Η γάτα μου τρελάθηκε

• Thread starter Thread starter aiorasky
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μην σκας. ΒΑλτα μαζι στην ιδια λεκανη. Το γατι σου ειναι αρσενικο ή θυληκο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι σκεφτομουνα και εγω και ειχα στην Ιολη στην αρχη τα δικα της και την ειχα και σε ξεχωριστο δωματιο αλλα αυτη ολο ηθελε να βγει οποτε την αφησα και εγω και εκανε κανονικη καταληψη και στην λεκανη και στα μπολακια της Φαιδρας τα δικα της ουτε να τα φτυσει ... το γελιο ειναι αλλου πηγαινε η φαιδρα στην λεκανη της εκανε πιπι της και δεν τα καλυπτε πηγαινε η μικρη καλυπτε πρωτα της Φαιδρας και μετα εκανε αυτη πιπι της .... μεχρι που απο την επομενη φορα αρχισε να τα καλυπτει και η Φαιδρα:lol: Ε οχι να ερθει η μικρη και να μας πει και βρωμιαρες το προσεβαλε το κοριτσι μου :redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τότε θα κοιτάξω για θηλυκό γιατί έχω και μεγάλο πρόβλημα χώρου. επίσης είναι προτιμότερο να έιναι μικρό το δεύτερο γατάκι;;
Εαν ειναι μικρο το δικο σου (μεχρι δυο ετων) θα προσαρμοστει ανετα με οποια αλλη ηλικια πιστευω. Μετραει και ο χαρακτηρας των δυο.
Πιστευω οτι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγη. Αλλα εγω απο προσωπικη εμπειρια εχω να πω οτι τα αντιθετα φυλλα ταιριαζουν καλυτερα.
Και να προσεξεις οτι εαν σε διαστημα τουλάχιστον 2 εμβομάδων δεν τα βρουν, να μπορεις να επιστρεψεις το νεο γατακι ή ενηλικη γατα στους πρωην ιδιοκτητες.

η δικιά μου το σεπτέμβρη κλείνει τα τρία. θα κοιτάξω να βρω ένα μικρούλι για να το συνηθίσει πιο εύκολα και να μας μάθει και εκείνο

η δικιά μου το σεπτέμβρη κλείνει τα τρία. θα κοιτάξω να βρω ένα μικρούλι για να το συνηθίσει πιο εύκολα και να μας μάθει και εκείνο

Αν δεν βρεις στη Χιο( εκτος απο τα πετ σοπ, ειναι δυσκολο), μπορω να σου φερω εγω(απο την Αθηνα) απο τα γατακια που γεννηθηκαν στον κηπο μου και τα χαριζω.;)

Νέες φωτό στη gallery

έβαλα νέες φωτόγραφίες της Πηνελόπης μου στην gallery

Κουκλίτσα η Πηνελόπη! Αγαπημένη μου είναι αυτή που είναι ανάσκελα! Φοβερή πόζα.

είναι κάτι που το συνηθίζει ότα θέλει χάδια. πολλές φόρές μπορεί να καθήσει έτσι για ώρα και εμείς να την κάνουμε χάζι

:up: :up: :up: :inlove: :inlove: :inlove:
Κουκλιτσα!!!!!!!!

Σούπερ!!! :up:

φτου φτου κουκλα ειναι

κ ακτι ασχετο που μενεις καλε στην χιο?

Χιωτισσα και κουκλα!!!:up: :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back