Η γάτα μου η Freepouille μπορεί να πάσχει από θυρεοειδή; Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω;

Πώς καταλαβαίνω τον υπερθυρεοειδισμό της γάτας? Ή απλή ορμονική διαταραχή?
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Νεφρική ανεπάρκεια?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ορμονική διαταραχή?

• Υπερθυρεοειδισμός?

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
συγνωμη για την απορια μου...εχετε λεφτα για υπολογιστη,και δεν ειχατε καποια στιγμη για να στειρωσετε τη γατα σας; και ακομα χειροτερα τωρα,που ειναι πολυ μεγαλη αναγκη να παει στο γιατρο; συνειδητοποιητε οτι μπορει να πασχει απο καρκινο;τουλαχιστον πηγαινετε στο γιατρο να την εξετασει...εξηγηστε του την κατασταση σας και αν χρειαστουν εξετασεις και θεραπεια σιγουρα θα σας κανει καποιον διακανονισμο....αλλα εσεις ουτε για διαγνωση δεν την εχετε παει...επισης οπως σας εγραψα και σε προηγουμενο ποστ...εχει προσφερθει να σας βοηθησει η "τσαμπικος" γιατι δεν της στελνετε σε πμ το τηλεφωνο σας να συννενοηθητε;

ΥΓ.....οι αποροι συνηθως δεν εχουν υπολογιστη..
οταν ΄εδωα τα λεφτά για τον υπολογιστή δεν τόχε παρουσιάσει το πρόβλημα που εχει,το ιντερνετ που εχω είναι με υποχρεωτική συνδρομή ενός χρόνου,και δεν είχε πάει η γάτα ακόμα για διαγνωση απο τότε που το παρουσίασε το πρόβλημα δηλαδή περίπου τον Αύγουστο γιατί ήμουν απασχολήμενη με βαριά δουλειά που έκανα (επιβίωσης) και δεν είχα χρόνο,τώρα δεν δουλεύω...εληξε η σύμβασή μου.
Οσο για την κυρία που προσφέρθηκε να με βοηθήσει την ευχαριστώ καί πάλι μέσα απο την απάντησή μου εδώ καί χάρηκα πάρα πολύ χθές οταν μου τότε...
Και συνεχίζω επειδή μόλις γύρισα απτον γιατρό(επίσκεψη με πληρωμή), εκανε διάγνωση καί μούπε οτι εχει καρκίνο αλλά είναι αρχικά καί θά κάνει εγχείρηση αύριο(αφαίρεση) επίσης πρέπει καί θα γίνει και στείρωση για να μην ξαναεμφανιστεί καρκίνος.Επίσης μούπε οτι είναι ακμαία καί δυνατή κιαυτό είναι καλό επειδή θα κάνει εγχείρηση.Ο κίνδυνος πού υπάρχει όμως όπως μούπε είναι να μην ξαναξυπνήσει(ελάχισο ποσοστό στό εκατομύριο)
Θα στοιχίσει 160 ευρώ
Εύχομαι να ξαναξυπνήσει και να συνέλθει ,οπως μούπε κιαυτός μάλλον θα ξαναξυπνήσει.αύριο πάλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη, η τιμή είναι για την στείρωση ΚΑΙ την αφαίρεση του καρκίνου? Τί καρκίνου σας είπε?
Πως έκανε την διάγνωση, είναι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει μετάσταση και αλλού?

Επίσης καλό θα ήταν πρίν ναρκωθεί η γατούλα να εξεταστεί λεπτομεριακά, καρδιά, ακρόαση κλπ, αν αντέχει και πόσο δόση νάρκωσης.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αληθεια,που εχει καρκινο η γατουλα και κοστιζει τοσο η επεμβαση.Εξετασεις της εγιναν;

μεχρι της 10.43 εισασταν εδω...γιατι απαντησατε..,..θελετε να πειτε οτι προλαβατε,πηγατε γιατρο,την εξετασε και διεγνωσε και καρκινο;...και ειπε οτι και αυριο θα γινει και η εγχειρηση; μα..καλα....συνηθως για να διαγνωστει ο καρκινος γινονται καποιες εξετασεις...ποτε προλαβαν και εγιναν ολα αυτα;

Συγνώμη, η τιμή είναι για την στείρωση ΚΑΙ την αφαίρεση του καρκίνου? Τί καρκίνου σας είπε?
Πως έκανε την διάγνωση, είναι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει μετάσταση και αλλού?

Επίσης καλό θα ήταν πρίν ναρκωθεί η γατούλα να εξεταστεί λεπτομεριακά, καρδιά, ακρόαση κλπ, αν αντέχει και πόσο δόση νάρκωσης.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
H τιμή είναι για την εγχείρηση (αφαίρεση του καρκίνου)καί την στείρωση μαζί.Και θα γίνει και η στείρωση ταυτόχρονα με την εγχείρηση για να μην κάνει μετάσταση.Τό πολύ μικρό ογκάκι στο στήθος της είναι καλό το αλλο ογκάκι (διπλάσιο) κοντά στον θυρεοειδή είναι κακό.Ειναι καρκίνος εκεί πού βρίσκονται τα ευρήματα και ο οργανισμός της το δημιουργεί.την διάγνωση την εκανε αφού την εξέτασε.Δεν βρήκε τίποτα αλλο.δε μούπε τίποτα αλλο.
Ευχαριστώ για την συμβουλή σας για λεπτομερειακή εξέταση(ακρόαση ,καρδιά)αν αντέχει? και δόση νάρκωσης και θα τού το πώ αυριο στίς 10 00 πού ειναι η εγχείρηση.
Ευχομαι νά ξαναξυπνήσει πάντως...

Το ολο θεμα ειναι χαζο, Αμαλια-Σοφια ειναι υπεροχο που κατορθωσατε να απασχολειτε απο χθες ανθρωπους που πραγματικα εχουν ζωακια και τα αγαπανε.... και ειλικρινα με στεναχωρει παρα πολυ το γεγονος που δεν βρηακατε τιποτα καλυτερο να κανετε απο το να παιζεται με με τα συναισθηματα του κοσμου. Επειδη συνεχεια αναφερετε τα οικονομικα σας προβληματα, συμβασεις, επισκεψεις σε γιατρο , κοστος και πραγματικα εχω κουραστρει με αυτο το θεμα .. Ειμαι εργαζομενη, χωρις να εχει ληξη καμια συμαβση μου με τρομερη αδυναμια σε ολα τις ψυχουλες, δεν σκεφτομαι ποτε τα χρηματα οταν ειναι για αθωες ψυχουλες, εχω στειρωσει γυρω στις 20 γατουλες στο Μ. Πευκο και δεν το σκεφτηκα καν... και δεν μου περισευουν. Λοιπον γιατι κουραζομαι παρα πολυ και με ταραζει ολο αυτο το θεμα με τους καρκινους, στειρωσεις κτλ.....στειλε μου το τηλ του κτηνιατρου να περασω να του δωσω εγω τα 160 ευρω για την γατουλα σου...σαν δωρο για το 2010 στη γατουλα σου αν υπαρχει!!!!! Διαφορετικα σε παρακαλω αρκετα με ολη αυτην την ιστορια, Σε αυτο το site υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαν παρα πολυ τα ζωακια δεν υπαρχει λογος να παιζεις ....οποιοα και να εισαι...η αν θες πες οτι βαριεσαι να ασχοληθουμε ολοι μαζι σου.....Αυτα!!!!

Ο γιατρος με το ματι καταλαβε οτι εχει καρκινο στο θυρεοειδη και στο στηθος και ποιος ογκος ειναι καλοηθης και ποιος κακοηθης;

μεχρι της 10.43 εισασταν εδω...γιατι απαντησατε..,..θελετε να πειτε οτι προλαβατε,πηγατε γιατρο,την εξετασε και διεγνωσε και καρκινο;...και ειπε οτι και αυριο θα γινει και η εγχειρηση; μα..καλα....συνηθως για να διαγνωστει ο καρκινος γινονται καποιες εξετασεις...ποτε προλαβαν και εγιναν ολα αυτα;
Πρόλαβα γατί το ιατρείο του είναι κοντά μου ,εξετάσεις δεν εκανε αλλες απαυτό πού περιέγραψα δηλαδή ο ιδιος την επιασε στην "τράπεζα" αφού την εβαλα εκεί εγώ.οσο για τις εξετάσεις που αναφέρετε οτι γίνονται δεν ξέρω εγω αλλο απαυτό πού μούπε ο γιατρός δηλαδή οτι η μόνη λύση είναι η αφαίρεση του καρκίνου.
Ευχομαι να ξαναξυπνήσει η γάτα αύριο μετά την εγχείρηση.

Ο γιατρος με το ματι καταλαβε οτι εχει καρκινο στο θυρεοειδη και στο στηθος και ποιος ογκος ειναι καλοηθης και ποιος κακοηθης;
δεν είπα εγώ ούτε κακοήθης ούτε καλοήθης ,είπα καλό και κακό ή αλλιώς ασχημο όπως μούπε.Καί δεν μού είπε καρκίνο θυρεοειδούς αλλά ούτε και στήθους αλλά οτι αυτό εκεί είναι καρκίνος.Επιπλέον δεν χρησιμοποίησε μόνο το μάτι του,αλλά τα χέρια του τά ματια του τό μυαλό του(τις γνώσεις του) και την εμπειρία του και το ιατρείο του ,αρκετά χρόνια εδώ.
Ευχομαι να ξαναξυπνήσει η γάτα αύριο μετά την εγχείρηση.

Φαίνεται θα είναι από τον πλανήτη Κρύπτων ή όπως τον λένε...

Το thread θα ήταν πολύ αστείο, αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αυτό που γίνεται είναι εμπαιγμός όχι μόνο της νοημοσύνης μας, αλλά και όσων έχουν αντιμετωπίσει αυτή την αρρώστια με δικούς τους ανθρώπους ή ζώα.

Το αφήνω λίγο ακόμα και μετά θα κλειδωθεί.

Αμάν ρε σμ......:down::D
Διακοπές έχουμε ακόμα.....:)

Θα μπορούσαμε έτσι για τα τυπικά να δούμε μια φώτο της 10χρονής κυρίας?

ενα θα πω...στο ιντερνετ...μπορεις να βρεις πολλα....παρα πολλα....ο νοων νοειτο...

Το όλο θέμα μου την έχει δώσει από εχθές..Παρακαλάω να μην υπάρχει το γατί και τζάμπα να νευρίασα..Αν μιλάς σοβαρά επικοινώνησε με την Τσαμπίκος..Το οφείλεις στο γατί σου..Αν μας δουλεύεις ψιλό γαζί νομίζω ότι φτάνει ως εδώ,μια χαρά τα κατάφερες...

Μέχρι και διευθύνσης σπιτιού, τηλέφωνα, επαγγέλματα, και Νο παπουτσιών.;):D

Πεινάνε τα παιδιά, αλλιώς θα έβρισκα και ΑΦΜ... κλπ...

Χρόνια μας πολλά, και άντε να αρχίσουν τα σχολεία, γιατί βλέπω κουραζόμαστε πολύ....:cool:

Εξαφανιζόλ βλέπω....;)

οπως ειπε ο αινσταιν, 2 πραγματα ειναι είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος. νομιζω παει γαντι σε αυτη την περιπτωση!!:blink::blink::blink:

ρε παιδια το αστειο??αυριο που ελπιζω να μην υπαρχει γατα δεν περοκειται να ξαναξυπνησει....γι'αυτο το λεει στο τελος καθε απαντησης της..(ευχομαι αυριο να ξαναξυπνησει η γατα).. μας προετοιμαζει ψυχολογικα οτι τερμα οι μαλακιες με την γατα!!:blink:;)

