ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΜΑΪΜΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
28-02-09
00:04
Πολλές φορές η γάτα μου νομίζω φοβάται να φάει . Σκέφτομαι ότι φοβάται
γιατί νομίζει όπως τρώει , θα έρθει κατά πάνω της ένα ζώο .Θέλει να είμαι κοντά της και να την περιμένω.Νομίζω ότι νομίζει ότι όταν έρθει , εγώ θα τη σώσω . Τι να κάνω για να πάψει ??? Τι να κάνω???
γιατί νομίζει όπως τρώει , θα έρθει κατά πάνω της ένα ζώο .Θέλει να είμαι κοντά της και να την περιμένω.Νομίζω ότι νομίζει ότι όταν έρθει , εγώ θα τη σώσω . Τι να κάνω για να πάψει ??? Τι να κάνω???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-02-09
00:43
Εξαρτάται από τι προήλθε αυτός ο φόβος υπάρχει κ άλλο γατάκι σπίτι ή υπήρχε ποτέ, μήπως υπάρχει κάποιος θόρυβος που την τρομάζει; Ή μήπως συνέβη κάποιο γεγονός όταν έτρωγε κ έχει συνδέσει το φαγητό μ αυτό; Αρχικά πρέπει να εντοπίζεις τη ρίζα του προβλήματος για να μπορέσεις να βρες κ τη λύση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
28-02-09
12:24
Να της βάζεις το πιατάκι της σε μέρος ήσυχο. Όλες οι γάτες θέλουν την ησυχία τους όταν τρώνε ή πάνε τουαλέττα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-02-09
12:29
9 χρονών 12 η ώρα??? 

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
28-02-09
13:05
Πρέπει να μάθετε από που προήλθε ο φόβος και να βρείτε το αντίδοτο.Ίσως και ένας κτηνίατρος ή εκπαιδευτής ή ακόμα και ένα βιβλίο για γάτες να βοηθούσε!Πες τε μας και άλλα για τη γατούλα,πόσο χρονών είναι και από πότε την αποκτήσατε;Γιατί αν δεν την είχατε από γατάκι ίσως ο φόβος προήλθε πριν την κάνατε μέρος της ζωής σας!
ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΜΑΪΜΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
01-03-09
09:46
Δεν έχω άλλη γάτα ούτε είχα ποτέ άλλη. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί στην γειτονιά υπάρχουν και γάτες που νιαουρίζουν και σκύλοι που γαβγίζουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum