Desdemona
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ίσως και μια δεύτερή γνώμη ιατρού θα σας έλεγα και εγώ...
Περαστικά σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouliw
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ !!!!δεν ξέρω θα πάμε μαλλον και σε κάποιο άλλο γιατρό!! Είναι βασανιστικό αυτό το κακό προαίσθημα συνεχώς κ ένα μαυρο συννεφάκι μέσα στο σπίτι!!!Στις γάτες δεν υπάρχει αυτό που λέμε "κρύωμα", όπως το εννοούμε οι άνθρωποι, και μάλιστα τόσο μακροχρόνιο. Γιατί παίρνει αντιβίωση; Διαγνώστηκε ότι υπάρχει κάποιο μικρόβιο; Εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη και να μπει ο γατούλης στον ορό άμεσα, αν είναι αφυδατωμένος. Εδώ θα βρεις μια λίστα με κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του φόρουμ.
Περαστικά σας!
prince
Διάσημο μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας και θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να με βοηθήσετε...Λοιπόν η γάτα μου 2 ετών σχεδόν, στειρωμένη, μέχρι και πριν ένα μήνα έτρωγε σαν τρελή, δεν τη χορταίναμε με τίποτα νιαούριζε συνεχώς και ζητούσε φαγητό. Τον τελευταίο καιρό δεν τρώει με την ίδια όρεξη...δηληδή τρώει λίγο φέυγει μετά από λίγο ξανατρώει λίγο κλπ., εκεί που άδειαζε το πιάτο της αμέσως και με λαιμαργία τώρα τρώει σε πάρα πολλές δόσεις..
Τι λέτε να συμβαίνει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να προσέχεις να τρώει συνολικά πάντα όχι παραπάνω απο την προτεινόμενη ποσότητα ημερησίως. Μπορεί να τρώει πολλές φορές απο λίγο, αλλά πρόσεχε και στο σύνολο πόσο τρώει.
Όσο δεν αδυνατίζει (επικίνδυνα), και συνεχίζει και τρώει, πιστεύω ότι είσαι οκ.

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάρος πρέπει να έχασε λίγο, αλλά αν δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας δεν με ενοχλεί αυτό γιατί ήταν λίγο χοντρούλα
Αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Κάποιες μέρες τρώει την ίδια ποσότητα και κάποιες λιγότερο...Δεν της έχω αλλάξει τροφή, από το καλοκαίρι της δίνω τη royal canin young female. Δεν φαίνεται να την ενοχλεί κάτι, η δραστηριότητά της δεν άλλαξε..Το να κλέβει και εγώ το σκέφτηκα γιατί την έχω μέσα - έξω.Αλλά τι να βρεί να κλέψει? Εγώ που της δίνω κάποιες φορές από το δικό μας φαγητό καμιά μπουκιά δεν της αρέσει πάντα, θα τρώει κάτι που θα της ρίξει κάποιος άλλος?Βάρος πρέπει να έχασε λίγο, αλλά αν δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας δεν με ενοχλεί αυτό γιατί ήταν λίγο χοντρούλα
Αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο?
Και εμείς κατά καιρούς περνάμε την ίδια φάση.Οπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω μόνο αν αδυνατίζει επικινδυνα και δεν έχει γενικότερα όρεξη πρέπει να ανησυχείς.Ο δικός μου κτηνίατρος μου έχει πεί ότι οι διατροφικές ανάγκες διαφοροποιούνται με την ηλικία-τρώνε λιγότερη ποσότητα σε περισσότερα γεύματα-και βαριούνται και την τροφή.Δοκίμασε και κονσερβούλα να δείς την αντίδρασή της..

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπότε την ξεγελούσα δίνοντάς τη λίγο - λίγο. Αυτή η αλλάγή με προβληματίζει
Από ποσότητα τρώει λίγο λιγότερο. Λέτε να βαρέθηκε την τροφή? Ο κτηνίατρος είπε ότι αυτή η πιο κατάλληλη και να μην την αλλάξω. Θα δοκιμάσω σήμερα κονσερβούλα
prince
Διάσημο μέλος
τσεκάρησε ότι δεν έχει πρόσβαση σε τροφή χωρίς να την βλέπεις. μην ανακάλυψε το τσουβάλι με την τροφή και τρώει από κει;
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
τινα πω!!
prince
Διάσημο μέλος
florabell
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα σας,
εδώ και 3 μέρες ένας αδέσποτος γάτος ενός έτους που το ταίζουμε καθημερινά δε τρωει πια ενώ βλέπω να θέλει.νομιζω πως δεν μπορεί να καταπιει.κινείται κανονικά αλλα δεν είναι ζωηρός.τι να κανω?
ευχαριστω εκ των προτερων
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε,και εξ'αποστασεως κανεις δε μπορει να κρινει.Πιασιμο και στον κτηνιατρο αμεσα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μα ρωτήσω κάτι άλλο, είναι στειρωμένος ο γάτος?

florabell
Νεοφερμένο μέλος
οχι δεν ειναι στειρωμενος!!!
στοματιτιδα ή ουλιτιδα μπορουν να το διακρίνουν???κοιταξαν το στόμα του αλλα δεν είδαν κατι!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο κτηνίατρος, ναι, θα μπορέσει να καταλάβει αν έχει ουλίτιδα, στοματίτιδα ή κάτι άλλο, αν εξετάσει τον γάτο από κοντά.στοματιτιδα ή ουλιτιδα μπορουν να το διακρίνουν???κοιταξαν το στόμα του αλλα δεν είδαν κατι!!![]()
Αφού ταΐζεις τακτικά τον γατούλη και προφανώς τον νοιάζεσαι, κάνε μια προσπάθεια να τον πας στο γιατρό, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γι' αυτόν. Μπορείς να δανειστείς μια γατοφόρο, είτε απ'τον κτηνίατρο είτε από κάποιον άλλο που έχει γάτα, και να τοποθετήσεις μέσα σαν "δόλωμα" λίγο τόνο ή γατοτροφή.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ειναι αδέσποτος!!!ειμαι αθήνα και η μαμά μου βολο.προσπαθησαν με τον μπαμπα μ να τον πιασουν αλλα αγριεύει πολύ.πήγε μόνο η μαμα μου στον κτηνίατρο και της είπε να δώσει στο γάτο augmentin αντιβίωση.ή ειπε οτι επειδή είναι περίοδος ζευγαρώματος συνήθως οι γάτοι δεν τρων πολυ.
οχι δεν ειναι στειρωμενος!!!
στοματιτιδα ή ουλιτιδα μπορουν να το διακρίνουν???κοιταξαν το στόμα του αλλα δεν είδαν κατι!!![]()
Το augmentin είναι αντιβίωση και θα βοηθούσε σίγουρα στην ουλίδα και πιθανόν σε κάποια γενικευμένη φλεγμονή.

Στην στοματίτιδα φοβάμαι ότι δεν θα προσφέρει πολλά γιατί οφείλετε σε μύκητα και θέλει αντιμυκητιασική θεραπεία.

Μόνο αν το δεί κτηνίατρος μπορεί να γίνει διάγνωση, απο μακρυά δεν μπορούμε εμείς να πούμε τίποτα.

Πάντος και εγώ σκέφτηκα μήπως απλά είναι σε περίοδο ζευγαρώματος και δεν νοιάζεται για το φαγητό.

Για αυτό και ρώτησα αν είναι στειρωμένος.

Μπορεία να κάνεις μια ερώτηση στον κτηνίατρο μας JohnDVM να σου δώσει κάποιες πληροφορίες εξ'αποστάσεως.
εδώhttps://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
florabell
Νεοφερμένο μέλος
.ελπίζω να βοηθήσει το φάρμακο!!Σας ευχαριστω κ παλι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool