Η γάτα μου τρώει μόνο ξηρά τροφή

Αθανασἰα1

Νεοφερμένο μέλος

Η Αθανασἰα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Γιατι η γατα μου τρωει μονο ξηρη τροφη;;Ενω της δινω και ψαρακι και κρεατακι θα φαει λιγο και προτιμα την ξηρη.:hmm::hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες..κονσερβα της δινεις? ή μαγειρευτο?????:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασἰα;297889:
Γιατι η γατα μου τρωει μονο ξηρη τροφη;;Ενω της δινω και ψαρακι και κρεατακι θα φαει λιγο και προτιμα την ξηρη.:hmm::hmm::hmm::hmm:

αλλη μια γατουλα που ανηκει στο θεμα "μιζερα πλην στρογγυλα γατια" :lol:
Παντως μην ανησυχεις, η γατουλα σου ειναι απολυτα φυσιολογικη, απλα εχει IQ οσο ενα περιστερι :lol: Και ο naruto μου τετοιος ειναι, αλλα το IQ του τεινει στο 0. Τρωει μονο κονσερβες κοτοπουλο και απο κρεας δεν αγγιζει τιποτα. Σημερα εκανε και κατι περιεργο που δεν το συνηθιζει, εκει που ετρωγε την κονσερβα του, πηγε στο διπλανο μπωλακι με την ξηρα τροφη και αρχισε να τρωει απο εκει! Ποιος; Ο naruto που τρωει ξηρα τροφη μονο τα βραδια οταν το αλλο του πιατο ειναι εντελως αδειο!

Και μένα.. και κάνω ΑΜΑΝ να του δώσω τίποτα άλλο, αλλά δεν θέλει τίποτα.:redface::)

Η γατούλα σας δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Απλά οι κονσέρβες δεν είναι και το φόρτε της.

Και οι δικές μου γάτες έτρωγαν μόνο ξηρή τροφή αλλά, μια μέρα τους πήραμε κάτι φακελάκια whiskas και ξετρελάθηκαν:inlove::inlove:!!

Και οι δικές μου γάτες έτρωγαν μόνο ξηρή τροφή αλλά, μια μέρα τους πήραμε κάτι φακελάκια whiskas και ξετρελάθηκαν:inlove::inlove:!!

Προσεχε με τα whiskas (νομιζω αυτα με τα ψαρια) γιατι εχουν τις ουσιες BHA, BHT που ειναι καρκινογονες. Στον naruto μου του αρεσουν αυτες με τα ψαρια και μια φορα μαλιστα πηρε το φακελακι απο την σακουλα και το εσκισε για να το φαει. Αλλα πλεον του τα εχω κοψει και τα εχω αντικαταστησει με τα snappy tom που ειναι πιο υγειινα και δεν εχουν αυτες τις ουσιες. Δοκιμασε και τονο για γατες, συνηθως οι περισσοτερες γατες ξετρελενονται επειδη ο τονος εχει πολλη εντονη γευση και οσμη :)

Αν δεν εχεις δοκιμασει premium κονσερβες, δοκιμασε τες. Μυριζουν πολυ καλυτερα απο τις αλλες και δεν εχουν χρωστικες ουσιες και αθλια συστατικα. Επισης αν θελεις να τρωει κονσερβες κανε την αλλαγη σταδιακα. Ανακατεψε κροκετες με κονσερβα σε ποσοστο 90% κροκετες και σιγα σιγα (σε διαστημα 1 βδομαδας) μειωνε το ποσοστο κροκετας ωσπου να τρωει μονο κονσερβα.

Προσεχε με τα whiskas (νομιζω αυτα με τα ψαρια) γιατι εχουν τις ουσιες BHA, BHT που ειναι καρκινογονες. Στον naruto μου του αρεσουν αυτες με τα ψαρια και μια φορα μαλιστα πηρε το φακελακι απο την σακουλα και το εσκισε για να το φαει. Αλλα πλεον του τα εχω κοψει και τα εχω αντικαταστησει με τα snappy tom που ειναι πιο υγειινα και δεν εχουν αυτες τις ουσιες. Δοκιμασε και τονο για γατες, συνηθως οι περισσοτερες γατες ξετρελενονται επειδη ο τονος εχει πολλη εντονη γευση και οσμη :)

Αν δεν εχεις δοκιμασει premium κονσερβες, δοκιμασε τες. Μυριζουν πολυ καλυτερα απο τις αλλες και δεν εχουν χρωστικες ουσιες και αθλια συστατικα. Επισης αν θελεις να τρωει κονσερβες κανε την αλλαγη σταδιακα. Ανακατεψε κροκετες με κονσερβα σε ποσοστο 90% κροκετες και σιγα σιγα (σε διαστημα 1 βδομαδας) μειωνε το ποσοστο κροκετας ωσπου να τρωει μονο κονσερβα.
Αλήθεια;Εμείς πάντως τους δήναμε με μοσχάρι και με κοτόπουλο.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Οντως η γάτα μου ειναι παχουλή τρώγοντας μονο ξηρη τροφή.Εχει δυο ομορφα γατάκια περιπου ενος μήνα και βεβαια τα θηλάζει.Αύριο θα της αγορασω τροφη και κονσέρβα. Τα μωράκια της ποτε θα αρχίσουν να τρώνε;;<:hmm:

απο 4 εβδομαδων μπορουν να αρχισουν να πινουν γαλατακι για γατακια και να τρωνε κονσερβα. Μη τους δωσεις κροκετες γιατι ειναι ακομα πολυ μικρα και δεν θα παρουν το νερο που τους χρειαζεται. Μπορεις αν θες να της μουσκεψεις σε γαλα (για γατακια) για να μαλακωσουν και να τις φανε.

Eυχαριστω,ποιο ειναι το γαλα για γατακια;;που μπορω να τοβρω;;;;

πουλανε στα pet shops σιγουρα και υπαρχουν αρκετες μαρκες, σε σκονη ή σε κανονικη μορφη. Μπορεις να παρεις και γαλα whiskas απο σουπερμαρκετ. Αν δεν βρεις τιποτα απο αυτα, παρε γαλα για ανθρωπους που ειναι χωρις λακτοζη.

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση σου Θα το ψαξω να το βρω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back