Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι φυσιολογικο για μια γατουλα να μη νιαουριζει ποτε?η Τσικι ποτε δε νιαουριζει.μονο σε πολυ σπανιες περιπτωσεις οταν την παιρνει αγκαλια ο αδερφος μου και τη ζουλαει η οταν την ακινητοποιουμε για να καταπιει χαπι(σα διαμαρτυρια δηλαδη)
ειναι φυσιολογικο αυτο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
αντιθετα με τον δικο μου.. που θα ελεγα οτι δε βαζει γλωσσα μεσα, ειδικα οταν ειμαστε οι δυο μας στο σπιτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι στο χαρακτήρα της κάθε γάτας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Τελικά κάθε γάτα είναι διαφορετική!
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Σαν κλαμμα μωρου δεν ειναι? Αστα να πανε....!Μόνο όταν θέλει να φάει! Αλλά το νιαούρισμά της είναι κάτι παραπάνω από χαλια! Άσε που είναι διαπεραστικό!
Γουαου γουαου οχι το γνωστο γλυκο "μιαουου"
Γωγω
Δραστήριο μέλος
εκει θα αρχισει να νιαουριζει με παραπονο, να τριβεται, και γενικα εχουμε κανενα πενταλεπτο με χαδια..
επισης νιαουριζει οταν θελει να φαει ή οταν του βαζω φαγητο,
ακομα νιαουριζει οταν εγω ειμαι σε διαφορετικο χωρο απο οτι αυτος, τον φωναζω "αχιλλεαα" και τρεχει νιαουριζοντας του στυλ "ερχομααιιι"
και τελος οταν ειναι ξαπλωμενος στο δωματιο μου και εγω μπω απο την πορτα στανταρ θα μου νιαουρισει...ειναι γλυκας το ατιμο...

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
η μόνη στιγμή που μου τη σπάει όταν συμβαίνει είναι χαράματα (5-6-7 το πρωί), που θέλει χάδια ή φαγητό ή και τα δύο ( συνήθως ),
οπότε γίνεται πεδίο πολέμου το κρεβάτι

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!Για παιχνίδι ή χαδάκια κάνει κάτι σαν αρρρρ (ο τόνος στο τελευταίο ρ)!
Κατά καιρούς κάνει κάτι σαν "μεκμεκ" (και τη λέω "το μεκμέκι μου"
)και πολλά "ιιι", "ιιι", "ιιι" ανάλογα την ώρα και το παράπονο...
Η φωνή της είναι ψιλή και γλυκιά, αλλά αν τρομάξει μπορεί να βγάλει ένα απότομο χοντρό και βαθύ "άααου" και όταν βλέπει άλλο γατί μπορεί και να μουγκρίσει σαν θηρίο.
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
να φανταστειτε η μανα μου εφτασε στο σημειο να νομιζει οτι ειναι μουγκη!!!ευτυχως την ακουσαμε το καλοκαιρι στο εξοχικο να βγαζει αυτο τον ηχο του κυνηγιου οταν εβλεπε μυγες

vicki v.
Δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μεκμεκ είναι όλα τα λεφτά! Το κάνει η Σβούρα όταν βλέπει μύγες ή πουλιά.
![]()
Ααααα, κι εγώ νόμιζα ότι το "μεκμέκ" είναι αποκλειστικότητά μας!

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Το κάνουν πολλές γατούλες

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι ο μονος ηχος που την εχω ακουσει να βγαζει,αφου στην αρχη τρομαξα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool