. Οταν εξεφρασα την αποψη μου εσυ απαντησες με ενα: Αυτη ειναι η γνωμη σου. Εγω προσωπικα το πιστευω. Δεν ειναι και οτι πιο ''δημοκρατικο'' εχω ακουσει. Ειναι θα ελεγα λιγο απολυτο και αν καταλαβαινες τι ακριβως εννουσα θα μπορουσες να το δεις κι απο τη δικη μου πλευρα.
Φενια, διαβασα το μηνυμα σου και διαφωνισα.
Δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο στην εκφραση μου. Ουτε οτι δεν ειναι δημικρατικη.
Αντιθετα, ο τροπος που προβαλλες τα δικα σου επιχειρηματα δεν ηταν δημοκρατικος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαιως και βλεπω και διαβαζω τα λεγομενα του αλλου. Δεν ειμαι μονοπλευρος ανθρωπος, ακουω την αντιθετη αποψη. Αν διαφωνω με κατι, το λεω. Και διαφωνισα στο οτι η ιστορια αυτη ειναι ψεμα!
Οσο για τις φρασεις που χρησιμοποιω, το κανω γιατι ΕΓΩ, εκφραζω την ΔΙΚΗ μου αποψη και κανενος αλλου. Για να μην κατηγοριθω οτι μιλαω για ολους. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.![]()
Σαρδελα γινεσαι πολυ επιθετικη κι εγω δεν ηθελα να πω αυτο! Εγω ηθελα να πω οτι εκφραζεις τις φρασεις σου πολυ απολυτα και οχι ''μονοπλευρα'' η οτι αλλους χαρακτηρισμους δινεις στα λεγομενα μου!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί όταν αναφερόμαστε σε δράση εναντίον ανθρώπου το τονίζουμε; Πχ, ΄΄φαγώθηκε ακόμα και άνθρωπος.΄΄ και τι έγινε που φαγώθηκε τόσο σκάρτο είναι το κρέας του;
το θεμα δεν ειναι οτι ειναι "σκαρτο"οπως λες το κρεας του,αλλα το οτι δε συνηθιζεται ατομα ιδιων ειδων να τρωει το ενα το αλλο.αυτο λεγεται καννιβαλισμος.κι οπως ειπε κι η Λουκρητια,συνηθως η ταση των ειδων ειναι ο πολλαπλασιασμος και η διαιωνιση τους κι οχι η εξαφανιση τους απο αυτα τα ιδια.
Σαρδελα εγω δεν προσπαθω να πεισω κανενα. Το μονο που κανω ειναι να δινω στοιχεια λογικα για να σας δωσω να καταλαβετε οτι δεν στεκει και τοσο αυτη η ιστορια. Αυτο και τιποτε αλλο!
Ποια ειναι αυτα?

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
γλυκια μου νιαου, η χορτοφαγια (και οχι μονιμη)ισως να ειναι πολυ χρησιμη σε ανθρωπους που εχουν καποια συγκεκριμενα προβληματα υγειας..
οχι σε 13 κοριτσακια, που ειναι πανω στην αναπτυξη..
λυπαμαι που στο λεω, αλλα αν εγω ημουν στη θεση της μητερας σου
σε καμια περιπτωση δε θα σε αφηνα να μη τρως...
![]()
Γωγω, Κατερινα, Σαρδελα, δεν εχετε καμια επιγνωση του τι σημαινει χορτοφαγια. Οφειλω να σας πω οτι στην αρχη ζαλιζομουν και ανησυχησα και πηγα για εξετασεις. Και ακομα οτι οι εξετασεις μου ηταν πολυ καλυτερες απο ολης της οικογενειας μου που τρωει κρεας. Οπως καταλαβαινετε, και ρωτηστε οποια αλλη χορτοφαγο του σαιτ, η χορτοφαγια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ οπως λεει και η σαρδελα. Ειναι, και ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου, προφανώς στον ένα μήνα πάνω οι εξετάσεις δεν θα δείξουν κάτι κακό. Στο είπα και πριν είναι νωρίς να δεις αν σε έχει ωφελήσει ή όχι. Μπορεί πάντα να είσαι υγιής και να μην εμφανίσεις κανένα προβλημα υγείας. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με ένα κρεατοφάγο. Δεν λέει τίποτα αυτό. Το παν είναι η ισορροπημένη διατροφή. Από όλα με μέτρο.Γωγω, Κατερινα, Σαρδελα, δεν εχετε καμια επιγνωση του τι σημαινει χορτοφαγια. Οφειλω να σας πω οτι στην αρχη ζαλιζομουν και ανησυχησα και πηγα για εξετασεις. Και ακομα οτι οι εξετασεις μου ηταν πολυ καλυτερες απο ολης της οικογενειας μου που τρωει κρεας. Οπως καταλαβαινετε, και ρωτηστε οποια αλλη χορτοφαγο του σαιτ, η χορτοφαγια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ οπως λεει και η σαρδελα. Ειναι, και ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια ειναι αυτα?![]()
Σαρδελα γινεσαι πολυ ειρωνικη, και αν και σε εκτιμω πολυ η ειρωνεια ειναι αυτο που δεν αντεχω ΚΑΘΟΛΟΥ στους ανθρωπους!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαρδελα γινεσαι πολυ ειρωνικη, και αν και σε εκτιμω πολυ η ειρωνεια ειναι αυτο που δεν αντεχω ΚΑΘΟΛΟΥ στους ανθρωπους!
Ακομα δεν μπορω να βρω την επιθεση και την ειρωνεια.
Μια ερωτηση σου εκανα, και εσυ ολο μου λες οτι ειμαι ειρωνικη και επιθετικη!
Τωρα, για το αν η χορτοφαγια ειναι υγεια και το τι σχεση εχω εγω με αυτην δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις.
Δηλαδη, ολοι εμεις που τρωμε κρεας ειμαστε αρρωστοι?
Μηπως να γινουμε ολοι χορτοφαγοι?
Μην λες πραγματα που δεν γνωριζεις και δεν μπορεις να αποδειξεις.
Ξερω πολλους χορτοφαγους(και ναι, εχω πολλους φιλους χορτοφαγους)που το μετανιωσαν και σταματησαν.
Οι ανθρωποι ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ παμφαγοι και ΓΙΝΟΝΤΑΙ χορτοφαγοι. Οχι το αντιθετο.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύκολα μπορεί να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην χαθεί το είδος. Δηλαδή όταν κάποιος εντυπωσιάζεται ή σοκάρεται από τον κανιβαλισμό, οφείλεται αυτό σ αυτή την τάση;το θεμα δεν ειναι οτι ειναι "σκαρτο"οπως λες το κρεας του,αλλα το οτι δε συνηθιζεται ατομα ιδιων ειδων να τρωει το ενα το αλλο.αυτο λεγεται καννιβαλισμος.κι οπως ειπε κι η Λουκρητια,συνηθως η ταση των ειδων ειναι ο πολλαπλασιασμος και η διαιωνιση τους κι οχι η εξαφανιση τους απο αυτα τα ιδια.
mimikaki
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα!!! Ενδιαφέρων! Θα ήθελα να με φιλέψεις. αλλά θέλω να είναι κανένα κάθαρμα ε; όχι ότι βρούμε μπροστά μας...εγω θαναση αν δεν ειχα τι να φαω τσιμπαγα κανενα ανθρωπο!!! κακο ειναι? λες να αρρωστησω???![]()
![]()
![]()
Μάλλον το δεύτεροαπορια: τελικα αν εξαφανιστουν οι αβοριγινες θα την γλυτωσουν οι γατες? η θα βρεθει καποιος αλλος να τις φαει???![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος

αν τρως τα νυχια σου και τα πετσακια θεωρειται κρεατοφαγια???![]()
Αυτο ειναι πετσοφαγια.
Ειναι ξεχωριστη κατηγορια στα εις -φαγια!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτο ειναι πετσοφαγια.
Ειναι ξεχωριστη κατηγορια στα εις -φαγια!
μου κανει κατι και απο ανθρωπο-φαγια....
ασχετο αλλα ειχα μια συμμαθητρια στο δημοτικο που ετρωγε και τις μυξες της...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool