ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ασε ρε κοπελια!!!δεν μπορουσες...σε χειμερια ναρκη ησουν??Δεν θα μπορούσα για να μην εχει πάει 10 χρόνια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν την αγόρασα την βρήκα εξω και την περίθαλψα αλλά οταν υπάρχουν αλλα προβλήματα δίνεις προτεραιότητα στα δικά σου,Να πάρεις γάτα μπορούσες...Να φανείς υπεύθυνη απέναντι της ήταν τόσο δύσκολο??Ευχομαι όλα αυτά να γράφονται για κάποιο είδος αρρωστημένης πλάκας...
δεν ειχε παρουσιάσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα πιο πριν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος
Τι σχέση έχει το γεγονός ότι δεν την αγόρασες?Και εγώ τον δικό μου δεν τον αγόρασα,τον βρήκα έξω και τον περιέθαλψα συμπεριλαμβάνοντας και τις επισκέψεις στον κτηνίατρο...δεν την αγόρασα την βρήκα εξω και την περίθαλψα αλλά οταν υπάρχουν αλλα προβλήματα δίνεις προτεραιότητα στα δικά σου,
δεν ειχε παρουσιάσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα πιο πριν
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
οχι απλά δεν μπορούσαασε ρε κοπελια!!!δεν μπορουσες...σε χειμερια ναρκη ησουν??
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα ο,τι πεις!!οχι απλά δεν μπορούσα
τωρα που μπορεις να την πας και να μας πεις και τα νεα της!!ακου 10 χρονια....ειναι στειρωμενη??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον μενω Χαλανδρι , αν θες πες μου που ειναι η γατουλα να ερθω να την παρω να την παω σε εναν κτηνιατρο να κανει μια διαγνωση βασισμενη οχι σε δημοσκοπησεις και να στην φερω με τα φαρμακα της και οτι χρειαζεται ...Νενα
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
oxi δεν είναι στειρωμένη μούχε πεί να την στειρώσω (χωρις να ειναι απαραίτητο) για να μην παρουσιάσει προβλήματα δηλαδή να μην μέινει εγκυος αλλά εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει αρσενικός γάτος στο σπίτι κιουτε βγαίνει εξω μόνο στο μπαλκόνι ,μόνο για προβλήματα υγείας θα ηταν η στείρωση και να μην μενοχλούσε εμένα επειδή ισως να παρουσιάζει θορυβώδες οιστρο΄(την ανοιξη) δεν μενοχλεί,παιζουμεκαλα ο,τι πεις!!
τωρα που μπορεις να την πας και να μας πεις και τα νεα της!!ακου 10 χρονια....ειναι στειρωμενη??
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
θες να με βοηθήσεις?Διαβαζοντας αυτο το θεμα εχω αρχισει και ταραζομαι λιγο, ειναι και βραδυ και δεν κανει, δεν ξερω το προβληματα υπαρχουν, οικονομικα , υγειας και ολα τα σχετικα. Δεν ξερω επισης αν υπαρχει γατουλα, Το ολο θεμα για να τελειωνουμε ειναι οτι προφανως υπαρχει μια γατουλα που εχει προβλημα υγειας μαλλον, αλλα δεν υπαρχουν ουτε τα χρηματα, ουτε ο χρονος, ουτε ισως η διαθεση να παει στον γιατρο.
Λοιπον μενω Χαλανδρι , αν θες πες μου που ειναι η γατουλα να ερθω να την παρω να την παω σε εναν κτηνιατρο να κανει μια διαγνωση βασισμενη οχι σε δημοσκοπησεις και να στην φερω με τα φαρμακα της και οτι χρειαζεται ...Νενα
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
θα κυττάξω αυριο τι θα κάνω με τον γιατρό της και αν χρειαστώ βοηθεια θα στο πώ αύριοθες να με βοηθήσεις?
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
γράφει πάντως μένω αμπελοκηπους εδω κοντά υπάρχει γιατρός αν δεν μπορέσω θα σου ζητήσω βοήθειαΔιαβαζοντας αυτο το θεμα εχω αρχισει και ταραζομαι λιγο, ειναι και βραδυ και δεν κανει, δεν ξερω το προβληματα υπαρχουν, οικονομικα , υγειας και ολα τα σχετικα. Δεν ξερω επισης αν υπαρχει γατουλα, Το ολο θεμα για να τελειωνουμε ειναι οτι προφανως υπαρχει μια γατουλα που εχει προβλημα υγειας μαλλον, αλλα δεν υπαρχουν ουτε τα χρηματα, ουτε ο χρονος, ουτε ισως η διαθεση να παει στον γιατρο.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ -----------------------------------------------------ενα ευχαριστω δεν ειδα πουθενα.....................![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν δίνω τόσο σημασία στις φατσούλες και αυτό πού ρωτάς σου απαντώ οτι δείχνουν οι φατσουλες ανοιχτο στόμα αν είναι χαρούμενες δεν διακρίνεται,και μαλλον δεν χίρομαι γιαυτόδημοσκοπηση και αμεσως μετα το θεμα ξεκιναει με φατσουλα γελιου...θαρρεις πως χαιρεσαι για την κατασταση της γατας σου. Δεν ξερω πλεον ποιος χρειαζεται ειδικο πιο πολυ.. εσυ ή η γατα σου;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
oxi δεν είναι στειρωμένη μούχε πεί να την στειρώσω (χωρις να ειναι απαραίτητο) για να μην παρουσιάσει προβλήματα δηλαδή να μην μέινει εγκυος αλλά εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει αρσενικός γάτος στο σπίτι κιουτε βγαίνει εξω μόνο στο μπαλκόνι ,μόνο για προβλήματα υγείας θα ηταν η στείρωση και να μην μενοχλούσε εμένα επειδή ισως να παρουσιάζει θορυβώδες οιστρο΄(την ανοιξη) δεν μενοχλεί,παιζουμε
το οτι βασανιζεται η γατα σου 13 ολοκληρα χρονια...να εχει ορμες και να μην πηγαινει με αρσενικο...το σκεφτηκες;...το οτι κυνδυνευει απο πυομητρα...και απορω πως δεν εχει παθει ακομα

;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
πάντως κι εγω εχω γιατρούς στο πρόγραμμά μου τώρα οδοντίατρο και προηγούμενα παθόλόγο κι είχα μπεί στο νοσοκομείο και τόχω ξεπεράσει τώρα,δεν εχω τοσο πολλες επισκέψεις ακόμα σε παθολόγο να κάνω,κι ευτυχώς πού εχω ασφάλεια καί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πού ισχύει κι οχι χαρτί απορίας....δημοσκοπηση και αμεσως μετα το θεμα ξεκιναει με φατσουλα γελιου...θαρρεις πως χαιρεσαι για την κατασταση της γατας σου. Δεν ξερω πλεον ποιος χρειαζεται ειδικο πιο πολυ.. εσυ ή η γατα σου;
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
oxi δεν είναι στειρωμένη μούχε πεί να την στειρώσω (χωρις να ειναι απαραίτητο) για να μην παρουσιάσει προβλήματα δηλαδή να μην μέινει εγκυος αλλά εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει αρσενικός γάτος στο σπίτι κιουτε βγαίνει εξω μόνο στο μπαλκόνι ,μόνο για προβλήματα υγείας θα ηταν η στείρωση και να μην μενοχλούσε εμένα επειδή ισως να παρουσιάζει θορυβώδες οιστρο΄(την ανοιξη) δεν μενοχλεί,παιζουμε
αυτο σου φαινεται μονο??????αυτο ειναι τα παντα?και τι παιζετε οταν εχει οιστρο???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool