mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό που έφαγε! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Να μας ενημερώσεις!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jollie
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ξημερώσει..Υπομονή κάνε..Αύριο θα πάτε στον κτηνίατρο και θα λυθούν όλα
marina289
Περιβόητο μέλος
Εφάκι, εμένα η Μελινα τα προοιστρικά της(έτσι μου τα χαρακτήρισε η κτηνίατρος) τα πέρασε πολύ έντονα και ΕΝΤΕΛΩΣ απότομα σταμάτησε να τρώει, είχε ατονία και κοιμόταν συνέχεια...Φερόταν σαν να είναι ¨άρρωστη¨...Τουαλέτα δεν πήγαινε (μάλλον λογικό αφού δεν έτρωγε τίποτα...Οπωσδήποτε στο γιατρο...ο οίστρος,απο όσα ξέρω τουλα΄χιστον..δεν παρουσιάζει ανορεξία..αλλά εδω,δεν πίνει ούτε νερό.Μπορεί να έχει και πυρετό..
). Νάντια, σήμερα που θα πας τη γατούλα σου στον κτηνίατρο θα σου φύγει η αγωνία... Καλή επιτυχία!
Όλα καλά να πάνε και μακάρι να έχει σχέση με οίστρο κτλ...
jollie
Νεοφερμένο μέλος
μολις γυρισαμε απο το γιατρο...την εξετασε και της εβαλε δυο ενεσεις.μου ειπε οτι φενεται ενταξει απο σοβαρα θεματα εκ πρωτης οψεος.το σημανικο μου ειπε ειναι να την κανουμε να φαει και μου εδωσε οδηγιες τι να την ταιζω,ποτε πως και ποσο.μου ειπε οτι το πιο πιθανο ειναι οτι εκανε εμετο χθες γιατι εφαγε πολυ ενω ειχε μερες να φαει,και το σημαντικο ειναι οτι το βραδυ που την πιεσα να φαει και εφαγε λιγο δεν τ εκανε εμετο.α ουτε πυρετο ειχε...παντως ητανε πολυ ζωηρη στο γιατρο,του επιτεθηκε κιολας
αυριο θα ξαναπαμε να τον ενημερωσω ειπε ποσο εφαγε και αν εκανε εμετο και θα δουμε αν θα ξαναεπαναλαβουμε τις ενεσεις.τον ρωτησα για αναιμια και μου ειπε 'σου φενεται αυτο τογατουλινι να εχει αναιμια με τοση δυναμη?'οταν αρχισει να τρωει θα με ενημερωσει ειπε πως θα προχορησουμε.τον εμπιστευομαι τον γιατρο μου γιατι ξερω 2 φιλους μου που τα σκυλακια τους ενω αλλοι γιατροι τους ειχανε πει οτι δεν θεραπευονται αυτος το ενα το θεραπευσαι και το αλλο του εδςσε αρκετα χρονια ζωης ακομη.αυτα...εσεις τι λετε?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θετικά μου φαίνονται αυτά.Το θέμα είναι...που οφείλεται το ότι δεν τρωει...εκει είναι το θέμα...δεν σου είπε κάποια εκδοχή..κάτι;
marina289
Περιβόητο μέλος
Άντε, ελπίζω να είναι μια περαστική ¨έκλαμψη¨ της μπουμπούς!Όλα να πάνε καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας παιδια,
εδω κ 4 ημερες εχω νεο γατακι στο σπιτι σχεδον 3 μηνων ρατσα british shorthair. ηδη εχω εναν αλλο γατο σπιτι 7μιση ετων. για αρχη το μικρο το εχω στο παιδικο δωματιο με την αμμο του το φαγητο του κ ολα τα σχετικα. σιγα σιγα τους φερνω σε επαφη,εχουν μυριστει..ηρεμα προς το παρον.
ο μικρος παει κ στην αμμο του κανει τις αναγκες του , ειναι χαδιαρης,κανει χρρρρ οταν τον χαιδευουμε,ξεθαρευει μερα με τη μερα..κοιμαται αρκετα , σε γενικες γραμμες λοιπον καλα.
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν τρωει πολυ κ δεν εχει διαθεση πολυ για φαγητο. του δινω royal canin kittens ,δοκιμασα κ αλλες ,τρωει λιγο κ σταματαει. δεν δειχνει να τρελενεται για το φαγητο πχ οπως ο μεγαλος μου. βεβαια,προχτες το βραδυ ειχε φαει σχεδον ολο το φαγητο του ενω κοιμομουν εγω κ το βρηκα αδειο το πρωι. αλλα μετα δεν εφαγε κ πολυ.
σημερα εφαγε πολυ λιγο κ οποτε παει στο πιατακι του σκαβει διπλα απο αυτο!! επισης δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο το σκαψιμο . πολλες φορες κ οταν τρωει απο το πιατακι του,μολις τελειωνει,σκαβει κ καλα διπλα στο πατωμα.
ανησυχω μηπως εχει κατι κ γι αυτο δεν εχει ορεξη πολυ για φαγητο.
βεβαια τα κακα του ειναι σχηματισμενα κανονικα οχι διαρροιες ουτε εμετο εχει κανει καθολου. απλα δεν δειχνει να πειναει πολυ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα και να χαιρεσαι το νεο σου γατακι.

Καταρχην καλο θα ηταν να ρωτησεις τους πρωτους ιδιοκτητες του,αν και σε αυτους ετρωγε με τον ιδιο τροπο που περιγραφεις.Ειναι πολυ σημαντικο αυτο.
Το οτι σκαβει δεν ειναι καθολου περιεργο ουτε δειχνει κατι κακο.Παρα πολλα γατια εχουν αυτη τη συνηθεια.Το κανουν απο ενστικτο για να κρυψουν την τροφη τους.
Κατα τα αλλα,πως ειναι;Εχει διαθεση για παιχνιδια;Αν και η αληθεια ειναι οτι ακομα προσαρμοζεται το μικρο σου στο νεο του σπιτι,οποτε λογικο ειναι να δειχνει φοβισμενο ή δειλο.

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
λιγο δυσκολο να μαθω πως ετρωγε το συγκεκριμενο γιατι ηταν μαζι με πολλα γατια στο σπιτι κ δεν μπορει να εντοπιστει το ενα μεσα στα 12 ας πουμε για το αν ετρωγε πολυ η λιγο.
παιχνιδια δεν παιζει αλλα ειναι κ η ρατσα τετοια που ειναι λιγο τεμπελικα γατια,αυτο το ηξερα.
τρωει ,δεν ειναι οτι δεν τρωει καθολου,απλα τρωει λιγο.
σημερα εφαγε λιγο το πρωι στις 7 και μετα τιποτα. τον βαζω στο πιατακι κι αυτος το μυριζει κ σκαβει συνεχεια.
εχει κανει ηδη το πρωτο του εμβολιο,το εχει δει κ κτηνιατρος μαλιστα το εχω τσεκαρει κ για λοιμωδη νοσηματα.
μακαρι να φαει αργοτερα. αν δεν φαει σημερα αλλο, θα τον ξαναπαω στον κτηνιατρο αυριο να τον δει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..οντως καλα θα κανεις να τον πας να τον δει ο κτηνιατρος,αυτο ειναι και το καλυτερο.

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
ισως οταν αλωνισει κ στο σπιτι να του ερθει κ πιο πολυ ορεξη για φαγητο.
μακαρι.
ο μικρος μου ο γιουπι
και ο μεγαλος μου ο πεπιτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...τι θεεικα πλασματα ειναι αυτα;;Πεθανα..Βρε συ,τι τροφη του εδιναν εκει που ηταν πριν;Μηπως δεν του αρεσει η τροφη;
Παντως μπορει να ειναι και απο την προσαρμογη,λογω ανασφαλειας που τρωει ετσι.
Αληθεια..εχει αδυνατισει καθολου;..
Παντως ειναι θεεικο πλασμα..απιστευτα ομορφος και γλυκος..

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
ενω ο μεγαλος μου αδεσποτακι γαρ..λυσσαει και με εχει κανει γεματη τατουαζ με τις νυχιες του!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αδεσποτακι ο πεπιτο;Κοιτα να δεις φιλε μου..αυτος σιγουρα κραταειν απο νορβηγικου δασους..

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
και τωρα απεκτησα και το βρετανικο που ηταν ονειρο μου εδω κ χρονια. ειναι η αγαπημενη μου ρατσα. να ειναι γερα κ καλοτυχα!
εφη να σου ζησουν και τα δικα σου!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστέ μου τι ομορφιά πρωί πρωί??? Να τα χαίρεσαι!!! Είναι απίστευτα όμορφα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!

Παντως το οτι κραταει απο καπου,σιγουρο το εχω..δεν ξερω,εμενα μου θυμιζει πολυ νορβηγακι..
Και τα δυο σου ομως ειναι πανεμορφα βρε συ.Και το καινουργιο ειναι καταπληκτικο.Ποσο γλυκος και ομορφος..και ειναι σαν λουτρινο..

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Να τα χαίρεσαι και τα δύο, είναι πραγματικά πολύ όμορφα!
Και για να σου πω την αλήθεια, πιστεύω κι εγώ ότι ο μεγάλος έχει κάποια καταγωγή.
Να είναι Νορβηγός άραγε;

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο μικρός δεν τρώει ακόμα, δεν τρώει τίποτα απολύτως;
Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι θέλει να προσαρμοστεί λίγο στον καινούριο για αυτόν χώρο;
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Με σκοτωσες με αυτες τις φωτογραφιες να το ξερεις

Αν ανυσηχεις για τον Γιουπι μπορεις να μου τον δωσεις να στον κανω θρεφταρι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
..ο οίστρος,απο όσα ξέρω τουλα΄χιστον..δεν παρουσιάζει ανορεξία..αλλά εδω,δεν πίνει ούτε νερό.Μπορεί να έχει και πυρετό..