tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος
πως είναι η γατούλα???
Τα ίδια , αυτό που ήταν μισοβγαλμένο είναι έτοιμο να βγει τώρα! Δεν ξέρω τι να κάνω.. πήρα τηλ την μητέρα μου και μου είπε αν την πάω στον κτηνίατρο πόσο πάει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Thanks Να το ξέραμε νωρίτερα κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε τέτοια ώρα.........πολυ χρησιμο αυτο myrtos με τα εφημερευοντα...
tomkarachris Να της μιλάς γλυκά για να την ηρεμείς.
ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Δεν τους έχω δοκιμάσει γιατί πάντα και νύχτα να είναι έχω τον κτηνίατρο μου
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τα ίδια , αυτό που ήταν μισοβγαλμένο είναι έτοιμο να βγει τώρα! Δεν ξέρω τι να κάνω.. πήρα τηλ την μητέρα μου και μου είπε αν την πάω στον κτηνίατρο πόσο πάει;;
τιμη εννοεις??? αναλογος... 30-40 ευρω....εξαρταται και τι θα χρειαστει να της κανει..... κριμα ειναι ομως η γατουλα αφου την εχετε πρεπει να την προσεξετε... να της κανετε και εμβολια, να ειναι καλα και να μην αρρωστησει... και καποια στιγμη να την στειρωσετε κιολας γιατι κυκλοφορουν πολλες αρρωστιες και να αποφυγετε και τετοιες καταστασεις.. συζητησε το με την μαμα σου και οτι θελεις ρωτα εδω, ολο και καποιος θα βρεθει να σε βοηθησει γιατι εισαι και μικρουλα-ης(??)
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
?μακαρι ολα να πανε καλα για τη γατουλα και τα μωρα της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
mariel δεν ξέρουμε όλα τα δεδομένα. Μην ξεχνάς ότι κάποιοι δεν έχουν την τρέλα μας πχ αν γένναγε η γατούλα σου εσύ εγώ και ο tomkarachris
δεν θα λείπαμε καν από το σπίτι.
Όσο για τα οικονομικά ίσως για να δουν αν έχει τόσα το παιδί μαζί του
tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος
Η Γάτα μου είναι μια από τα ίδια ακόμη , δεν βγάζει καθόλου αίμα αυτό που είχε πίσω τώρα έχει βγει αλλά είναι ακόμα φουσκωμένη η κοιλία της ! Τώρα θα πάω να ξαναπάρω τον γιατρό και άμα είναι θα πάω από εκεί .. Δεν τρώει καθόλου , αλλά πίνει νερό (από την σύριγγα) , λέω ότι πίνει διότι η ίδια ανοίγει το στόμα ..
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποσο θα παει? Και επειδη εγς δεν δουλευω και διπλωμα δεν εχω... αναγκαστικα κανω οτι μου πουν. Καταλαβαινω κιολλας οτι ειμαστε με μια συνταξη το μηνα και το σεβομαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
περιμενουμε νεα απο την γατουλα...
Ismini
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ. Ελπίζω να πάνε ολα καλά.δεν ειναι ευκολο καμια φορα αν εισαι και ανηλικος... εγω οταν εφερνα ζωα σπιτι οι γονεις μου με κοιταζαν σαν ουφο! η μαμα μου παντα γκρινιαζε παρολο που τα αγαπαει πολυ! αν ζεις με του αλλου το πορτοφολι δυσκολο να αποφασιζεις μονος σου...
περιμενουμε νεα απο την γατουλα...
Βαλε στη γατουλα μια κουτα με κουβερτουλα και πιθανον να παει εκει να γεννησει. Τοποθετησε τη σε μια ησυχη και σκοτεινη γωνιτσα (την κουτα), και μην την αγγιξεις εαν τη δεις να κανει προσπαθεια να γεννησει (σε καμια περιπτωση και τα μικρα).
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool