Η γάτα μου έπεσε από το μπαλκόνι!

Απάντηση: Βοήθεια!! Η γάτα μου έπεσε από το μπαλκόνι!

Παιδια καλημερα! μου συνεβει και εμενα με τον γατο μου κατι παρομοιο με εσας και θελω τη βοηθεια σας. επεσε ο γατος μου απο υψος 7 με 8 μετρων περιπου,τον βρηκαμε να καθεται κουλουριασμενος στο γκαραζ . Περπατουσε ,καθησε κουλουριαμενος σε μια καρεκλα και ετρεμε ολοκληρος.αφου περασαν καποιες ωρες ετρεμε αλλα οχι τοσο οσο στην αρχη και μπορουσε να περπατησει,δεν εκλαιγε παρολα αυτα. Την επομενη μερα,σημερα δηλαδη ξυπνησα το πρωι και ηταν καθισμενος ακομη,πηγε τουαλετα ,του πηρα κονσερβα και εφαγε και νερακι ηπιε. τον ψιλαφησα στα ποδαρακια δεν εκλαψε,αλλα σε καποιο σημειο σαν να ειχε μια ενοχληση.αλλα περπαταει κανονικα. Να ανησυχω? εχω τρομαξει αρκετα! Επισης,χθες εκανε και εμετουλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια καλημερα! μου συνεβει και εμενα με τον γατο μου κατι παρομοιο με εσας και θελω τη βοηθεια σας. επεσε ο γατος μου απο υψος 7 με 8 μετρων περιπου,τον βρηκαμε να καθεται κουλουριασμενος στο γκαραζ . Περπατουσε ,καθησε κουλουριαμενος σε μια καρεκλα και ετρεμε ολοκληρος.αφου περασαν καποιες ωρες ετρεμε αλλα οχι τοσο οσο στην αρχη και μπορουσε να περπατησει,δεν εκλαιγε παρολα αυτα. Την επομενη μερα,σημερα δηλαδη ξυπνησα το πρωι και ηταν καθισμενος ακομη,πηγε τουαλετα ,του πηρα κονσερβα και εφαγε και νερακι ηπιε. τον ψιλαφησα στα ποδαρακια δεν εκλαψε,αλλα σε καποιο σημειο σαν να ειχε μια ενοχληση.αλλα περπαταει κανονικα. Να ανησυχω? εχω τρομαξει αρκετα! Επισης,χθες εκανε και εμετουλη.
Φιλη niaoula, πρεπει να το πας στον κτηνιατρο το γατι, αν δεν ειχε παθει τιποτα, θα ειχε φυσιολογικη συμπεριφορα, δεν μπορει η τρομαρα του που επεσε να κραταει απο χθες. Πηγαινε τον για να εισαι σιγουρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ !

Τωρα πηρα τον κτηνιατρο και θα παω το απογευμα να τον δω,μου ειπε πως αφου πηγε τουαλετα για αρχη ειναι καλο γιατι σημαινει πως δεν εχει καποιο προβλημα με εντερο κλτ. Βεβαια τωρα που τον ψαχουλεψα καλυτερα παρατηρησα πως στα γεννητικα του οργανα,το ενα σακουλακι ειναι λιγο σαν σκισμενο απο την μια πλευρα.τωρα το ειδα αυτο και δεν προλαβα να του το πω στο τηλεφωνο.

Ξαναπαρτον και πες του αυτο που παρατηρησες. Και να ξερεις, μπορει καποιος να φαινεται οτι δεν εχει καποιο τραυμα, μετα απο χτυπημα, η πτωση, αλλα να υπαρχει εσωτερικη αιμοραγια. Αυτο θελουμε να αποκλεισουμε, τα αλλα βολευονται.

Τελικως ολα ειναι μια χαρα,δεν ειχε τιποτα σοβαρο,την γλυτωσε μου ειπε. Αρχικα οταν του ανεφερα οτι επεσε απο το μπαλκονι μου ειπε πως δεν επεσε αλλα πηδηξε με την θεληση του επειδη ειναι σε περιοδο οιστρου-δεν του εχω κανει ακομα στειρωση γτ ειναι 7 μηνων-. επειδη πηδηξε λοιπον απο μεγαλο υψος μου ανεφερε οτι συνηθως χτυπανε στο σαγονι και το σπανε αλλα ο δικος μου επεσε με τον πισινο και τρανταχτηκε στα πισω ποδια πολυ αλλα δεν χτυπησε παλι καλα . μετα απο λιγες μερες ηταν οπως παλια!!! :D:D:D

Αντε μπραβο, κι αλλο κακο να μην τυχει. Κοιτα να τον στειρωσεις συντομα, για να μην ξαναεχεις προβλημα.

