Η γάτα μου η Freepouille μπορεί να πάσχει από θυρεοειδή; Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω;

Πώς καταλαβαίνω τον υπερθυρεοειδισμό της γάτας? Ή απλή ορμονική διαταραχή?
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Νεφρική ανεπάρκεια?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ορμονική διαταραχή?

• Υπερθυρεοειδισμός?

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
:|:|η freepouille η γάτα μου είναι σχεδόν 13 χρονών και πριν απο εξι μήνες ισως..(το καλοκαίρι το κατάλαβα) παρουσίασε εξόγκωμα στη δεξι μέρος χαμηλά της σιαγόνας(οχι πολύ μεγάλο)-με απλή αφή το κατάλαβα- κοντά στον θυρεοειδή και ενα πάρα πολύ μικρό σαν τελεία στην περιοχή τού δεξιού της πλευρού εκει που είναι το στήθος της.Πήγε σήμερα στο γιατρό
Εχει νεόπλασμα, Μόνη λύση να της αφαιρεθεί.Οπως μου είπαν το ογκάκι κοντα στον θυρεοειδή δεν το πειράζουν γιατί είναι πολύ επικινδυνο.
Αυριο θα κάνει εγχείρηση αφαίρεσης και ταυτόχρονα εγχείρηση στείρωσης
Ευχομαι να ξυπνήσει απο την νάρκωση γιατί υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομύριο να μην ξυπνήσει
Σημερα 5/01/10 της εγινε η επέμβαση και η επέμβαση της στείρωσης .θα πάρει αντιβίωση απο την Πεμπτη 7/01/10 γιά 6 μέρες και βλέποντας,Καλά είναι !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της έγινε το αντίδοτο και είναι ξυπνια τώρα???
δεν καταλαβαίνω την ερωτηση?Το ξύπνια που λες δε μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιώ σήμερα.Δηλαδη εχει ΄ξυπνήσει απο την νάρκωση και συνέρχεται απο τις 2 επεμβάσεις που τής κάνανε .Αυριο μουπε ο γιατρος θα μπορει να φάει και αργά το βράδυ θα μπορεί να πιεί νερό,
Αν απάντησα στην ερώτηση χαίρομαι πού μπορώ,...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω τουλάχιστον μετά από όλη αυτή τη περιπέτεια να έλαβες το μήνυμα ότι πρέπει το γατί να κάνει πιο συχνές επισκέψεις στον κτηνίατρο..

δεν καταλαβαίνω την ερωτηση?Το ξύπνια που λες δε μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιώ σήμερα.Δηλαδη εχει ΄ξυπνήσει απο την νάρκωση και συνέρχεται απο τις 2 επεμβάσεις που τής κάνανε .Αυριο μουπε ο γιατρος θα μπορει να φάει και αργά το βράδυ θα μπορεί να πιεί νερό,

Α! συγνώμη τότε. Δεν παρακολούθησα καλά τις απαντήσεις:)
Βέβαια και απάντησες.

Ελπίζω τουλάχιστον μετά από όλη αυτή τη περιπέτεια να έλαβες το μήνυμα ότι πρέπει το γατί να κάνει πιο συχνές επισκέψεις στον κτηνίατρο..
εννοείς πρόληψη,αλλά για κάτι αλλο (επειγον) δεν ειχε παρουσιάσει μέχρις στιγμής

ξυπνια σημαινει αν εχει ξυπνησει η γατα σου απο τη ναρκωση....τι δεν καταλαβαινεις;

εννοείς πρόληψη,αλλά για κάτι αλλο (επειγον) δεν ειχε παρουσιάσει μέχρις στιγμής
Ναι εννοώ πρόληψη,μια λέξη που θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στο λεξιλόγιό σου τα τελευταία 10 χρόνια που είχε το γατί να πάει στον κτηνίατρο..Ελπίζω τουλάχιστον από εδώ και στο εξής να την πηγαίνεις..

Νομίζω ότι ο στόχος επιτεύχθηκε η γατούλα πήγε στο γιατρό έκανε την επέμβαση της άρα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν οι κόντρες εδώ ας ευχηθούμε καλή ανάρρωση κ όπως είπε κ η Τσαμπικα πιο πάνω όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας της στείλει ΡΜ για να συνεννοηθεί μαζί της

εγω χαιρομαι...γιατι μεσα απο αυτες τις αντιπαραθεσεις ,θα το ελεγα εγω,βγηκε κατι πολυ καλο...που ηταν και το ζητουμενο....να παει η γατουλα στον γιατρο,να κανει την επεμβαση της και την στειρωση...:)
ευχομαι να γινει καλα...και να εχει απο εδω και περα για οσο χρονο της απομενει,την προσοχη και την φροντιδα που της αξιζει να εχει......

Τώρα διάβασα το θέμα.:hmm:
Το σημαντικό είναι ότι επιτέλους την γάτα την είδε κτηνίατρος και της παρείχε ιατρική βοήθεια.Εύχομαι να τελειώσει εδώ η περιπέτεια της γατούλας και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο για οποιονδήποτε λόγο.:)
Περαστικά της.:D
Τώρα που πέρασαν τα δύσκολα, θα έλεγα ότι δύο πράγματα θα έπρεπε να μείνουν από αυτό το θεματάκι
1.Όταν "υιοθετούμε" ένα ζωάκι από τον δρόμο, αναλαμβάνουμε την φροντίδα του και είμαστε υπεύθυνοι για τις καλές συνηθήκες διαβίωσής του αλλά και για την υγεία του με το οικονομικό κόστος που συνεπάγεται αυτό.:)
2. Για μιά φορά ακομή φάνηκε έμπρακτα πόσο απαραίτητη είναι η στείρωση για τις γάτες.:)

Πέρα από τον "κωμικό" τρόπο που παρουσιάστηκε το τραγικό αυτό θέμα εμένα η απορία μου είναι..γιατί έγινε η δημοσκόπηση;;;:blink:

Πέρα από τον "κωμικό" τρόπο που παρουσιάστηκε το τραγικό αυτό θέμα εμένα η απορία μου είναι..γιατί έγινε η δημοσκόπηση;;;:blink:
Γιατί μάλλον ΕΣΥΕ έβγαλε καινούρια ερωτηματολόγια κ πληρώνει με το κομμάτι:lol::P
Τέλος πάντων περαστικά στο γατουλάκι αυτό έχει σημασία

Σήμερα 14/08/11
Η Freepouille η γάτα μου μετά απο την στείρωση πού της εκανε ο κτηνίατρος καί αφαίρεση οζίδιου στό στήθος της 19/1/09 ειναι σχετικά καλά,αλλά φέτος τον Γενάρη παρουσίασε χολοαγγειοηπατοπάθεια(της εκανε ενέσεις αντιβίωσης γιά κανένα μήνα) τώρα τρωει ειδική τροφή (sensitivity control) και ελέγχεται....μου κάνει παρέα ακόμα,σιγά σιγά δηλδή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back