Η γάτα μου έπεσε από το μπαλκόνι!

Ας έχεις το νου σου καλού-κακού , αλλά και παράλληλα εμπιστοσύνη στο γιατρό εφ'όσον έκρινε οτι ο γατούλης διέφυγε τον κίνδυνο:)
Το οτι ήταν περισσότερο χαδιάρης ή λίγο νωθρός, μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί στη ζέστη ή και στην ανακούφισή του τώρα που χαλάρωσε και μετά την ταραχή που πέρασε από την πτώση του. Αν δεν είναι υποτονικός, αν τρώει και γενικά αν κατά τα άλλα λειτουργεί καλά, δεν νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Το μόνο που θα σου συνιστούσα, να αρχίσεις να σκέφτεσαι με τι τρόπο άμεσα θα οχυρώσεις το μπαλκόνι, ώστε να αποφύγεις την επανάληψη της λαχτάρας που πέρασες και που εύχομαι να ήταν η τελευταία. Σιδερένιος να είναι και να τον χαίρεσαι :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά ο γάτος μου έπεσε από τον 3 και σέρνει τα πίσω ποδιά τον πήγα στον κτηνίατρο κάναμε ακτινογραφία δεν έχει τίποτα σπασμένο είδε τα νεύρα λέει δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση μετά όμως από 3 μέρες τις πτώσης ο γάτος άρχισε να τα κουνάει τα πόδια του αλλα ακόμη σέρνεται τον τσιμπάω στα πόδια του τα τραβάει γρήγορα αλλα ακόμη δεν περπατάει με αυτά :( δεν ξέρω τι να κάνω ελπίζω να ξαναπερπατήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι πολύ πιθανό, έχω ακούσει για γατες που ξαναπερπατησαν! Απλά ελαχιστοποιήστε πλέον τον κίνδυνο πτώσης... Μην τον αφήνετε στο μπαλκόνι χωρίς επίβλεψη εφόσον επιχειρεί άλματα.... Είναι στειρωμένος αλήθεια;

παιδιά ο γάτος μου έπεσε από τον 3 και σέρνει τα πίσω ποδιά τον πήγα στον κτηνίατρο κάναμε ακτινογραφία δεν έχει τίποτα σπασμένο είδε τα νεύρα λέει δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση μετά όμως από 3 μέρες τις πτώσης ο γάτος άρχισε να τα κουνάει τα πόδια του αλλα ακόμη σέρνεται τον τσιμπάω στα πόδια του τα τραβάει γρήγορα αλλα ακόμη δεν περπατάει με αυτά :( δεν ξέρω τι να κάνω ελπίζω να ξαναπερπατήσει

ο κτηνιατρος τι ειπε οτι εχει δλδ? μηπως εχει πειραχτει ο νωτιαιος μυελος? τις αναγκες του τις κανει κανονικα μονος του?

ειναι πολυ θετικο οτι νιωθει τα ποδια του και τα κουναει, αλλα θα πρεπει να τον βοηθησεις αμεσα προκειμενου να επανελθει αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. καλο ειναι να τον δει καποιος κτηνιατρος που να εχει εμπειρια σε τετοια περιστατικα και να σε καθοδηγησει. ειναι πολυ κρισιμο σε αυτο το σταδιο να του κανεις ασκησεις στα ποδια του για να μην ατροφησουν οι μυες. και το κολυμπι σε νερο (πχ στην μπανιερα) βοηθαει πολυ. πρεπει να τα ψαξεις ολα αυτα αν θελεις να τον βοηθησεις.

εννοειται αυτο που λεει η φωτεινη, προσεχε το μπαλκονι δεν ειναι παιχνιδι για τις γατες, ειναι παρα πολυ επικινδυνο φροντισε ειτε να το περιφραξεις ειτε να μην ειναι ελευθερος εκει. εμεις ειμαστε υπευθυνοι για την ασφαλεια του γατιου μας, δε γινεται αλλιως!

Αν δεν ειναι στειρωμενος σιγουρα έψαχνε θηλυκιά να ζευγαρωσει. Παντως καλο ειναι να τον δει και καποιος αλλος κτηνιατρος. Αν γράψεις την περιοχή σου καποιος θα σου πει σε ποιο κτηνιατρο μπορεις να πας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back