Και επειδή μέχρι να στειρωθούν κάνουν διάφορα περίεργα, καλό θα ήταν αν δεν τον στειρώσεις ακόμη, επειδή είναι μικρούλης, μέχρι να φτάσει η ώρα του, να μην έχει καμία πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους. Για την ασφάλεια του

Update απο τον γατο μου.
Ηδη εχουν περασει 8 μηνες απο την μερα που επεσε απο τον 5ο!!!
Ειναι σαν μην επεσε ποτε, χαιρει ακρας υγειας αλλα δυστυχως αρχισε παλι τα ακροβατικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραία :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχεις περιφραξει το μπαλκονι?
γιατι κι εμενα επεσε απο τον 5ο αλλα δεν θα αφηνα να ξανασυμβει κατι τετοιο..το οτι γλυτωσαμε μια φορα δεν σημαινει οτι και τη 2η θα εναι το ιδιο τυχερα!!εμενα ας πουμε προσγειωθηκε πανω σε μια τεντα και του κοψε καπως τη φορα αλλιως τα ποδια του θα χαν γινει κιμας! προσεχε παρα πολυ

Το μπαλκόνι ειναι α π α γ ο ρ ε υ τ ι κ ο!!!!Ο πρώτος μου γατουλης έπεσε παρόλο που το έχω περιφραξει όλο με 2 μέτρα καλαμωτη!
Κατάφερε κ σκαρφάλωσε!ευτυχως δεν σκοτώθηκε γιατι του έκοψαν την φορα τα δέντρα που έχουμε στο πίσω μέρος του σπιτιού!
Απο τότε κανένα απο τα 5 που έχω δεν βγαίνουν στο μπαλκόνι!τα λατρευω για να ρισκαρω να μου σκοτωθεί κάποιο..

εγω δεν τα αφηνω να βγαινουν καθολου σε μπαλκονι! μονο σε ενα απο τα μπαλκονια που εχω σπιτι το οποιο ειναι σαν φυλακη (περιφραγμενο με συρμα μεχρι πανω. ακομψο μεν αλλα βολικο για τα γατακια μου δε). προσοχη με τα μπαλκονια, τα τρεμω!

Γεια σας ειμαι πολυ στεναχωρημενη επεσε σημερα η γατουλα μου απο τον 4ο οροφο και μπαμ κατω. Την πηγα στον γιατρο και την κρατησε εκει για αποψε...μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι σοβαρο και η εξετασεις της ηταν οκ....ανησυχω ομως..θα γινει καλα? Αραγες????

Εφόσον σε καθησύχασε ο γιατρός δεν βρίσκω τον λόγο να μη γίνει καλά! :) Στο εξής προσπάθησε να την κρατάς περισσότερο μέσα και να μη βγαίνει στο μπαλκόνι χωρίς επίβλεψη προς αποφυγή άλλων ατυχημάτων!

Γιατι να μην ειναι καλα? δεν σημαινει πως επαθε κατι. Μηπως κατι ειδε? Γιατι και μια γατα που μενει στο διπλανο διαμερισμα εκανε το ιδιο. Ενω την εχουνε χρονια απο μικρη στο διαμερισμα, εβγαινε και τριγυρνουσε στο μπαλκονι μια μερα μπροστα στα ματια μου πηδηξε και ηταν και 3 η ωρα το πρωι και ξυπνησα την κοπελα και κατεβηκε και την πηρε. Δεν ηταν απο τον τεταρτο απο το δευτερο ηταν αλλα δεν επαθε τιποτα. Μην ανησυχεις

Ο γιατρός προληπτικά την κράτησε για παρακολούθηση για να είναι σίγουρος 100% οτι διέφυγε τον κίνδυνο και καλά έκανε.
Μην ανησυχείς, θα γίνει καλά, είναι καλά εφ'όσον οι εξετάσεις της βγήκαν καθαρές.:)
Να ανησυχείς όμως για την ασφάλεια του μπαλκονιού σου και, αν δεν είναι ήδη περιφραγμένο, να το περιφράξεις επαρκώς
ή, αν είναι, να ενισχύσεις την περίφραξη, γιατί την επόμενη φορά ίσως να μη σταθεί τόσο τυχερή η γατούλα σου:worry:

Γεια σας παιδια τελικα η γατουλα επανηλθε αν και 4 μερες δεν ετρωγε παρα την αντιβιωση... ξαφνικα ανεβασε 40 πυρετο μαλλον απο το χτυπημα....οι γιατροι ξαναεκαναν εξετασεις και ηταν πολυ καλες... τελικα την πεμτη μερα εφαγε... τρελαθηκα απο την χαρα μου....σημερα ειναι πολυ καλητερα....δεν θα την ξαναβγαλω μπαλκονι μεχρι να βαλουμε την τζαμαρια...ειναι περιφραγμενο με πλεγμα...αλλα την επαθε ο καημενος..σας ευχαριστώ για την υποστηρηξη

Περαστικά σας λοιπόν! :) Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά! :)

Έπεσε ο γάτος μου χθες από το μπαλκόνι. Το ύψος είναι κάτι χαμηλότερο από πρώτο όροφο, αλλά δεν είδα που έπεσε, στο γρασίδι ή στο μάρμαρο. Η κτηνίατρος είπε να το παρακολουθήσω, και η αλήθεια είναι πως δεν πρήστηκε πουθενά ούτε άλλαξε η συμπεριφορά του, δεν φάνηκε να πονάει κάπου και πηδούσε από χθες αβίαστα πάνω στο ψυγείο π.χ. ή τρέχει να κυνηγήσει το παιχνίδι του. Σήμερα που τον πήγα τον ψηλάφισε και είπε πως αν είχε κάτι θα είχε παρουσιαστεί μέσα στις 24 ώρες που πέρασαν, αλλά με εμένα με έχει φάει η αγωνία. Μου φαίνεται σήμερα πιο "τεμπέλης" να το πω, πιο χαδιάρης? Σκέφτομαι μήπως έχει κάτι που δεν το βλέπουμε και χρειάζεται εξετάσεις.
Καμιά συμβουλή? Μήπως είναι στο μυαλό μου? Αν είχε κάποια εσωτερική αιμορραγία δεν θα είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back