Η γάτα μου η Freepouille μπορεί να πάσχει από θυρεοειδή; Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω;

Πώς καταλαβαίνω τον υπερθυρεοειδισμό της γάτας? Ή απλή ορμονική διαταραχή?
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Νεφρική ανεπάρκεια?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ορμονική διαταραχή?

• Υπερθυρεοειδισμός?

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
δεν δίνω τόσο σημασία στις φατσούλες και αυτό πού ρωτάς σου απαντώ οτι δείχνουν οι φατσουλες ανοιχτο στόμα αν είναι χαρούμενες δεν διακρίνεται,και μαλλον δεν χίρομαι γιαυτό

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: <= λυπαμαι πολυ για την κατασταση της γατουλας σου

πάντως κι εγω εχω γιατρούς στο πρόγραμμά μου τώρα οδοντίατρο και προηγούμενα παθόλόγο κι είχα μπεί στο νοσοκομείο και τόχω ξεπεράσει τώρα,δεν εχω τοσο πολλες επισκέψεις ακόμα σε παθολόγο να κάνω,κι ευτυχώς πού εχω ασφάλεια καί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πού ισχύει κι οχι χαρτί απορίας....

σε ψυχολογο δεν εχεις παει ακομα;
επισης οταν παιρνουμε γατα φροντιζουμε να βαζουμε λιγα χρηματα στην ακρη για περιπτωση εκτακτης αναγκης. Δεν ειναι δυνατον να εχουμε μια γατα 13 χρονια και να την αφηνουμε στην τυχη της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα να δεις...σεβομαι απολυτα τα οικονομικα σου προβληματα,αν εχεις...απο εκει και περα...ποιος σου ειπε οτι και απο εμας τρεχουν λεφτα απο τα παντζακια μας;...ολοι δυσκολα τα φερνουμε βολτα...οταν ομως αναλαμβανεις ενα ζωακι,εισαι υποχρεωμενος( ακομα και απο τον νομο..) να του παρεχεις ιατρικη περιθαλψη...και οτι πρεπει για να ειναι ενταξει...αλλιως οποιος δεν μπορει καλυτερα να μην αναλαμβανει ζωα...:)
εδω μεσα,υπαρχουν φοιτητες και φοιτητριες που τα βγαζουν πολυ δυσκολα περα...απο τα ζωακια τους ομως...δεν λειπει τιποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το οτι βασανιζεται η γατα σου 13 ολοκληρα χρονια...να εχει ορμες και να μην πηγαινει με αρσενικο...το σκεφτηκες;...το οτι κυνδυνευει απο πυομητρα...και απορω πως δεν εχει παθει ακομα:hmm::hmm:;
γιαυτό λές εσύ τής κάνουν στείρωση αλλά θυμάμαι οτι ογιατρος είχε πεί οτι αν δεν μενοχλεί ο θόρυβος πού θα κάνει δεν πειράζει ,παιχνίδι ήθελε ,μπάλες κλπ , μόνο για το θέμα της στείρωσης να σκεφτω αλλά ηξερα οτι τα στειρωμένα εχουν περισσότερα προβλήματα μετά ,μαλλον λαθος θα σκέφτηκα και μπορεί ναχεις δικηο σαυτό με την πυομήτρα που λεςδεν ξέρω ,αλλά πάντως δεν μπορούσα και πολλά να διέθετα αλλά πάντως ...

αυτο σου φαινεται μονο??????αυτο ειναι τα παντα?και τι παιζετε οταν εχει οιστρο???:lol:
me μπάλες σκοινάκια,τρεξιμο μες το σπίτι μέχρι να κουραστεί,να μπορει να ξύνει τα νύχια της σε χαρτόνια ,με πλαστικα εντομα, ποντίκια που υπάρχουν ,το χόρτο υγιεινής που εχει κατά καιρούς ,χάδια και υπνο,πάντως είναι και υπναρού της αρέσει να κοιμάται πιό πολύ

Συγνώμη χωρίς να θέλω να γίνομαι αγενής αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση, κάνουμε γκαλοπ για την ασθένεια της γάτας σ αυτό το νήμα ή εγώ δεν καταλαβα καλά (μια κ δεν τα διάβασα όλα)

εχω φρικαρει!!!!!!!! ουτε να σχολιασω δεν μπορω!!!

Συγνώμη χωρίς να θέλω να γίνομαι αγενής αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση, κάνουμε γκαλοπ για την ασθένεια της γάτας σ αυτό το νήμα ή εγώ δεν καταλαβα καλά (μια κ δεν τα διάβασα όλα)

σωστα καταλαβες, προσπαθουμε μεσω δημοσκοπησης να βρουμε απο τι πασχει η γατα :blink:

εγω εχω ενα να πω..ειμαι φοιτητρια..οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και τα οικονομικα δεν ειναι και τα καλυτερα..παρολαυτα για τον αντρεα 1.5 χρονο τωρα εχουμε χαλασει πανω απο 1000 ευρω σε εξετασεις θεραπειες κλπ..που οχι μονο δεν μας περισσευαν..τα χρειαζομασταν κι ολας..βαλτε και 2 στειρωσεις και εξετασεις αιματος και καθαρισμος δοντιων για την φλαφυ..δηλαδη τι επρεπε να κανει η μαμα μου?να αφησει την φλαφυ να της πεσουν τα δοντια ή τον αντρεα να πεθανει..?δηλαδη ελεος πια..αν ειναι ετσι καλυτερα να το αφηνατε στον δρομο..ισως να το μαζευε καποιος αλλος και να ειχε καλυτερη τυχη..και εγω απορω που δεν εχει κανει ακομα καρκινο..που και αυτα καρκινος μπορει να ειναι..και εκτος αυτου ποιος κτηνιατρος καθεται και λεει οτι η στειρωση ειναι μονο και μονο για να μην ενοχλειται ο ιδιοκτητης?δηλαδη ημαρτον..και 10 χρονια τωρα δεν βρεθηκε η ευκαιρια η γατα να παει στον κτηνιατρο..μαλλον ολα αυτα ή φαρσα ειναι ή η κυρια δεν στεκει στα λογικα της ή δεν εχει ιδεα απο γατες και δεν ενδιαφερθηκε ποτε να ενημερωθει..

Σαν στατιστικός να πω ότι κ να καταλήξουμε εμείς σε κάποια ασθένεια πάντα υπάρχει κ το ποσοστό στατιστικού λάθους αλλά ακόμα κ να κάνουμε καλή μαντεψιά θα χρειαστεί κ την ανάλογη θεραπεία το γατάκι την οποία θα πρέπει να τη δώσει ο γιατρός ο οποίος θα το εξετάσει πρώτα αρα δεν καταλαβαίνω τι κάνουμε εδώ

Ασε μην το ψαχνεις πραγματικα ευχομαι να μην υπαρχει η γατουλα και να ειναι απλα ενα γ-ιλαντζη αστειο για να περασουμε το βραδυ μας....Παντως ακομα και τωρα αν θες Αμαλια-Σοφια ερχομαι και παιρνω την γατουλα και την παω στον γιατρο ειναι φιλος μου και ανα πασα ωρα στιγμη θα την δει!

Συγνωμη για την επεμβαση αλλα σε περιπτωση κακοποιησης ζωου χρειαζεται να ειδοποιηθει εισαγγελεας και να αφαιρεθει το ζωο απο τον ανθρωπο που το αφηνει αφροντιστο και το κακοποιει
Δηλαδη αν αυριο παθει κατι χειροτερο στο φορουμ θα μπαινει κανεις και θα ζητα παλι βοηθεια και καποιος θα παιρνει την ευθυνη του ιδιοκτητου ζωου του?Δεν βλεπω αναγνωριση καν της βοηθειας εδω ενω ο τσαμπικος προσφερθηκε. Η πυομητρα και αλλα κακα μπορυν να βρουντο γατακι αυτο νομιζω.

Σκεφτειτε παρακαλω ολοι τις συνεπειες

μαλλον αυτο πρεπει να γινει..

Δεν νομιζω οτυι υπαρχει κανενα ζωακι...Ακομα περιμενω να απαντηση να πααω να το παρω να το παω στι γιατρο ακομα και τωρα...!!!! Δεν υπαρχει κανενας κτηνιατρος που να λεει οτι δεν υπαρχει λογος να κανει στειρωση!!! δεν νομιζω οτι υπαρχει ζωακι!!!!Ευτυχως

υπαρχει τελικα πολλη τρελα και μαμακια στον κοσμο!!

Ας ελπίσουμε ότι είναι οι γνωστές χοντροκοπιες κ ότι δεν υπάρχει ζώο που ταλαιπωρείτε

Ας ελπίσουμε ότι είναι οι γνωστές χοντροκοπιες κ ότι δεν υπάρχει ζώο που ταλαιπωρείτε
μακαρι...αλλα δεν μπορω να καταλαβω!!γιατι να πει ολες αυτες τις μαμακιες αν δεν υπαρχει γατα??:/:

γιατι δεν ειναι λογικοι ολοι οπως εμεις ιωαννα;)

το αν υπαρχει γατα ή οχι...εμεις δεν μπορουμε να το ξερουμε...
λοιπον...εδω υπαρχει μια προσφορα...να σε βοηθησουν καποια ατομα με τη γατα...να την πανε στο γιατρο κλπ....εισαι διατεθημενη να δεχτεις την προσφορα;...:)

Λοιπον η Αμαλια -Σοφια σημερα απο της 17¨30 εχει μπει και εχει διαβασει ολα τα θεματα για την νεφρικη ανεπαρκεια, για τον θυροειδη και για την στειρωση. Με βαση αυτα που διαβασε εφτιαξε και το ερωτηματολογιο που πρεπει να απαντηθει μεχρι τισ 10 /1 !!!! Μαλλον εχουμε να κανουμε με καποιον που κανει εργασια? πλακα? παντως γατι δεν υπαρχει!!!! Εφταιξε και 1 περιστατικο και ασχολουμαστε ολοι!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back