Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Αθανασἰα;297889:Γιατι η γατα μου τρωει μονο ξηρη τροφη;;Ενω της δινω και ψαρακι και κρεατακι θα φαει λιγο και προτιμα την ξηρη.![]()
αλλη μια γατουλα που ανηκει στο θεμα "μιζερα πλην στρογγυλα γατια"

Παντως μην ανησυχεις, η γατουλα σου ειναι απολυτα φυσιολογικη, απλα εχει IQ οσο ενα περιστερι
Και ο naruto μου τετοιος ειναι, αλλα το IQ του τεινει στο 0. Τρωει μονο κονσερβες κοτοπουλο και απο κρεας δεν αγγιζει τιποτα. Σημερα εκανε και κατι περιεργο που δεν το συνηθιζει, εκει που ετρωγε την κονσερβα του, πηγε στο διπλανο μπωλακι με την ξηρα τροφη και αρχισε να τρωει απο εκει! Ποιος; Ο naruto που τρωει ξηρα τροφη μονο τα βραδια οταν το αλλο του πιατο ειναι εντελως αδειο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Απλά οι κονσέρβες δεν είναι και το φόρτε της.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Και οι δικές μου γάτες έτρωγαν μόνο ξηρή τροφή αλλά, μια μέρα τους πήραμε κάτι φακελάκια whiskas και ξετρελάθηκαν!!
Προσεχε με τα whiskas (νομιζω αυτα με τα ψαρια) γιατι εχουν τις ουσιες BHA, BHT που ειναι καρκινογονες. Στον naruto μου του αρεσουν αυτες με τα ψαρια και μια φορα μαλιστα πηρε το φακελακι απο την σακουλα και το εσκισε για να το φαει. Αλλα πλεον του τα εχω κοψει και τα εχω αντικαταστησει με τα snappy tom που ειναι πιο υγειινα και δεν εχουν αυτες τις ουσιες. Δοκιμασε και τονο για γατες, συνηθως οι περισσοτερες γατες ξετρελενονται επειδη ο τονος εχει πολλη εντονη γευση και οσμη
Αν δεν εχεις δοκιμασει premium κονσερβες, δοκιμασε τες. Μυριζουν πολυ καλυτερα απο τις αλλες και δεν εχουν χρωστικες ουσιες και αθλια συστατικα. Επισης αν θελεις να τρωει κονσερβες κανε την αλλαγη σταδιακα. Ανακατεψε κροκετες με κονσερβα σε ποσοστο 90% κροκετες και σιγα σιγα (σε διαστημα 1 βδομαδας) μειωνε το ποσοστο κροκετας ωσπου να τρωει μονο κονσερβα.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια;Εμείς πάντως τους δήναμε με μοσχάρι και με κοτόπουλο.Προσεχε με τα whiskas (νομιζω αυτα με τα ψαρια) γιατι εχουν τις ουσιες BHA, BHT που ειναι καρκινογονες. Στον naruto μου του αρεσουν αυτες με τα ψαρια και μια φορα μαλιστα πηρε το φακελακι απο την σακουλα και το εσκισε για να το φαει. Αλλα πλεον του τα εχω κοψει και τα εχω αντικαταστησει με τα snappy tom που ειναι πιο υγειινα και δεν εχουν αυτες τις ουσιες. Δοκιμασε και τονο για γατες, συνηθως οι περισσοτερες γατες ξετρελενονται επειδη ο τονος εχει πολλη εντονη γευση και οσμη![]()
Αν δεν εχεις δοκιμασει premium κονσερβες, δοκιμασε τες. Μυριζουν πολυ καλυτερα απο τις αλλες και δεν εχουν χρωστικες ουσιες και αθλια συστατικα. Επισης αν θελεις να τρωει κονσερβες κανε την αλλαγη σταδιακα. Ανακατεψε κροκετες με κονσερβα σε ποσοστο 90% κροκετες και σιγα σιγα (σε διαστημα 1 βδομαδας) μειωνε το ποσοστο κροκετας ωσπου να τρωει μονο κονσερβα.
Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool