Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
η βανιλια οταν ηρθε σπιτι ωσ μωρο, κοιμοταν μαζι μου η με τον πετρο και ανεβαινε επι 3 βδομαδες πανω στο κεφαλι μας και στοχευε και κατουρουσε... ναι το κεφαλι...μπλιαχχχχ., οταν λοιπαμε πηγαινε κανονικα στην αμμο, κατουρουσε εμας οχι το σπιτι, ειχε στραβωσει απιστευτα που εφυγε απο τη μαμα της και δεν ειχε βρει ακομη που να κοιμαται στο σπιτι , τη γωνια της που λενε, μεχρι να παρουμε χαμπαρι τι μπορει να την ενοχλει...μαρτηρισαμε...![]()

Έχω ακούσει να το κάνουν στο κρεβάτι για εκδίκηση αλλά στο κεφάλι φαντάζομαι την σκηνή και την αντίδρασή σας μετά το πότισμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eve1
Νεοφερμένο μέλος
επίσης χρειάστηκε να δοκιμάσουμε διάφορες άμμους και να καθαρίζουμε τη γατοτουαλέτα πιο συχνά, γιατί είναι κλειστή και την ενοχλούσε η μυρωδιά. στην αρχή την καθαρίζαμε κάθε μέρα, τώρα κάθε δυο μέρες και έχει μάθει πια να πηγαίνει εκεί.
η γατούλα σου θα μάθει σιγά σιγά, αλλά, επειδή έχει πολύ καιρό που το κάνει, μάλλον πρέπει να εφαρμόσεις αυτό που προτείνει η γιασμίν. στο μπάνιο δε θα έχει πολλά σημεία που θα τη βολεύουν (εμάς πήγαινε στο χαλί και μετά το "έσκαβε", στο πλακάκι δεν πήγαινε) και θα αναγκαστεί να πάει στην άμμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Και τώρα τον Αύγουστο βρήκε ο πατέρας μου ένα γατάκι στο δρόμο και το πείρε, είναι σχεδόν 9 μηνών και έχει ήδη 'ορεξη για γατούλες! Λυπάμαι να τον στειρώσω και επειδή πήδηξε δυο φορές απο το μπαλκόνι απο τον δεύτερο όροφο
τον έχω τώρα μέσα στο σπίτι!Τα προβλήματα μοου όμως είναι οτι νιαουρίζει συνέχεια και κατουράει όπυ βρεί κουβέρτες ,χαλάκια,ρούχα τα πάντα! Τι να κάνω? Δεν είχα τέτιο πρόβλημα με τον άλλο γάτο μου! Με αυτόν όμως δεν ξέρω τι να κάνω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας!Είμαι καινούργια στι site και χαίρομαι που βρήκα κάτι που ασχολείται με τα αγαπημένα μας κατοικίδια!Εγώ είχα ένα γάτο 14 χρόνια που δυστυχώς πέθανε. Και τώρα τον Αύγουστο βρήκε ο πατέρας μου ένα γατάκι στο δρόμο και το πείρε, είναι σχεδόν 9 μηνών και έχει ήδη 'ορεξη για γατούλες! Λυπάμαι να τον στειρώσω και επειδή πήδηξε δυο φορές απο το μπαλκόνι απο τον δεύτερο όροφο
τον έχω τώρα μέσα στο σπίτι!Τα προβλήματα μοου όμως είναι οτι νιαουρίζει συνέχεια και κατουράει όπυ βρεί κουβέρτες ,χαλάκια,ρούχα τα πάντα! Τι να κάνω? Δεν είχα τέτιο πρόβλημα με τον άλλο γάτο μου! Με αυτόν όμως δεν ξέρω τι να κάνω!
Η μονη λυση ειναι να τον στειρώσης,θα τον λυπάσαι περισσότερο αν ξαναπεσει απο οτ μπαλκονι και παθει κατι σοβαρο ????
ασε που μπορεις να βρεις στο φορουμ αρθρα με ενα σωρο αλλους λογους για τους οποίους ειναι καλο να στειρώσεις την γατα σου...
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θα σου πρότεινα να στειρώσεις το γατούλη σου, γιατί έτσι όπως είναι θα συνεχίσει να τα κάνει παντού και πολύ πιθανόν να ξαναπροσπαθήσει να φύγει.
Μην ανησυχείς, η στείρωση δεν επηρεάζει ούτε την υγεία ούτε την ψυχολογία της γάτας.
Για περισσότερα δες εδώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γειά σας!Είμαι καινούργια στι site και χαίρομαι που βρήκα κάτι που ασχολείται με τα αγαπημένα μας κατοικίδια!Εγώ είχα ένα γάτο 14 χρόνια που δυστυχώς πέθανε. Και τώρα τον Αύγουστο βρήκε ο πατέρας μου ένα γατάκι στο δρόμο και το πείρε, είναι σχεδόν 9 μηνών και έχει ήδη 'ορεξη για γατούλες! Λυπάμαι να τον στειρώσω και επειδή πήδηξε δυο φορές απο το μπαλκόνι απο τον δεύτερο όροφο
τον έχω τώρα μέσα στο σπίτι!Τα προβλήματα μοου όμως είναι οτι νιαουρίζει συνέχεια και κατουράει όπυ βρεί κουβέρτες ,χαλάκια,ρούχα τα πάντα! Τι να κάνω? Δεν είχα τέτιο πρόβλημα με τον άλλο γάτο μου! Με αυτόν όμως δεν ξέρω τι να κάνω!
Καλωσήθρες και απο μένα!!!

Ισως είναι σε περίοδο οίστρου, οπώτε ψεκάζει και μαρκαρει την περιοχή του... και η Στείρωση, αν το αποφασίσεις θα σου λύσει το πρόβλημα...

Μπορεί να ωφείλετε σε κάποιους άλλους λόγους υγείας, στρες, κλπ και θα βρείς χρήσιμες πληροφορίες στην ΑΡΧΗ αυτού του θέματος!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!!!!!!

περιμένω και e-mail σας όποις μπορεί να μου πει περισσότερα για την στείρωση
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή αν τον στειρώσω θα λυθεί το θέμα NiarR?
δες εδω https://www.ailouros.gr στο σαιτ κτηνιατρου οπου αναφερει :
Ο γάτος μπορεί να στειρωθεί μεταξύ 4 και 6 μηνών. Η στείρωση εξαλείφει ή ελαττώνει κατά πολύ το ένστικτό του να "ψεκάζει" μέσα στο σπίτι για να σημαδέψει τα όρια της περιοχής του. Το επιπρόσθετο καλό είναι ότι δεν θα θέλει να τριγυρίζει έξω για να βρει συντρόφους και έτσι θα έχει ασήμαντες ευκαιρίες στη ζωή του να χτυπηθεί από αυτοκίνητο ή να εμπλακεί σε γατομαχίες που καταλήγουν σε πολύ σοβαρές μολύνσεις.
julia
Διακεκριμένο μέλος
melic
Νεοφερμένο μέλος
GodMode
Νεοφερμένο μέλος
και θα τα παρω τα πραγματα απο την αρχη,
το προβλημα αρχισε αποσο θυμαμαι μετα απο μετακομιση στο σπιτι που ζουμε σημερα.
οι προηγουμενοι ενοικοι ειχαν μια αρσενικη γατα η οποια συνηθιζε να μαρκαρει.αρχισε λοιπον η Πικα να ουρει και σε γωνιες εκτος απο την αμμο της,οταν την περναμε χαμπαρι και σκεπαζαμε το μερος πηγαινε απο διπλα η και σε καινουργιο σημειο και μεις νομιζαμε οτι σταματησε μεχρι νατο βρουμε και φτου και απο την αρχη.τα σημεια που λερωνε τα καθαρισα και με το υγρο που τα διασπα τα ουρα, αλλα την επομενη ειχε παει παλι στο ιδιο σημειο και οχι μονο.υπηρχαν περιπτωσεις που ουρουσε σε δυο η και τρια σημεια.σχεδον ποτε δεν το κανει μπροστα μας,εχω αλλαξει την αμμο,εβαλα δευτερη λεκανη την χρησιμοποιουσε και αυτη αλλα το πατωμα πατωμα.
Αντε να δουμε ποτε θα τα καταφερουμε........
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, ξαναδιάβασε το λινκ του Αιλουρου που προτεινε η Aretha στην αρχη.
Επίσης υπάρχει ηδη θέμα σχετικά με την ούρηση εκτος αμμολεκανης ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΙΤΙΑ https://www.mypetz.gr/threads/Πρόβλημα-με-ούρηση.219298/ . Μιλάει για το ιδιο προβλημα.
Ας τα συγχωνεύσουν οι mods!!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
GodMode
Νεοφερμένο μέλος
η γατα ειναι υγειεστατη και σχεδον ολα δοκιμασμενα αλλα το ψαχνουμε και θα το βρουμε καποια στιγμη.
penny Chatzidaki
Νεοφερμένο μέλος
Δοκίμασε να βάζεις και ξύδι στο νερό όταν καθαρίζεις το σημείο που κατουράει, δεν θα το ξαναπλησιάσει. Αν λες όμως ότι έχει κατουρήσει όλο το σπίτι τότε αυτό που λέει η γιασμίν είναι η μόνη λύση. Θέλει πολλή υπομονή![]()
Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα αποκτήσαμε κι εμείς ένα γατάκι Περσίας, τη Malous. Είναι τώρα 1 μήνα και 10 ημερών και είναι απίστευτα γλυκιά και παιχνιδιάρα αλλά δεν κατουράει πάντα στην άμμο της. Προσπαθούμε να το μάθουμε τώρα που είναι μωρό. Δοκιμάσαμε κι εμείς την τεχνική με το ξύδι αλλά δεν πτοείται. Ενώ γενικά πηγαίνει στην άμμο της, κάποιες φορές το αποφεύγει. Πιστεύω ότι είναι ψυχολογικό επειδή δεν την αφήνουμε το βράδυ να κοιμάται μαζί μας στο υπνοδωμάτιο αλλά πρέπει να μάθει...Δεν θέλω να τη μαλώνω αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πια τι να κάνω...δεν θέλει να μένει καθόλου μόνη της..Ακόμη και τουαλέτα αν πάμε για 5 λεπτά, κάθεται κσι κλαίει..σας παρακαλώ αν έχετε κάποια πρόταση, θα σας είμαι ευγνώμον!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool