Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι από δηλητηρίαση από απορρυπαντικό ή σαπούνι θα έβγαζε και από πίσω και από μπροστά ταυτόχρονα. Από την ώρα που έγραψες το πρώτο μήνυμα 11:40 μέχρι την ώρα που έγραψες το τελευταίο 19:23 θα την είχε κόψει ο εμετός και η διάρροια. Αν έχει όρεξη για παιχνίδια και είναι ζωηρή σημαίνει ότι δεν έχει καμιά ενόχληση.
Διεστραμμένο είναι όχι διασταυρωμένοΠεραστικά σας!![]()
Αυτό με την ουρά είναι διασταυρωμένο;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Αρχική Δημοσίευση από oh-my-cat!:Επειδή και εισεπνευσε κ εγλυψε απορρυπαντικό, πράγμα που της προκάλεσε βράχνιασμα και πολύ βηχα, θα πάρει για 5 μερες σιρόπι augmentin..
Τι θα κάνει ένα αντιβιοτικό σε μια πιθανή τοξίκωση; Τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anabou
Διάσημο μέλος
Είχα κάτι υποψίες, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Με μπέρδευαν τα αφτιά!Επιτέλους! Οι γάτες δεν είναι ελικόπτερα!

Χωρίς πλάκα τώρα δεν νομίζω να μιλάτε σοβαρά για το βασανιστήριο-ακροβατικό με την ουρα ε;

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Επιτέλους! Οι γάτες δεν είναι ελικόπτερα!
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Τι θα κάνει ένα αντιβιοτικό σε μια πιθανή τοξίκωση; Τίποτα.
Βασικά για το βήχα υποθέτω.. κ αυτό το "βράσιμο".. Το μόνο που με ανησυχεί είναι που δεν πίνει νερο.. Παίζει να τρόμαξε από το μπάνιο..?

Lady
Δραστήριο μέλος
αλλα επαναλαμβανω ειπα να μη το κανετε γιατι ο ανθρωπος εκεινος ηξερε τι εκανε και ηταν και κτηνιατρος.
Ή ζογκλέρ!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πολύ γελασα!!! Οχι με το απορυπαντικί αλλα με τη συνέχεια. Αντε, περαστικά της παντως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool