Η γάτα μου νιαουρίζει σπάνια!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
εχω την εξης απορια...

ειναι φυσιολογικο για μια γατουλα να μη νιαουριζει ποτε?η Τσικι ποτε δε νιαουριζει.μονο σε πολυ σπανιες περιπτωσεις οταν την παιρνει αγκαλια ο αδερφος μου και τη ζουλαει η οταν την ακινητοποιουμε για να καταπιει χαπι(σα διαμαρτυρια δηλαδη)
ειναι φυσιολογικο αυτο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η κολλητη μου εχει μια περσικη, της οποιας τη φωνη δεν την εχουμε ακουσει ακομα...

αντιθετα με τον δικο μου.. που θα ελεγα οτι δε βαζει γλωσσα μεσα, ειδικα οταν ειμαστε οι δυο μας στο σπιτι...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο Ποκίτο εδώ και 2 βδομάδες που τον έχουμε έχει νιαουρίσει 2 φορές (χωρίς λόγο), από την άλλη ο Γκρινιάρης δεν σταματάει!!! :) Είναι στο χαρακτήρα της κάθε γάτας.

Και στη ρατσα. Ο δικος μου (Βιρμανιας) νιαουριζει αραια και που και εχει ψιθυριστη φωνη. Οταν τον ειχα πρωτοπαρει νομιζα οτι εχει προβλημα, εχοντας συνηθισει τις φωναρες του Καισαρα (Σιαμ).

ηξερα οτι καποιες ρατσες δεν πολυνιαουριζουν,αλλα επειδη η δικιαμου δεν ειναι καποιας συγκεκριμενης ρατσας αρχισα ν'αναρωτιεμαι μηπως κατι δεν παει καλα.παντως τωρα ηρεμησα:)

Απλως ειναι "Σιγανό Ποτάμι":)

Η Μίτσυ μας δεν νιαουρίζει, πολύ σπάνια. Κυρίως όταν θέλει να ζητήσει φαγητό. Ευτυχώς δηλαδή γιατί το νιαούρισμά της είναι σαν χαλασμένο κλάξον προτιμά να μας γουργουρίζει! Ο Σάκης πάλι (ειδικά όταν είμαστε οι δυο μας) δεν βάζει γλώσσα μέσα του! Και το πιο θεϊκό είναι όταν έρχεται σπίτι κάποιος που τον ξέρει και έχει καιρό να τον δει του 'λέει τα νέα του'! Έχει πολύ γέλιο αυτό το σκηνικό κρίμα που δεν το έχω σε βιντεάκι!
Τελικά κάθε γάτα είναι διαφορετική!

Anabou η Μιτσυ δεν φωναζει????!!!! Μα τι Σιαμεζα ειναι αυτη! Με την Κλεοπατρα (Σιαμ), Καισαρα και μικρα εμεις θελαμε ωτοασπιδες!

Μόνο όταν θέλει να φάει! Αλλά το νιαούρισμά της είναι κάτι παραπάνω από χαλια! Άσε που είναι διαπεραστικό!

Μόνο όταν θέλει να φάει! Αλλά το νιαούρισμά της είναι κάτι παραπάνω από χαλια! Άσε που είναι διαπεραστικό!
Σαν κλαμμα μωρου δεν ειναι? Αστα να πανε....!:lol:
Γουαου γουαου οχι το γνωστο γλυκο "μιαουου"

εμενα με ταραζει στο νιαουρισμα, μολις μπω μεσα στο σπιτι γυρνωντας απο τη δουλεια..
εκει θα αρχισει να νιαουριζει με παραπονο, να τριβεται, και γενικα εχουμε κανενα πενταλεπτο με χαδια..
επισης νιαουριζει οταν θελει να φαει ή οταν του βαζω φαγητο,
ακομα νιαουριζει οταν εγω ειμαι σε διαφορετικο χωρο απο οτι αυτος, τον φωναζω "αχιλλεαα" και τρεχει νιαουριζοντας του στυλ "ερχομααιιι"
και τελος οταν ειναι ξαπλωμενος στο δωματιο μου και εγω μπω απο την πορτα στανταρ θα μου νιαουρισει...ειναι γλυκας το ατιμο...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

αρχίζω να πιστεύω πως το νιαούρισμα μίας γάτας είναι μεγάααααααλη φιλοσοφία.

η μόνη στιγμή που μου τη σπάει όταν συμβαίνει είναι χαράματα (5-6-7 το πρωί), που θέλει χάδια ή φαγητό ή και τα δύο ( συνήθως ),

οπότε γίνεται πεδίο πολέμου το κρεβάτι :P

Και της Νιάρας έχει μεγάλη ποικιλία. Συνήθως είναι χαμηλόφωνο, αλλά αν μυρίσει φαϊ γίνεται σαν της Σιαμέζας σας γουάου :lol::lol::lol:!!!
Για παιχνίδι ή χαδάκια κάνει κάτι σαν αρρρρ (ο τόνος στο τελευταίο ρ)!
Κατά καιρούς κάνει κάτι σαν "μεκμεκ" (και τη λέω "το μεκμέκι μου" :inlove:)
και πολλά "ιιι", "ιιι", "ιιι" ανάλογα την ώρα και το παράπονο...
Η φωνή της είναι ψιλή και γλυκιά, αλλά αν τρομάξει μπορεί να βγάλει ένα απότομο χοντρό και βαθύ "άααου" και όταν βλέπει άλλο γατί μπορεί και να μουγκρίσει σαν θηρίο.

Έτσι κι εμένα ο Σάκης έχει τεράστια ποικιλία στο νιαούρισμα ανάλογα με την περίσταση! Υπάρχει περίπτωση η Μίτση που χωρίστηκε από την μαμά της πολύ μικρή (<2 μηνών) να μην 'ξέρει' να νιαουρίσει; Αντιθέτως ο Σάκης μεγάλωσε με την μαμά και τα αδερφάκια του.

O Γρινιάρης μας δεν έχει καμία ποικιλία. Ένα μονότονο ι- ι- ι κάνει συνέχεια!

θα μ'αρεσε κι η Τσικι να εκφραζοταν νιαουριζοντας...:rolleyes:

να φανταστειτε η μανα μου εφτασε στο σημειο να νομιζει οτι ειναι μουγκη!!!ευτυχως την ακουσαμε το καλοκαιρι στο εξοχικο να βγαζει αυτο τον ηχο του κυνηγιου οταν εβλεπε μυγες:lol: :lol:

Το μεκμεκ είναι όλα τα λεφτά! Το κάνει η Σβούρα όταν βλέπει μύγες ή πουλιά.
:D

Το μεκμεκ είναι όλα τα λεφτά! Το κάνει η Σβούρα όταν βλέπει μύγες ή πουλιά.
:D

Ααααα, κι εγώ νόμιζα ότι το "μεκμέκ" είναι αποκλειστικότητά μας!:blink:

Λυπάμαι που σε απογοήτευσα.
Το κάνουν πολλές γατούλες
:P

ναι,κι η τσικι το κανει:lol: ειναι ο μονος ηχος που την εχω ακουσει να βγαζει,αφου στην αρχη τρομαξα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back