Η γάτα μου η Freepouille μπορεί να πάσχει από θυρεοειδή; Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω;

Πώς καταλαβαίνω τον υπερθυρεοειδισμό της γάτας? Ή απλή ορμονική διαταραχή?
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Νεφρική ανεπάρκεια?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ορμονική διαταραχή?

• Υπερθυρεοειδισμός?

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Eγω εχω αλλη απορια...
Κολλάνε τυφο οι γατες?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μία φώτο... μία, απο τα 10 χρόνια ζωής της γάτας μαζί σας υπάρχει μήπως? :redface:

Κρίμα που δεν είμαι αθήνα θα ερχόμουν και εγώ αύριο στον γιατρό, γιατί ο άνθρωπος είναι πολύ καλός, και σε τιμές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω εχω αλλη απορια...
Κολλάνε τυφο οι γατες?:confused:

Ναι κολλάνε, αν υπάρχει θεραπεία δεν είμαι σίγουρη...

είναι άλλο όνομα της Πανλευκοπενίας, υπάρχει θεραπεία, δύσκολο, αλλά μπορεί να ζήσει το ζώο, ανάλογα και με την κατάστασή του, ηλικία κλπ κλπ.:)
Φυσικά υπάρχει εμβόλιο.

το σαιτ παντως...δεν ειναι δημος,ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα...:)
οσο για το αν εργάζομαι είμαι τόσο σίγουρη οσο και πώς μέ λένε

Μία φώτο... μία, απο τα 10 χρόνια ζωής της γάτας μαζί σας υπάρχει μήπως? :redface:

Κρίμα που δεν είμαι αθήνα θα ερχόμουν και εγώ αύριο στον γιατρό, γιατί ο άνθρωπος είναι πολύ καλός, και σε τιμές!
φωτογραφίες υπάρχουν,πολλές,για το αν κολλλάνε τύφο δεν το γνωρίζω αλλά αυτό είναι πολύ παλιό πρόβλημα πού αντιμετώπισα και οταν ήταν αδέσποτο και μωρό οχι τώρα

δεν ξέρω για την κρίση σου στις τιμές τι εννοείς δηλαδή αν είρωνεύεσαι

είναι άλλο όνομα της Πανλευκοπενίας, υπάρχει θεραπεία, δύσκολο, αλλά μπορεί να ζήσει το ζώο, ανάλογα και με την κατάστασή του, ηλικία κλπ κλπ.:)
Φυσικά υπάρχει εμβόλιο.
Ok.Για σκυλι ηξερα αλλα για γατα δεν ειχα ακουσει ποτε.
Thanks for the info.Να βγει κ κατι χρησιμο απο αυτο το τοπικ.

δεν ξέρω για την κρίση σου στις τιμές τι εννοείς δηλαδή αν είρωνεύεσαι

Ξέρω πάρα πολλά για τιμές, και το 160 για όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς να ειρωνεύομαι καθόλου.:)
Και το εννοώ ότι θα ήθελα πραγματικά να έρθω αύριο. Δεν πειράζει, τα στοιχεία τα έχω θα τον τσεκάρω άλλη φορά, γιατί πάντα καλούς(?) και οικονομικούς γιατρούς τους θέλουμε!;)

Για τον τύφο έχω απαντήσει και εγώ πιο πάνω.

Φιλοι!!!!! του mycat!!!! αφηστε το!!!! μην σχολιαζεται αλλο το γατακι αυριο θα κανει την επεμβαση και θα ξυπνησει μια χαρα... εχει 1 λεμφωμα το οποιο δημιουργηθηκε απο παρα πολλα οιστρογον μιας που η γατα δεν ηταν στειρωμενη και δεν εκανε και κοκο!!!!! Ειναι μια χαρα....σε αριστη κατασταση...παρολο που δεν εχει κανει εμβολια για 10 χρονια τωρα.... μια χαρα!!! αφηστε το το θεμα εδω δεν τιθεται ουτε καν θεμα χρηματων... αφηστε το... ρωτηαστε με στ ΠΜ η ρωτηστε την poupoulina

Παλι καλα που μπηκα τωρα γιατι αν το πετυχαινα απο πιο νωρις το θεμα θα εριχνα πολλα καντηλια.....:down:

Φιλοι!!!!! του mycat!!!! αφηστε το!!!! μην σχολιαζεται αλλο το γατακι αυριο θα κανει την επεμβαση και θα ξυπνησει μια χαρα... εχει 1 λεμφωμα το οποιο δημιουργηθηκε απο παρα πολλα οιστρογον μιας που η γατα δεν ηταν στειρωμενη και δεν εκανε και κοκο!!!!! Ειναι μια χαρα....σε αριστη κατασταση...παρολο που δεν εχει κανει εμβολια για 10 χρονια τωρα.... μια χαρα!!! αφηστε το το θεμα εδω δεν τιθεται ουτε καν θεμα χρηματων... αφηστε το... ρωτηαστε με στ ΠΜ η ρωτηστε την poupoulina
ναι------------------------------------------------------------------

εμενα με ενδιαφερει που λυθηκε προσωρινα τουλαχιστον το προβλημα της γατας....
πιστευω παντως οτι οποιος θελει να εχει ζωο...πρεπει να αναλαμβανει και τις ευθυνες..και να μην επαφυεται οτι θα του το λυσουν οι αλλοι...γατες αστειρωτες για τοσα χρονια παθαινουν καρκινο...
απο εκει και περα..ευχομαι καλη τυχη στην ατυχη γατουλα...

εμενα με ενδιαφερει που λυθηκε προσωρινα τουλαχιστον το προβλημα της γατας....
πιστευω παντως οτι οποιος θελει να εχει ζωο...πρεπει να αναλαμβανει και τις ευθυνες..και να μην επαφυεται οτι θα του το λυσουν οι αλλοι...γατες αστειρωτες για τοσα χρονια παθαινουν καρκινο...
απο εκει και περα..ευχομαι καλη τυχη στην ατυχη γατουλα...
Συμφωνώ απόλυτα..Δεν αρκεί απλά να μαζέψουμε ένα γατάκι από το δρόμο.Πρέπει να μπορούμε και να θέλουμε να το περιποιηθούμε..Εν πάση περιπτώση ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη γατούλα..

τι να πω....εχει πεσει επιδημια τωρα τελευταια....να αλλαζουν καποιοι τα αρχικα ποστ...για να μην φανουν καποια πραγματα...:|:|:|

Βλεποντας και εγω την αλλαγη του αρχικου ποστ το μονο μπορω να προτεινω ειναι να κλειδωθει....please???

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει γάτα....και άτομα που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, εύχομαι μόνο να μην μπλέξουν κάπου που θα το μετανοιώσουν.....:|

παντως το αρχικο ποστ υπαρχει στην σελιδα 9...απο παραθεση που εκανε η zbeebz...και αυτο τωρα δεν μπορει να σβηστει..

Εγώ έχω μόνο να πω. Σεβάσου την αγάπη που σου προσφέρει αυτή η ψυχούλα και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για αυτό το πλασματάκι. Σε συντρόφευσε τόσα χρόνια. Βοήθησε το να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με αξιοπρέπεια. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα δεν είμαστε αυτή την περίοδο στην καλύτερη οικονομική κατάσταση αλλά μερικές φορές καλύτερα να στερείται κανείς κάποια ΄πράγματα αλλά να παρέχει στα ζωάκια του αυτό που τους αξίζει.:)

Για σήμερα δεν ήταν η επέμβαση?Τι έγινε?

Για σήμερα δεν ήταν η επέμβαση?Τι έγινε?
εγινε η επέμβαση και η επέμβαση της στείρωσης σήμερα και τώρα είναι εδώ ,δεν μπορεί ακόμα
Θα συνέλθει πρώτα .Θά πάρει αντιβίωση από τη Πέμπτη και για μιά βδομάδα και μετα βλέπουμε

εγινε η επέμβαση και η επέμβαση της στείρωσης σήμερα και τώρα είναι εδώ ,δεν μπορεί ακόμα
Θα συνέλθει πρώτα .Θά πάρει αντιβίωση από τη Πέμπτη και για μιά βδομάδα και μετα βλέπουμε

Της έγινε το αντίδοτο και είναι ξυπνια τώρα???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back