prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω 2 απορίες:
1.Πως και δεν έπεσε όταν ανέβηκε στο υφασμάτινο κλουβάκι ???????????Εμένα θα είχε γκρεμοσακιστεί ...
2.Πρέπει να τα ταίζω σε διαφορετικά μπολ ρε παιδιά..Τώρα τελευταία ο Μάπας μου την πατάει στον πρόσωπο για να φυγει να φάει αυτός..Αλλά η Ήλια αδιαφορεί..Όταν τελειώσει αυτή τότε παέι ο Μάπας!
1. Aυτή την απορία είχα και εγώ
Πήγα μέσα και τον είδα εκεί πάνω....Αυτός βαριέται που ζει κανονικά, αλλά υποθέτω πως τον κυνηγούσε η μικρή και ήθελε να την αποφύγει.2. Και εγώ σε διαφορετικά τους βάζω....απλά ο Φρίξος τρώει και τις κροκέτες που βάζω στη Μαριλού.
Το απίστευτο είναι πως πάνε στην ίδια αμμολεκάνη. Τους είχα διαφορετική για δυο εβδομάδες και ήταν μονιμως η μια βρώμικη και η άλλη αθικτη. Οπότε την έβγαλα τη δεύτερη.
Τους αρέσει δε να πηγαίνουν και μαζί τουαλέτα. Όταν πάει ο ένας το άλλο κάθεται και τον χαζεύει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Το περίεργο είναι, ότι ακόμα και η
(όμορφη) φάτσα του Φρίξου δεν την φοβίζει ώστε να φάει όλο της το φαγητό
...ξέρεις το στυλ: "φάε το φαΐ σου αλλιώς θα φωνάξω τον μπαμπούλα" 

aretha
Περιβόητο μέλος
)Το περίεργο είναι, ότι ακόμα και η(όμορφη) φάτσα του Φρίξου δεν την φοβίζει ώστε να φάει όλο της το φαγητό
...ξέρεις το στυλ: "φάε το φαΐ σου αλλιώς θα φωνάξω τον μπαμπούλα"
![]()

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Δεν πιστεύω να της έχεις δώσει τιποτα γαλακτοκομηκά τώρα τελευταία;

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως περίεργο γατί.
Έχω μια λύση αλλα είναι πολύ σκληρή, δεν ξέρω ίσως καμιά φορά να χρειάζετε και αυτή.
Πάρε ένα μαλακό σχοινί και δέστην με λουρί απο το λαιμό. Στη συνέχεια βγάλτην εγω στο μπαλκόνι μακρια απο τον φρίξο , να μην τον βλεπει καθόλου. Άφησε την εκεί όλη την ημέρα χωρίς νερο και τροφή όσο και να νιαουρίζει μην την λυπηθείς και μην πας να της κάνεις παρέα. αφου περάσει η πρωτη μέρα βγές στο μπαλκόνι να τη δείς. εαν τρέξει κοντά σου καντην απότομα μακριά με το πόδι σου κλείσε την πόρτα και άστη άλλη μια μέρα. θα είναι ισχυρό σοκ γι αυτή κυρίως που δεν θα έχει παρέα τον φριξο αλλά και κανέναν απο την άλλη οικογένεια,βεβαια θα μείνει και νυστική. Στο τέλος της δευτερης μέρας πήγαινε πάλι κοντά της εαν την δεις λυπημένη , πεινασμένη και εξασθενημένη , λύστην μην την πάρεις στην αγκαλιά σου και τράβα τη με το λουρί μέσα στο σπίτι. θα έχεις φροντίσει απο πρίν να της βάλεις το φαγητό που δεν τρώει. το άλλο γατάκι να είναι σε άλλο δωμάτιο. δέστη στο τραπέζί και άσε δίπλα της το πιάτο με το φαγητό της. φύγε και κλείσε την πόρτα. αστη αρκετή ώρα μόνη της. μετα απο 2-3 ώρες άνοιξε λιγο την πόρτα να δεις τι κάνει. εάν έφαγε το πρόβλημα σου λύθηκε, εάν όχι τότε φρόντισε να την ταίζεις μια ολόκληρη ζωη γάλα και τυρί.

Αυτό είναι κακοποίηση του ζώου!!! Ε, όχι κι έτσι. 
Υπάρχουν πιο αποτελεσματικές μέθοδοι.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο γιαουρτάκι.Τί κάνει το μικρό!!!;
Δεν πιστεύω να της έχεις δώσει τιποτα γαλακτοκομηκά τώρα τελευταία;![]()
Συνεχίζει να μας κάνει τα νεύρα τσατάλια με τις ιδιοτροπίες της όμως.
Τελευταία έχoυν πολύ σουξέ τα corn flakes μου....
Κάνει σαν τρελή!Τα υπόλοιπα νεότερα της τα έχω γράψει εδώ https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29691

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Εντάξει αφού αυτό της αρέσει γιατί δεν δωκιμάζεις γάλα για γατάκια που είναι σε σκόνη;
fleur_4_ever
Νεοφερμένο μέλος
...Δωσε τς κροκο αυγου γ ν δεις αν 8 τ φαει. Καποια στιγμη 8 φαει κροκετες, μν ανησυχεις. 8 τ βαρε8ει τ γαλα καποια στιγμη κ 8 8ελησει κατι αλλο. Μπορει ν μν τς αρεσει κ η μυρωδια απ τς κροκετες γ αυτο δν τς τρωει. Καλη επιτυχεια μ τν γατουλα σου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά εκεί που έτρεχε να φάει τώρα τρώει όταν της έρθει. Είναι 4 μηνών. Αν της δώσω κρέας ή κάτι το καταβροχθίζει αλλά για ξηρά τροφή δεν έχει ενδιαφέρον. Royal Canin 36 της δίνω και μόλις έκανε εμετό νομίζω ... δεν έβγαλε φαί αλλά έκανε σαν να πρίγεται και έφτυσε υγρά. Δεν έχει χάσει βάρος και είναι χοροπηδιχτούλα. Πάει στον κτηνίατρο για εμβόλια σε δύο μέρες και θα ρωτήσω αλλά εμετό δεν έχει κάνει εδώ και καιρό. Εκτός αν γι αυτό φταίει το γατάκι που έφερα σήμερα ... δεν ξέρω.

Ευχαριστώ ...
Ok, κοίταξα τα δόντια της και το ένα μακρύ (έχει δύο μακρυά μποστά στο πάνω σαγόνι) είναι κανονικό το άλλο είναι μικρό και το ούλο της είναι πρισμένο. Συγνώμη -πρώτη γάτα- να αλλάζει δόντια?
και ξανάέκανε εμετό! Την πάω στον κτηνίατρο μόλις ανοίξει.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αφού η ψιψίνα είναι μόνο 4 μηνών, μπορεί να τρώει ό,τι θέλει και όποτε θέλει. Αργότερα, και μόνα τους βάζουν όρια.Βασικά εκεί που έτρεχε να φάει τώρα τρώει όταν της έρθει. Είναι 4 μηνών. Αν της δώσω κρέας ή κάτι το καταβροχθίζει αλλά για ξηρά τροφή δεν έχει ενδιαφέρον. Royal Canin 36 της δίνω και μόλις έκανε εμετό νομίζω ... δεν έβγαλε φαί αλλά έκανε σαν να πρίγεται και έφτυσε υγρά. Δεν έχει χάσει βάρος και είναι χοροπηδιχτούλα. Πάει στον κτηνίατρο για εμβόλια σε δύο μέρες και θα ρωτήσω αλλά εμετό δεν έχει κάνει εδώ και καιρό. Εκτός αν γι αυτό φταίει το γατάκι που έφερα σήμερα ... δεν ξέρω.
Ευχαριστώ ...
Για τον εμετό, ναι, ίσως να φταίει που έφερες το γατάκι (το διάβασα το θέμα!). Όμως, μια και θα την πας στον κτηνίατρο έτσι κι αλλιώς, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι πρόκειται για κάτι περιστασιακό.
Καλή επιτυχία και περαστικά στους ασθενείς! Σου εύχομαι σύντομα ένα δίγατο νοικοκυριό!

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Αφού η ψιψίνα είναι μόνο 4 μηνών, μπορεί να τρώει ό,τι θέλει και όποτε θέλει. Αργότερα, και μόνα τους βάζουν όρια.
Για τον εμετό, ναι, ίσως να φταίει που έφερες το γατάκι (το διάβασα το θέμα!). Όμως, μια και θα την πας στον κτηνίατρο έτσι κι αλλιώς, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι πρόκειται για κάτι περιστασιακό.
Καλή επιτυχία και περαστικά στους ασθενείς! Σου εύχομαι σύντομα ένα δίγατο νοικοκυριό!![]()
Ευχαριστώ! Να δούμε ... πρώτη γατούλα και δεν έχω εμπειρία και ανησυχώ

prince
Διάσημο μέλος
¨΄Οταν έφερα τη ρέινα η κυρία έκανε τέσσερις μέρες νηστία μέχρι που μασούλισε ξηρά τροφή. (υπόψην ότι εκεί που την πήρα της δίνανε λάιτ τροφή ενώ εγώ της έβαλα πέρσιαν κίττεν) ο πρίνς μετά την έλευση της ρέινας κάνει κατά περιόδους απεργία πείνας.
Ο κτηνίατρός μου μου είπε άστες να πεινάσουν. αντέχουν 5-6 μέρες χωρίς να φάνε. μετά θα φάνε γιατί έχουν υψηλο το ένστικτο της αυτοσυτνήρησης.
μπορείς όμως να ανακατεύεις την κονσέρβα με ξηρά τροφή μέχρι να την κόψεις τελείως ώστες να μάθει σιγά σιγα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Αλλάζει δοντάκια και δεν της είναι εύκολο να μασήσει ξηρά τροφή. Οπότε πάμε σε κονσέρβα μέχρι να αποκτήσουμε τα φοβερά και τρομερά δόντια μας και ...
Εχουμε σκάσει που ήρθε άλλο γατί και κάναμε δύο τρείς εμετούς. Αφού την παραχαιδέψαμε σταμάτησε ... χαζούλα

prince
Διάσημο μέλος
να της βρεις κανα καλάθι από κεινα τα ψεύτικα για γάτες. θα το μασουλίσει και θα την ανακουφίσει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouliw
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!! δεν ξερω αν σωστα στελνω το μνμ τωρα
αλλα σας εχω αναγκη!ο χοντρουλης μου δεν τρωει!Είναι περίπου 4χρόνων και "κρυωμένος" εδω κ 2 μήνες, έχουμε πάει 3 φορές στο γιατρό κ παίρνει όλο αυτό το διάστημα αντιβίωση!Ενώ έτρωγε (οχι ως συνήθως ,αλλά έτρωγε) έχει αδυνατήσει υπερβολικά και τις τελευταίες μέρες δεν τρωει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ προσπάθω
με την πάστα εκείνη αλλά την περισσότερη την αφηνει να τρεξει εξω απο το στομα του!!!! Είναι στα πρόθυρα αφυδάτωσης νιώθω ότι τα πραγματα ειναι σε πολύ κακό σταδιο!!!δεν τον αφηνω είναι το χοντρομωρακι μου!!:cry: Βοηθείστε μας σας παρακαλώ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool