aretha
Περιβόητο μέλος
Όσο για τους κινδύνους του έξω, συμφωνώ με τις προλαλήσασες. Όσο ρομαντική εικόνα κι αν θέλουμε να έχουμε εμείς, η πραγματικότητα δεν αλλάζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
σημερα περασε ο κτηνιατρος απο το σπιτι να τον δει.μολις ειδε λουπος τον κτηνιατρο αφηνιασε ουρλιαξε μας ξεσκισε ο ατιμος μεχρι να τον εξετασει.Δεν τον χωνευει απο τοτε που τον πηγεναμε για το ματι και μετα για στειρωση.
δεν βρηκε κατι συγκεκριμενο συνεχιζουμε την αντιβιοση και την αλλη εβδομαδα παμε για εξετασεις.
σημερα εφαγε αρκετουτσικα.
εχω μια απορια τα γατια σας δεν δερνωντε γιατι σ' εμενα η Μαρω δερνει την Σερενατα οταν την βρει χαλαρη και ο λουπος χτυπαει την Μαρω και ζηλευωντε πολυ μεταζι τους.οταν χαϊδευω τον λουπο η μαρο θυμωνει μου γυρναει την πλατη και δεν ερχετε.οταν χαίδευω την Μαρω ο λουπος τρεχει και την χτυπαει.
Δεν στειρώσαμε την Μάρω γιατι ολοι μου ζητανε γατακια οταν γεννησει.Ειναι μακριτριχη με πρασινα ματια (ημιαιμη).Αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λετε θα το κανουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=14deqWg1_1c
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Εμενα αγαπιουνται και φιλιουνται συνεχεια.
https://www.youtube.com/watch?v=14deqWg1_1c
οοαααχαχαχαχχαχαχαχα

!!ΤΙ βιντεάκι! Αμ και η μουσική υπόκρουσις...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε!οοαααχαχαχαχχαχαχαχα!!
ΤΙ βιντεάκι! Αμ και η μουσική υπόκρουσις...![]()

Εχω πολλα παρομοια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
ο Λουπος ειναι υγειεστατος η εξετασεις φυσιολογικες μονο οι τρανσαμινασες τσιμπανε λιγο αλλα ειναι λογικο απο την αντιβιοση ειναι που επερνε.

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα!έχουμε ένα γατούλη στη γειτονιά που μάλλον είναι λίγο μεγάλης ηλικίας,έχει αρκετά χαλασμένα δόντια,είναι βρώμικος και δεν πολυκαθαρίζεται αλλά το πρόβλημα είναι άλλο,τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και με το ζόρυ να φάει λίγο φαγητό απο το δικό μας(κρέας,ψάρι κτλ)τις κροκέτες που του άρεσαν τώρα τίποτα,η μύτη του είναι στεγνή και μέχρι πριν λίγο καιρό του τρέχανε πυχτά σάλια σαν βλένες και του κρεμόντουσαν απο το στόμα,τώρα πείνει μόνο γάλα,και ξαπλώνει συνέχεια μου φαίνεται λίγο αδύναμος,άμα θέλετε να βάλω μιά φωτό να τον δείτε,έχει τίποτα ή θα του περάσει?μπορώ να κάνω κάτι?να πω οτι έχει και κάτι πληγές στο σώμα του απο τσακωμούς και τέτοια που όταν το ακουμπάω νιαουρίζει σαν να ενοχλήται και το αφήνω,στον κτηνίατρο δεν κάθετε να τον πάω ούτε σε άλλο άνθρωπο κάθετε,τι να κάνω??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Από κει και πέρα, φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε άλλες συμβουλές από 'δω. Αν είναι εντελώς αδύνατο να τον βάλεις στη γατοφόρο και να τον πας στο γιατρό, δες μήπως μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιον κτηνίατρο ή με κάποιον έμπειρο από γάτες να σε βοηθήσουν να τον πιάσετε.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρώτησα γιατρό και μου είπε οτι είναι λόγο ηλικίας και ότι ''έρχεται η ώρα του''και να το αφήσω έτσι αλλά εγώ δεν τον πηστεύω,ούτε καν τον είδε και απλός τα λεφτά τους νοιάζουν τους περισσότερους κτηνιάτρους,απλά δεν τον ένοιαζε,σήγουρα κάτι μπορεί να γίνει!
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
έκανε κακά του και είναι πράσινα,είναι υγρά εκτός απο λίγο που ήταν μαλακό αλλά τα υπόλυπα ήταν υγρά,να φανταστώ είναι αρρώστια που γιατρεύεται και όχι το ''τέλος'' του που λέει ο άσχετος,που δεν το πηστεύω και καθόλου..!
ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει?
konstans
Περιβόητο μέλος
Αν δεν το δει κάποιος κτηνίατρος δεν θα βρεις λύση.

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος να το πήγαινες;
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ δεν ξέρω τι να κάνω...όχι δεν υπάρχει κάποιος και αν το κάνω πρέπει να το πάω στο γιατρό μιά φορά που θα λύπει ο πατέρας μου γιατί μου λέει να μην ασχολούμε με τα αδέσποτα μην κολήσω τίποτα κτλ πόσο μάλλον αν θα με δει να τα πηγαίνω και στο γιατρό :Ρ(είμαι 15)αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι αβοήθητο το καιμένο..και αυτό δεν κάθετε να το πάω,έχω ειδικό κουτάκι μεταφοράς αλλά δεν το έχει πιάσει ποτέ άλλος άνθρωπος εκτός απο μένα...θα φοβηθεί πολύ...

konstans
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει μήπως κάποια φιλοζωική οργάνωση που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους;

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπα δεν πρέπει να έχει εδώ που είμαι..
comali
Νεοφερμένο μέλος

ειχα κανει κι αλλο ποστ προχθες σχετικα με το γατακι που μαζεψα απο το κηπο γιατι δεν το ηθελε η μαμα του. Του πηρα ειδικο γαλατακι και ετρωγε μια χαρα εκανε και κακακια κομπλε ολα. σημερα ομως ξεκινησε να κανει κατι σα διαρροια, τα κακακια του ειναι μπεζ κιτρινα κ ειχε κ λιγο αιμα, τωρα σταματησε το αιμα ( μια σταγονα ηταν και μετα συνεχισε ενα νερουλι ροζ) το γατακι δεν θελει να φαει θελει να κοιμηθει κυριως αλλα το βλεπω οτι "ποναει" γιατι καταδιαστηματα κλαιει χωρις ομως να θελει να ξυπνησει κανονικα

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

να το πας στον κτηνιατρο αμεσα.....φαινεται σοβαρο......

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

εννοειται κτηνιατρο...περαστικα του και μακαρι να τα καταφερει..

comali
Νεοφερμένο μέλος
. Σημερα το πρωι εμφανιστηκε και η μαμα του και με κοιταζε λες και το ξερε!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

κριμα το καημενο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool