Η γάτα μου φοβάται να φάει !!!

ΜΑΪΜΟΥ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΜΑΪΜΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Πολλές φορές η γάτα μου νομίζω φοβάται να φάει . Σκέφτομαι ότι φοβάται
γιατί νομίζει όπως τρώει , θα έρθει κατά πάνω της ένα ζώο .Θέλει να είμαι κοντά της και να την περιμένω.Νομίζω ότι νομίζει ότι όταν έρθει , εγώ θα τη σώσω . Τι να κάνω για να πάψει ??? Τι να κάνω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται από τι προήλθε αυτός ο φόβος υπάρχει κ άλλο γατάκι σπίτι ή υπήρχε ποτέ, μήπως υπάρχει κάποιος θόρυβος που την τρομάζει; Ή μήπως συνέβη κάποιο γεγονός όταν έτρωγε κ έχει συνδέσει το φαγητό μ αυτό; Αρχικά πρέπει να εντοπίζεις τη ρίζα του προβλήματος για να μπορέσεις να βρες κ τη λύση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να της βάζεις το πιατάκι της σε μέρος ήσυχο. Όλες οι γάτες θέλουν την ησυχία τους όταν τρώνε ή πάνε τουαλέττα.

9 χρονών 12 η ώρα??? :hmm:

Πρέπει να μάθετε από που προήλθε ο φόβος και να βρείτε το αντίδοτο.Ίσως και ένας κτηνίατρος ή εκπαιδευτής ή ακόμα και ένα βιβλίο για γάτες να βοηθούσε!Πες τε μας και άλλα για τη γατούλα,πόσο χρονών είναι και από πότε την αποκτήσατε;Γιατί αν δεν την είχατε από γατάκι ίσως ο φόβος προήλθε πριν την κάνατε μέρος της ζωής σας!

Δεν έχω άλλη γάτα ούτε είχα ποτέ άλλη. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί στην γειτονιά υπάρχουν και γάτες που νιαουρίζουν και σκύλοι που γαβγίζουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back