Το ολο θεμα ειναι χαζο, Αμαλια-Σοφια ειναι υπεροχο που κατορθωσατε να απασχολειτε απο χθες ανθρωπους που πραγματικα εχουν ζωακια και τα αγαπανε.... και ειλικρινα με στεναχωρει παρα πολυ το γεγονος που δεν βρηακατε τιποτα καλυτερο να κανετε απο το να παιζεται με με τα συναισθηματα του κοσμου. Επειδη συνεχεια αναφερετε τα οικονομικα σας προβληματα, συμβασεις, επισκεψεις σε γιατρο , κοστος και πραγματικα εχω κουραστρει με αυτο το θεμα .. Ειμαι εργαζομενη, χωρις να εχει ληξη καμια συμαβση μου με τρομερη αδυναμια σε ολα τις ψυχουλες, δεν σκεφτομαι ποτε τα χρηματα οταν ειναι για αθωες ψυχουλες, εχω στειρωσει γυρω στις 20 γατουλες στο Μ. Πευκο και δεν το σκεφτηκα καν... και δεν μου περισευουν. Λοιπον γιατι κουραζομαι παρα πολυ και με ταραζει ολο αυτο το θεμα με τους καρκινους, στειρωσεις κτλ.....στειλε μου το τηλ του κτηνιατρου να περασω να του δωσω εγω τα 160 ευρω για την γατουλα σου...σαν δωρο για το 2010 στη γατουλα σου αν υπαρχει!!!!! Διαφορετικα σε παρακαλω αρκετα με ολη αυτην την ιστορια, Σε αυτο το site υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαν παρα πολυ τα ζωακια δεν υπαρχει λογος να παιζεις ....οποιοα και να εισαι...η αν θες πες οτι βαριεσαι να ασχοληθουμε ολοι μαζι σου.....Αυτα!!!!
O Κτηνίατρος πού εξέτασε την γάτα πού εχω όπως καί πιό παλιά είχα πάει.λέγεται
Αναστάσιος Φλουρέντζου το ιατρείο του εχει τηλ.210 7488707 κιν.0944530939 και βρίσκεται χΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 64 Αθήνα 11527 πολύ κοντά μου, στην περιοχή πού μένω και είναι υποχρέωσή μου να σας δώσω στοιχεία επικοινωνίας κτηνίατρου αφού μπορεί να χρειστείτε κι εσείς αν και δεν μένετε εδώ.
Για να το συνδέσω με την σκέψη σας δεν θάλεγα οχι αν δίνατε εσείς στό Κτηνίατρ τα χρήματα γιατί αφου δεν εργάζομαι θάρθει κάποια στιγμή πού θα το σκεφτώ δηλαδή θα μου λείψουν ενώ ψάχνω γιά δουλειά...αλλά συγκρουόμαστε ατη κοινή σκέψη που εχουμε για το αύριο Η γάτα αυτή είναι αρρωστη και εδώ μένει(υπάρχει η γάτα και δεν παίζω),εδώ και καιρό μένει εδώ αλλά δεν ήταν αρρωστη πριν 4-5 μήνες τό είπε κι γιατρός πρόσφατο είναι...
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αυτό ,αλλωστε όπως εσείς είπατε εργάζεστε(αν και είναι πολύ προσωπικό θέμα να το αναφέρει ή να το ρωτάει κανείς, χωρίς να θέλω να γίνομαι αγενής) και δεν εχετε πρόβλημα με την περίθαλψη μικρών ζώων...και πόσο ακόμα περισσότερο προσφέρεστε..!(Δηλαδή αν δεν είχα τίποτα θα σας το ζητούσα ετσι κι αλλιώς σαν λύση).ωραία...!
Και βέβαια γιαυτό απαντήσατε ετσι ,δηλαδή προσφερθήκατε στό οικονομικό ζήτημα Ενώ όμως εγώ τά μετράω.Και λυπάμαι πού ενοχληθήκατε για το έιδος της συζήτησης εδω όσον αφορά οικονομικά θέματα(κόστος κλπ)
Χάρηκα επίσης αρκετά πού με πληροφορήσατε για 20 γάτες δικές σας πού εχετε στο μεγάλο Πεύκο και είναι υγείς και στειρωμένες...Κι εγώ διαθέτω φιλόζωα συναισθήματα ,αλλά οταν κάποιος γενικά είναι οικονομικά αδύναμος δεν μπορούν να εμφανιστούν σε πρώτο πλάνο πάντα1
Τα ζώα πάντως δεν τα φοβάμαι, αν κάτα τύχη κινδυνεύω απαυτά θά πρέπει να τα αποφεύγω.Με τη γάτα πού μένει εδώ εχω αναμνήσεις κι εχω συνδεθεί.Αυριο θά πάμε μαζί(με την γάτα) 10 τό πρωί, γιά να της κάνει την εγχείρηση ο Κτηνίατρος .Είμαι υποχρεωμένη να τον πληρώσω ,θα εχω μαζί μου αλλά θα μου λείψουν μετά.Ξέρω οτι η γάτα μπορεί (!)να ξανάρθει σπίτι υπάρχει όμως και το άλλο ενδεχόμενο να μην ξυπνήσει .Πού εύχομαι να μην συμβεί το ίδιο και ο γιατρός όπως μού είπε, όπως φαντάζομαι κι εσείς καί πάλι σας ευχαριστώ.
Οπως θέλετε μπορείτε να σκεφτείτε για το σύνολο τών πραγμάτων πού περιέγραψα.Και αναλόγως μπορείτε να προχωρήσετε με το να τα χρησιμοποιήσετε(διευθύνσεις,ανιδιοτελής προσφορά σας,φιλοζωική σας διάθεση,φιλικότητα,βοήθεια,συμπάθεια).
Υπάρχει η γάτα και πάλι ξαναλέω δεν κάνω πλάκα,αλοίμονο!
Πάντως θα μου επιτρέψετε να εχω προσωπική άποψη και να μπορώ να απαντάω εγώ στούς χρήστες αυτού τού site.Βέβαια αφού μπορώ.!
Παρατηρήστε τους κι εσείς πώς με ρωτάνε και τί απαντάνε? Κι αυτό το διαβάζω ,αλλο όμως ακούω οταν γράφω...εμένα αντιπροσωπεύω...
Και βέβαια γιαυτό μπήκα εδώ γιά πληροφορίες.....
Και πάλι σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως.
Ευχομαι η γάτα αύριο να ξυπνήσει μετά την εγχείρηση.τελικά.
Και πάλι σας ευχαριστώ

η βοηθεια και οι περιθαλψεις γινονται για τα αδεσποτα....οχι για τα δεσποζομενα...

η βοηθεια και οι περιθαλψεις γινονται για τα αδεσποτα....οχι για τα δεσποζομενα...
οι πρώτες βοήθειες δίνονται για ολα, και η εγχείρηση είναι κάτι πού δεν μπορεί να προβλεφτεί

οι πρώτες βοήθειες δίνονται για ολα, και η εγχείρηση είναι κάτι πού δεν μπορεί να προβλεφτεί

το σαιτ παντως...δεν ειναι δημος,ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back