Η γάτα μου τρελάθηκε

pinelopi2

Νεοφερμένο μέλος

Ο pinelopi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
κάθε βράδυ κατά τις 12 λίγο πριν πάμε για ύπνο η Πηνελόπη τρελλαίνεται. δεν ξέρω το παθαίνει. πηδάει από καναπέ σε καναπέ, κουτουλάει πάνω στις πόρτες και στους τοίχους και τώρα που βγάλαμε και τα χαλιά κάνει και σπινιές λες και τρέχει σε κόντρες αυτοκινήτων. πραγματικά δε ξέρω σε τι οφείλεται αυτή η συμπεριφορά αλλά κάνει σαν δαιμονισμένη. μόλις της περάσει η κρίση ξαπλώνει και κοιμάται ανάμεσά μας. συμβαίνει μόνο στη δικιά μου γάτα αυτό; μήπως και οι δικιές σας έχουν τέτοια συμπτώματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μήπως και οι δικιές σας έχουν τέτοια συμπτώματα;
Ναι αμέ!:rolleyes: Και ειδικά το βράδυ. Οι γατες ειναι νυχτόβια όντα. Το βραδυ συνήθως κυνηγούν στη φυση. Στο σπιτι συμβαινει αυτο σε άλλη κλιμακα.
Εαν ειναι και μικρη σε ηλικια ειναι απολυτα δικαιολογημένη συμπεριφορά.
Δεν ειναι τρελη η γατα σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oι γάτες είναι ζώα που (στο φυσικό τους περιβάλλον)κηνυγούν το βράδυ. Είναι ένστικτο της γατούλας σου και τα κάνει αυτά. Νομίζω όλα τα γατιά παθαίνουν ένα μικρό δαιμονισμό κάθε βράδυ. Τα δικά μου σίγουρα...:P

Συμφωνώ με τα σχόλια των παιδιών, και εγώ πάντα είχα την απορία..."μα καλά τώρα τούς ήρθε, που προσπαθούμε να κοιμηθούμε, γ.....το?"....:lol:
Πάντως σκεφτείται και κάτι άλλο, ίσως όπως και τα μικρά παιδιά
για να κοιμηθούν πρέπει να βγάλουν την υπερένταση της ημέρας..!!!!!!:) ο γιός μου πολλές φορές, έπιανε μια λύσσα....και μετά ξερός....!!!!
Ε, ίσως να ακούγεται λίγο παρατραβηγμένο, αλλά ειναι και αυτό μια θεωρία όπως και πολλές άλλες??!!! λέω Ναι!:)

Πολύ λογικό αυτό που λες, Vana. Κι αυτά έχουν ανάγκη εκτόνωσης, ιδίως αν είναι μικρά και ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.
Πηνελόπη, μια καλή ιδέα που προτείνουν πολλοί να να τις παίζουμε λιγάκι πριν πάμε για ύπνο, κατά προτίμηση με κάτι που δεν απαιτεί ιδιαίτερη σωμτική καταπόνηση από μέρους μας (γιατί είμαστε κι εμείς πτώματα) π.χ. φακό/λέιζερ ή με το καλάμι ψαρέματος.
Βασική αρχή: ήσυχο γατί είναι το εξαντλημένο γατί!:P

η Πηνελόπη μου είναι 2,5 ετών και είναι ίδια με τη σιάμ της Βάνας. θα κάνω κάποια στιγμή upload μια foto. άρα το ενδεχόμενο δαιμονισμός και ψυχοπάθεια το απορρίπτουμε και άρα θα συνεχίσει να γκρεμίζει το σπίτι την ώρα που εμείς ξαπλώνουμε!!!

Δεν τρελαθηκε η γατα σου φυσιολογικοτατο ειναι ... και οι δικιες μου το ιδιο κανουν μεχρι που αρχιζουμε να παιζουμε με τα μπαλακια και το λαζερ και μετα ξερενεται οταν το εκανε πρωτη φορα η Φαιδρα ηταν βασικα την 2η μερα που την ειχα σπιτι και την ειχα παει στον γιατρο για εμβολια και τα κλασικα και μου λεει αυτος να της δινεις πιο υγιεινη τροφη παω και εγω παιρνω την Hills ολα καλα και ολα ωραια ....το βραδυ ειχε εγκληματιστει πληρως και μου κανει την 1η κριση ... α τον μ..... λεω με την τροφη που μου ειπε η γατα την ακουσε :lol::lol: χρειαστηκε να περασουν 2-3 μερες να της δωσω παλι την παλια της τροφη για να καταλαβω οτι δεν εφταιγε η τροφη τελικα .... ε οκ ειμαι και απειρη με γατες το εχω δηλωσει και στο παρελθον :redface::lol:

ε οκ ειμαι και απειρη με γατες το εχω δηλωσει και στο παρελθον :redface::lol:
Καλε μην αγχώνεσαι! Εμεις τι ειματσε δηλαδη? Εμπειρογνώμες????:P
Βεβαια η λεξουλα κατω απο το username μπαινει ανάλογα με το πόσα μηνύματα εχει γράψει ο καθένας!

δεν είναι και τόσο θέμα πείρας. αλλά θέμα γάτας. έχω μεγαλώσει με γάτες σιάμ αλλά αυτές τις κρίσεις τις παθαίνει μόνο η Πηνελόπη. οι άλλες ήταν πάντα αρνάκια

Σιαμ και αρνακια ? ε απλα ησουν πολυ τυχερη .... εδω η Ιολη σημερα 3 μηνων σιαμ εκανε τον παπαγαλο στον ωμο μου να πλενω κατι πιατα το πρωι και να βιαζομαι και αυτη να μην σιγουρευεται πουθενα ... μολις την κατεβασα και την μαλωσα αρχισε και τις τσιριδες και δεσαμε :lol:

Μόνο η Πηνελόπη ειναι έτσι? Τι λες παιδί μου????:blink:
Με το που πέφτει η νύχτα ο Χιόνης ο οποίος κατά τ'άλλα είναι ήσυχος, παθαίνει παράκρουση! Πηδάει πάνω από το κρεββάτι, παραφυλάει στις γωνίες για να επιτεθεί σε όποιον περάσει και αλίμονο στον κακομοίρη που δεν έχει καλυμένα τα πόδια του! Επίσης κυνηγάει φανταστικούς εχθρούς, πιάνει ότι δει να κινείται από κουνούπι μέχρι σαμιαμίδι, σκάβει την μια και μοναδική γλάστρα που μας έχει απομείνει οπότε μάλλον και αυτή θα κατέβει στον κήπο, πηδάει πάνω μας όταν καθόμαστε χαλαροί στον καναπέ και βλέπουμε τηλεόραση, ρίχνει μια δαγκωνίτσα και φεύγει κλπ.
Στην αρχή είχα τρομάξει αλλά τώρα δεν του δίνουμε σημασία και κάποια στιγμή σταματάει και πέφτει για υπνο μαζί μας. Τι να κάνουμε που τα μικρά μας είναι λίγο ζωηρά?:rolleyes:

τέτοια δεν έχουμε ούτε με την Πηνελόπη. Γενικά είναι πολύ ήσυχη. όλη μέρα κοιμάται και δεν ξυπνάει ούτε με βόμβες και μόλισ μας δει να καθόμαστε σε καναπέ ή καρέκλα έρχεται, θρονιάζεται και ρίχνει ένα ξεσιγυρισμένο ύπνο. μόνο το βράδυ ζωηρεύει που την πιάνει η κρίση των δώδεκα.

Τι να κάνουμε που τα μικρά μας είναι λίγο ζωηρά?:rolleyes:
:lol: το λιγο μου αρεσε,,,,εδω το δικο μου το σκατουλι αρχισε και τα κανει αυτα,,

παρένθεση: έχω ενθουσιαστεί με το site (καινούργια γαρ).επιτέλους βρήκα άτομα που λατρεύουν τις γάτες γιατί σε όλο το νησί μας νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Γιώργος μου είμαστε τόσο παλαβοί με το γατί μας.

ένα βράδυ στο μέσω μιας κρίσης έκανε το θεϊκό. πήρε φόρα και έπεσε με το κεφάλι πάνω στο παράθυρο. κλειστό βέβαια το παράθυρο και η Πηνελόπη βρέθηκε να κάνει τον Ταρζάν πάνω στην κουρτίνα. κάθε βράδυ είναι λες και γυρίζουμε τον "εξορκισμό της Πηνελόπης"

παρένθεση: έχω ενθουσιαστεί με το site (καινούργια γαρ).επιτέλους βρήκα άτομα που λατρεύουν τις γάτες γιατί σε όλο το νησί μας νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Γιώργος μου είμαστε τόσο παλαβοί με το γατί μας.

εχουμε και 2 (σιγουρες μπορεί και παραπάνω) συντοπίτησες σας εδώ!;)

σοβαρά;;;ποιες είναι;;;

ένα βράδυ στο μέσω μιας κρίσης έκανε το θεϊκό. πήρε φόρα και έπεσε με το κεφάλι πάνω στο παράθυρο. κλειστό βέβαια το παράθυρο και η Πηνελόπη βρέθηκε να κάνει τον Ταρζάν πάνω στην κουρτίνα. κάθε βράδυ είναι λες και γυρίζουμε τον "εξορκισμό της Πηνελόπης"
:lol: :lol: :lol: Βάλε και καμιά φωτογραφία, οχι τίποτε άλλο μην και την πετύχουμε πουθενά βράδυ για να αλλάξουμε δρόμο.
Πάντως η Κείρα την κρίση αυτή την έχει μόνιμα και την πιάνει ο ύπνος ξαφνικά σαν την χτύπησε κάποιος με ρόπαλο.
Μια φορά στη μέση όλου του πανζουρλισμού πήγε να πηδήζει απο ένα συρτάρι και έμεινε να κοιμάται εκεί με το κεφάλι να κρέμεται.:lol:

Σιαμ και αρνακια ? ε απλα ησουν πολυ τυχερη .... εδω η Ιολη σημερα 3 μηνων σιαμ εκανε τον παπαγαλο στον ωμο μου να πλενω κατι πιατα το πρωι και να βιαζομαι και αυτη να μην σιγουρευεται πουθενα ... μολις την κατεβασα και την μαλωσα αρχισε και τις τσιριδες και δεσαμε :lol:

:lol: :lol: :lol:

Αρνακι σιαμ μια φορα ειδα και ετριβα τα ματια μου!! Του Μαστερ η γατα. Αρνακι!! Τα υπολοιπα χαρακτηριζονατι: Τιγρακι!

foto θα βάλω από το σπίτι γιατί στον υπολογιστή της δουλειάς δεν έχω καμία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back