oliavictor
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν καταλαβα καλα αν η γατουλα σου ειναι στειρωμενη ή οχι. Λες στην αρχη πως ειναι ο καιρος που εχει οιστρο και μετα πως ειναι στειρωμενη...Καλησπερα σας.. Η γατα μου ειναι 9 μηνων και είναι ο καιρος της που εχει οιστρο. Εντομετακυ είναι στειρωμενη. Εχει τωρα τρεις μερες που δεν τρωει κανονικα και σημερα σχεδον τιποτα. Παιζει κανονικα, κοιματε, πινει. Τι πρεπει να κανω? οικονομικα δεν τα παμε καλα και δεν μπορω να την παρω στο κτηνιατρο? τι φαρμακο να της δωσω?

Εαν δεν ειναι στειρωμενη και εχει οντως οιστρο, ειναι φυσικο να της εχει κοπει η ορεξη γιατι εχει αλλα στο μυαλο της...
Εαν ομως δεν ειναι και ξαφνικα δεν εχει ορεξη να φαει, φοβαμαι πως πρεπει να την δει κτηνιατρος. Αυτο φυσικα αν το προβλημα συνεχιστει, δεν εννοω αν ξεκινησε σημερα αυτο να τρεξεις αρον-αρον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κανονικα,αν ειναι στειρωμενη δεν μπορει να εχει οιστρο.Εκτος και αν δεν εχει γινει ολικη στειρωση αλλα περιδεση ή μερικη στειρωση.Εισαι σιγουρη οτι εχει οιστρο;Εχει τα κλασικα συμπτωματα οιστρου;Δηλαδη περιεργο νιαουρισμα,τουρλωμα του πωπου,τριψιμο στο πατωμα κλπ;
Και Φαρμακο για ποιο πραγμα;
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει μερικες μερες που της κοπηκε η όρεξη. Παντα έτρωγε 2 φορες τη μερα. Ειδικα το βραδυ δεν τρωει με τιποτα. Πεισμώνει και γω επειδη στεναχωριέμαι την πιέζω και στο τελος τρωει πολυ λιγο. Τη μερα μπορω να πω πως τρωει ικανοποιητικά αλλα και παλι οχι οσο πριν. Ανησυχώ. Μπορει να εχει κατι ή απλα ιδιοτροπίες κανει; Της δινω και κονσερβα και κοτοπουλο και μπισκοτα. Ειναι μεγαλη σε ηλικια αν παιζει καποιο ρόλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία. Σε μεγάλη ηλικία, η όρεξή τους για φαγητό μειώνεται, ίσως γίνονται και λίγο ιδιότροπα

Αν όμως δεις οτι μειώνεται σε δραματικά επίπεδα, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε και κτηνίατρο, ώστε να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο και να καθησυχαστείς κι εσύ.
Εύχομαι το καλύτερο, να είναι κάτι περιστασιακό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι οτι δεν τρωει τιποτα. Απλα δεν τρωει οπως πριν. Θα την πάρω στον κτηνιατρο απλα επειδη δε μενει στο σπιτι δεν ξερω αν κανει διαρροιες. Ειναι γενικα πολυ ιδιοτροπη στο φαγητο της αλλα με παραξενεύει γιατι έτρωγε πολυ ενω τωρα πολυ λιγο
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Υπ'αυτές τις συνθήκες πολύ καλά αποφάσισες να την πας να τη δει ο κτηνίατρος, εφ'όσον δεν έχεις τη δυνατότητα να την παρακολουθείς διαρκώς

Μπορεί να μην είναι θέμα ιδιοτροπίας, αλλά να έχει κάποιο χαλασμένο δοντάκι (αρκετά συχνό φαινόμενο σε μεγάλες σε ηλικία γάτες) και να μην αποζητάει τόσο την τροφή μιας και αντί να την απολαμβάνει υποφέρει, οπότε τρώει μόνο για να επιβιώνει

Μια υπόθεση έκανα, αυτό μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να διαγνώσει κάποια άλλη αιτία.
Όλα καλά να πάνε και περιμένουμε ενημέρωση όταν θα την πας.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρόσφατα ειχε βγαλει δυο δόντια που ηταν χαλασμένα οποτε δεν πιστευω να ειναι αυτο. Εύχομαι να ειναι απλα ιδιοτροπία
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά δεν την πηγα ακομα στον κτηνιατρο. Τη μερα τρέχει να φαει και τρωει και πολυ και με όρεξη, το βραδυ δεν τρωει τιποτα. Θα την παω μεθαύριο μαλλον. Δεν μπορω να ειμαι και σιγουρη αν την ταιζει κανεις αλλος απο την πολυκατοικια αν και το αποκλείω γιατι ειναι πολυ ιδιοτροπη, μονο συγκεκριμενα φαγητά τρωει.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Την πηγα σημερα τελικα και του ειπα οτι δεν τρωει την ποσότητα που έτρωγε πριν. Μια χαρα την βρήκε. Μου ειπε να της δινω οσο λεει αναλογα με τα κιλά της, κατι που μεχρι τωρα δεν εκανα
αν δεν τρωει τουλαχιστον οσο πρεπει να την παω ξανα για αναλύσεις. Πως ομως πριν έτρωγε πολυ και τωρα δεν εχει την ιδια όρεξη;
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πακετο των μπισκοτων rc γραφει απο πισω για 5 κιλα περιπου 70 γραμαρια τη μερα. Σημερα εφαγε το πρωι 35 γρ και τωρα δεν τρωει τιποτα. Θα την ξαναπαω αυριο για αναλυσεις. Τι μπορει να εχει;

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τον κτηνίατρο μάλλον δεν θα τον αποφύγετε...Κι εύχομαι να'ναι κάτι απλό και γρήγορα να επανέλθει στους παλιούς ρυθμούς της

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα στον κτηνιατρο την πηγα και μου ειπε πως ειναι καλα. Μου ειπε να μετρώ την ποσότητα του φαγητού της αναλογα με τα κιλά της και αν δεν τρωει ικανοποιητικά να την ξαναπάω για αναλύσεις. Δυστυχως για τουαλέτα δεν ξερω γιατι μενει εξω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η κατάσταση δείχνει οτι χρειάζεται περαιτέρω και ενδελεχής έλεγχος, γι αυτό μάλλον πρέπει να την ξαναπάς.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα την παω σημερα. Ανησυχώ πολυ

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά την πηγα για αναλύσεις. Ειναι ενταξει το συκώτι της και τα νεφρά της. Μου εδωσε κατι πολυ βιταμίνες να της δινω. Μια που της εδωσε εκείνη την ωρα την φιλόξενα σε ομως. Μακάρι να ανοίξει η όρεξη της και παλι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλο σημαδι αυτο με τις εξετασεις.Παντως οντως ειναι περιεργο.Θα σου ελεγα παντως αν συνεχιστει να πας και σε αλλον,διαφορετικο κτηνιατρο.Οταν ενα προβλημα συνεχιζεται,καλο ειναι να πηγαινουμε και σε αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη.Διοτι κατι που μπορει να μην βρισκει ο ενα γιατρος,να το σκεφτει ο αλλος.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα δεν χρειάστηκε να την παω και σε αλλο κτηνιατρο. Νομιζω οτι τρωει ικανοποιητικά. Ειναι 5.3 κιλά και της δινω 35γραμαρια royal canin μπισκοτα sterilized και μισο φακελάκι royal canin υγρή τροφη. Πιστεύετε τρωει αρκετά;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η ποσότητα που τρώει.
Μήπως να τηλεφωνήσεις στον κτηνίατρο να του πεις ώστε να σου απαντήσει με βεβαιότητα;
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο κτηνιατρος μου ειπε να της δινω και κατι πολυβιταμινες αλλα μια φορα της έδωσα γιατι τις φτύνει. Η αλήθεια ειναι πως ο κτηνιατρος μπορει να ειναι καλος αλλα δεν μου απαντά σε πολλες ερωτήσεις. Τον ρώτησα και την αλλη φορα και μου ειπε γραφει πισω απο το πακέτο της RC. Απλα επειδη της δινω και κονσερβα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool