Η γάτα μου έπεσε μέσα στο πλυντήριο!

Δεν φτάνει που έπαθε ότι έπαθε να της κάνεις κι αυτό με την ουρά; γιατί για να την αποτελειώσεις και μάλιστα με βάρβαρο τρόπο;

Απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι από δηλητηρίαση από απορρυπαντικό ή σαπούνι θα έβγαζε και από πίσω και από μπροστά ταυτόχρονα. Από την ώρα που έγραψες το πρώτο μήνυμα 11:40 μέχρι την ώρα που έγραψες το τελευταίο 19:23 θα την είχε κόψει ο εμετός και η διάρροια. Αν έχει όρεξη για παιχνίδια και είναι ζωηρή σημαίνει ότι δεν έχει καμιά ενόχληση.

Περαστικά σας!:)
Αυτό με την ουρά είναι διασταυρωμένο;:blink:
Διεστραμμένο είναι όχι διασταυρωμένο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από oh-my-cat!:
Επειδή και εισεπνευσε κ εγλυψε απορρυπαντικό, πράγμα που της προκάλεσε βράχνιασμα και πολύ βηχα, θα πάρει για 5 μερες σιρόπι augmentin..

Τι θα κάνει ένα αντιβιοτικό σε μια πιθανή τοξίκωση; Τίποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαι αναίσθητη αλλά...με κάνατε να γελάσω με την καρδιά μου.Άκου ελικόπτερο...:lol: :lol: :lol:

Επιτέλους! Οι γάτες δεν είναι ελικόπτερα!
Είχα κάτι υποψίες, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Με μπέρδευαν τα αφτιά!
:lol::lol::lol:

Χωρίς πλάκα τώρα δεν νομίζω να μιλάτε σοβαρά για το βασανιστήριο-ακροβατικό με την ουρα ε;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :eek: :eek: :eek: :redface: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μολις το ξανατσεκαρα.εχει αφαιρεθει το συγκεκριμενο κομματι,οποτε μαλλον καποιο λαθος ειχε γινει.παντως ομολογω οτι οταν το ειχα διαβασει ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο...:blink:

αχαχχαχαχα βρε παιδια εγω το ειδα σ ενα ντοκυμαντερ! τι να σας πω εκει οταν η γατα ειχε καταπιει νερο , κινδυνεψει να πνιγει κλπ η καταπιει κατι ο ανθρωπος την επιανε απο την ουρα και την γυρνουσε περιστροφικα σε κυκλο και την εβλεπες εβγασε αμεσως οτι ειχε και λειτουργοθσε πολυ καλα αλλα επαναλαμβανω ειπα να μη το κανετε γιατι ο ανθρωπος εκεινος ηξερε τι εκανε και ηταν και κτηνιατρος.
Επιτέλους! Οι γάτες δεν είναι ελικόπτερα!

Τι θα κάνει ένα αντιβιοτικό σε μια πιθανή τοξίκωση; Τίποτα.

Βασικά για το βήχα υποθέτω.. κ αυτό το "βράσιμο".. Το μόνο που με ανησυχεί είναι που δεν πίνει νερο.. Παίζει να τρόμαξε από το μπάνιο..? :/:

αλλα επαναλαμβανω ειπα να μη το κανετε γιατι ο ανθρωπος εκεινος ηξερε τι εκανε και ηταν και κτηνιατρος.

Ή ζογκλέρ!

:lol: :lol: :lol:
Πολύ γελασα!!! Οχι με το απορυπαντικί αλλα με τη συνέχεια. Αντε, περαστικά της παντως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back