Η γάτα μου είναι έτοιμη να γεννήσει και δεν μπορεί!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

πως είναι η γατούλα???

Τα ίδια , αυτό που ήταν μισοβγαλμένο είναι έτοιμο να βγει τώρα! Δεν ξέρω τι να κάνω.. πήρα τηλ την μητέρα μου και μου είπε αν την πάω στον κτηνίατρο πόσο πάει;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ χρησιμο αυτο myrtos με τα εφημερευοντα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ χρησιμο αυτο myrtos με τα εφημερευοντα...
Thanks Να το ξέραμε νωρίτερα κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε τέτοια ώρα.........:(

tomkarachris Να της μιλάς γλυκά για να την ηρεμείς.

παρε τηλεφωνο τον κυριο παναγιωτη πεσ του οτι ε3ισαι απο το σαιτ 6932285363

οι εφημερευοντες γιατροι ειναι για την πλακα αστε τα να πανε δεν τουσ βρισκεις ποτε σας μιλαω απο πειρα

Κακό αυτό:( Δεν τους έχω δοκιμάσει γιατί πάντα και νύχτα να είναι έχω τον κτηνίατρο μου :)

Εύχομαι τα καλύτερα για τη γατούλα σου! Μακάρι να γεννήσει φυσιολογικά και να τα καταφέρει και η ίδια! Μακάρι!:( :/:

Τα ίδια , αυτό που ήταν μισοβγαλμένο είναι έτοιμο να βγει τώρα! Δεν ξέρω τι να κάνω.. πήρα τηλ την μητέρα μου και μου είπε αν την πάω στον κτηνίατρο πόσο πάει;;

τιμη εννοεις??? αναλογος... 30-40 ευρω....εξαρταται και τι θα χρειαστει να της κανει..... κριμα ειναι ομως η γατουλα αφου την εχετε πρεπει να την προσεξετε... να της κανετε και εμβολια, να ειναι καλα και να μην αρρωστησει... και καποια στιγμη να την στειρωσετε κιολας γιατι κυκλοφορουν πολλες αρρωστιες και να αποφυγετε και τετοιες καταστασεις.. συζητησε το με την μαμα σου και οτι θελεις ρωτα εδω, ολο και καποιος θα βρεθει να σε βοηθησει γιατι εισαι και μικρουλα-ης(??)

βρε παιδια,οταν βλεπουμε μια γατουλα σε αυτη την κατασταση σκεφτομαστε ποσο θα στοιχισει να την παμε στο γιατρο:hmm: ?μακαρι ολα να πανε καλα για τη γατουλα και τα μωρα της!

κανενα νεο απο την γατουλα?

Τι γίνεται?:confused: mariel δεν ξέρουμε όλα τα δεδομένα. Μην ξεχνάς ότι κάποιοι δεν έχουν την τρέλα μας πχ αν γένναγε η γατούλα σου εσύ εγώ και ο tomkarachris :) δεν θα λείπαμε καν από το σπίτι. ;) Όσο για τα οικονομικά ίσως για να δουν αν έχει τόσα το παιδί μαζί του:cool:

Καλημέρα σας ξανά.

Η Γάτα μου είναι μια από τα ίδια ακόμη , δεν βγάζει καθόλου αίμα αυτό που είχε πίσω τώρα έχει βγει αλλά είναι ακόμα φουσκωμένη η κοιλία της ! Τώρα θα πάω να ξαναπάρω τον γιατρό και άμα είναι θα πάω από εκεί .. Δεν τρώει καθόλου , αλλά πίνει νερό (από την σύριγγα) , λέω ότι πίνει διότι η ίδια ανοίγει το στόμα ..

ελπιζω ολα να πανε καλα!

Περαστικά εύχομαι και να πάνε όλα καλά!

μακαρι να πανε ολα καλα! μιλησες με τη μαμα σου?? ολα ενταξη?

Αχ μακαρι να πανε ολα καλα! Και οσο για το θεμα λεφτα και κτηνιατρος και οι γονεις μου ετσι σκεφτονται... :mad: Ποσο θα παει? Και επειδη εγς δεν δουλευω και διπλωμα δεν εχω... αναγκαστικα κανω οτι μου πουν. Καταλαβαινω κιολλας οτι ειμαστε με μια συνταξη το μηνα και το σεβομαι...

δεν ειναι ευκολο καμια φορα αν εισαι και ανηλικος... εγω οταν εφερνα ζωα σπιτι οι γονεις μου με κοιταζαν σαν ουφο! η μαμα μου παντα γκρινιαζε παρολο που τα αγαπαει πολυ! αν ζεις με του αλλου το πορτοφολι δυσκολο να αποφασιζεις μονος σου...

περιμενουμε νεα απο την γατουλα...

δεν ειναι ευκολο καμια φορα αν εισαι και ανηλικος... εγω οταν εφερνα ζωα σπιτι οι γονεις μου με κοιταζαν σαν ουφο! η μαμα μου παντα γκρινιαζε παρολο που τα αγαπαει πολυ! αν ζεις με του αλλου το πορτοφολι δυσκολο να αποφασιζεις μονος σου...

περιμενουμε νεα απο την γατουλα...
Συμφωνώ. Ελπίζω να πάνε ολα καλά.
Βαλε στη γατουλα μια κουτα με κουβερτουλα και πιθανον να παει εκει να γεννησει. Τοποθετησε τη σε μια ησυχη και σκοτεινη γωνιτσα (την κουτα), και μην την αγγιξεις εαν τη δεις να κανει προσπαθεια να γεννησει (σε καμια περιπτωση και τα μικρα).

Ευχομαι τα καλύτερα για τη γατούλα. Πήγατε σε γιατρό???

Όταν μπορέσεις γράψε μας πως είναι η γάτα σου, εάν θέλεις.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back