Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στελίνα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soad-girl
Νεοφερμένο μέλος
.Γενίκα είναι πάρα πολύ καλή αλλά όταν την πιάνουν τα κέφια της δεν αντέχεται.Βοηθήστε με!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν είναι μικρή είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό... αν πάλι είναι πανω απο 7-8 μηνών.. και είναι αστείρωτη.. ίσως να έιναι και αυτό!!! Μόλις την στειρώσεις, θα ηρεμήσει σχετικά η κακομοίρα....

Εμένα να δείς τα χέρια μου και τα πόδια μου....ότι περισσεύει απο τα σεντόνια.. καταστρέφετε!!!
Απλά, πιστεύω ότι η λύση είναι να παρακολουθείς και να σέβεσαι την διάθεση της γάτας σου. Μήν την πιέζεις να ζουζουνίσει, ή να την χαιδέψεις με το ζόρι, να την πάρεις αγκαλιά....
Ιδικά το πρωί και το βράδυ, τον πιάνει το τρελλό του και τρέχει πάνω κάτω.. μέχρι να λαχανιάσει.... ολη την υπόλοιπη μέρα κοιμάται, αφού ειναι μόνος στο σπίτι, άρα είναι λογικό να έχει ενέργεια... απλά τον αφήνουμε να ξεθυμάνει... τον πάιζουμε και εμείς πολύ... για να τον κουράσουμε και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε το βράδυ!!
Άστην. Θα έρθει αυτή όταν και όποτε θελήσει!!!
Και μην ξεχνάς κάθε γάτα έχει τον δικό της χαρακτήρα!!!
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
soad-girl
Νεοφερμένο μέλος
.Αυτό που με απασχολεί είναι οτι δαγκώνει πολύ δυνατά κ γενικά ώρες ώρες φέρεται πολύ άγρια και σκέφτομαι εντάξει τώρα αλλά μόλις μεγαλώσει τι θα κάνω αν μάθει έτσι?
gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Θα ερθουν το Σαββατο να το παρουν και πολυ φοβαμαι οτι θα μου το επιστρεψουν πισω. 
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool