Η γάτα στον κινηματογράφο

Μπορώ το βράδυ να ΑΠΟΔΕΙΞΩ με φωτό ότι ο Τσε ΕΙΝΑΙ ο Γκαρφηλντ και σας προκαλώ
Μη σας στενοχωρήσω, Νότα, αλλά ενώ έχει όλα τα εμφανισιακά προσόντα ο Τσε για το ρόλο, στερείται αυτής της... σατανικής να πω, βιτριολικής να πω, διάστασης του χαρακτήρα του. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drusilia, πάρε και την δική σου: Cat's Eye (1985) https://www.imdb.com/title/tt0088889/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης πολύ γέλιο έχει μια ταινία του 1965 το That Darn Cat!
https://www.imdb.com/title/tt0059793/ Όπου θύμα απαγωγής στέλνει μήνυμα βάζοντας το βραχιόλι της σ' έναν σιαμέζο και ένας ξενερουά πράκτορας του FBI -και αλλεργικός στις γάτες!- αναλαμβάνει to tail the cat (να γίνει ουρά της γάτας) προκειμένου να βρει την απαχθείσα. Με την σκηνή στο drive in cinema δεν σου μένει άντερο απ' το γέλιο.

Αυτή η ταινία πρέπει να είναι πολύ καλή. Ξέρεις αν υπάρχει στα βιντεοκλαμπ;

Δεν ξέρω, Fotini. Ίσως. Πάντως την έχω πετύχει στην τηλεόραση και την παλιά και την καινούργια εκδοχή. Η δεύτερη, με την Κριστίνα Ρίτσι μάλλον θα υπάρχει (ελληνικός τίτλος Ασημένια Γάτα). Η παλιά έκδοχή με την Χέιλι Μιλς, στα ελληνικά λεγόταν 'Ο κατάσκοπος με τις βελούδινες πατούσες'.

Aσχετο! Βρε παιδιά, ΠλιΖΖΖΖΖΖ, ας μου πει κάποιος πώς κάνουμε τα quotes. Είμαι άσχετη.

Aσχετο! Βρε παιδιά, ΠλιΖΖΖΖΖΖ, ας μου πει κάποιος πώς κάνουμε τα quotes. Είμαι άσχετη.
Πατάς εκεί που γράφει "Παράθεση", κάτω δεξιά από το μήνυμα που θες να παραθέσεις.

Πατάς εκεί που γράφει "Παράθεση", κάτω δεξιά από το μήνυμα που θες να παραθέσεις.
Δοκιμή, δοκιμή, ένα, δύο, ένα, δύο... ΝΑΙ!!!!! Χίλια ευχαριστώ:up::up:
Μα πόσο βλαμμένη μπορεί να είμαι??? Δεν τα έβλεπα. Έψαχνα κάτι μέσα στο κουτάκι της απάντησης.

Εγώ πάντως θυμάμαι στο Men in Black τον γαλαξία που ηταν στο λουράκι της γάτας! :)
Δεν ηταν πρωταγωνιστικός ρόλος, αλλά ήταν ουσιαστικός!

Garfield. Νόμιζα ότι ήταν κεραμιδόγατος, αλλά έμαθα πριν μερικούς μήνες ότι ανήκει στη ράτσα των εξωτικών:hmm:Κορυφή ο Γκάρφιλντ...
Ο γκαρφιλντ δεν ειναι εξωτικος γιατι ειναι κοντοτριχος φαινεται να ανηκει μαλλον στην ρατσα British shorthair golden

Μια αλλη φανταστικη γατα ειναι η ταταρουγα που παιζει στο Be Wiched

Marestro, η ταινία που λες λέγεται Homeward Bound: The Incredible Journey (νομίζω ότι ελληνικά την είχαν πει Απίστευτο ταξίδι -δεν παίρνω κι όρκο) https://www.imdb.com/title/tt0107131/
Επίσης πολύ γέλιο έχει μια ταινία του 1965 το That Darn Cat!
https://www.imdb.com/title/tt0059793/ Όπου θύμα απαγωγής στέλνει μήνυμα βάζοντας το βραχιόλι της σ' έναν σιαμέζο και ένας ξενερουά πράκτορας του FBI -και αλλεργικός στις γάτες!- αναλαμβάνει to tail the cat (να γίνει ουρά της γάτας) προκειμένου να βρει την απαχθείσα. Με την σκηνή στο drive in cinema δεν σου μένει άντερο απ' το γέλιο.

η δευτερη θα εχει τρελο ενδιαφερον!!!!!!!!!!!

Ο γκαρφιλντ δεν ειναι εξωτικος γιατι ειναι κοντοτριχος φαινεται να ανηκει μαλλον στην ρατσα British shorthair golden

Μια αλλη φανταστικη γατα ειναι η ταταρουγα που παιζει στο Be Wiched

Οι εξωτικές γάτες είναι κοντότριχες, γλυκιά μου. Το αναφέρει κι εδώ---> https://www.jewelstones.net/Jewelstonesexoticarticle.html
Και αν παρατηρήσεις τη φάτσα τους, μάλλον το Γκαρφιλντάκι είναι σαν αυτές;)

Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στα ξενα εργα σε καθε σπιτι υπαρχει και απο μια γατα ενω στα ελληνικα........ουτε θα τους περναει απο το μυαλο....

Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στα ξενα εργα σε καθε σπιτι υπαρχει και απο μια γατα ενω στα ελληνικα........ουτε θα τους περναει απο το μυαλο....

Και όχι μόνο στα έργα αλλά και στην πράξη.....

Μωρέ, κάπου έχω δει. Σπάω το κεφάλι μου να το βρω αλλά δεν μου 'ρχεται. Πού θα μου πάει. Μέχρι τη ΔΕυτέρα που θα γυρίσω θα μου ΄ρθει.

Ως τότε, σας θυμίζω τον Πόλεμο των Ρόουζ (γάτα η κυρία, σκύλο ο κύριος)
και την κατακλείδα του Dogpeople shouldn't mix with catpeople. Τι κάνεις άμα αγαπάς και τα δυο?????:hmm:

Κάνεις ένα σπίτι λαμπόγυαλο!:lol:

ειναι μια ταινια που δεν ξερω τον τιτλο της αλλα ηταν απο τις αγαπημενες μου οταν ημουν παιδι. ειναι δυο σκυλοι και μια γατα που χανονται απο το σπιτι τους. η γατα ειναι μια γατουλα σιαμ νομιζω πολυ γλυκια και χαδιαρα. γενικα συμπαθεστατη. σε μια σκηνη αρνειται να μπει στο ποταμι γιατι φοβαται το νερο και σε μια αλλη κανει εναν χοντρο μπογια να τρεχει απο πισω της και τον κοροϊδευει συνεχεια, εχω γελασει παρα πολυ με αυτη τη σκηνη.:D
την εχω δει κι ειναι οντος πολυ καλη:up::up:

η δευτερη θα εχει τρελο ενδιαφερον!!!!!!!!!!!
την εχω δει τυχαια στην τηλεωραση και ειναι οντος παρα πολυ καλη!:up::up::up:

και κάτι από disney: aristocats!!!Υπέροχη παιδική-και όχι μόνο-ταινία!!!
όπως λέει ο Thomas O'Malley,

Everybody wants to be a cat,
Because a cat's the only cat
Who knows where it's at.:D

οι στίχοι από τα τραγούδια εδώ
https://www.angelfire.com/movies/disneybroadway/aristocats.html

Συνημμένα

• aristocats.gif
    aristocats.gif
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 779
ΑΧ αυτή η ταινία με ξετρελαινει και μένα ειδικά ο μικρος τουλουζ που κανει και τον τσαμπουκά είναι τρέλα αφου μεσα στο σπίτι μας για πόσο καιρό τραγουδούσαμε το είμαι τσιφτης ΄γατος γάτος μουστακάτος ασε δεν σου λέω τίποτε.:D

Varvara83, χίλια ευχαριστώ που μου τη θύμισες. Την έχω δει άπειρες φορές (στον κινηματογράφο, παρακαλώ, τότε που πρωτοβγήκε με υπότιτλους) και ποτέ δεν είχα ψάξει για τους στίχους. Μπαίνω αμέσως να τους ξαναχαρώ.

Στο κορυφαίο "ΛαΝτόλτσε Βίτα" του Φελίνι (το γράφω στα ελληνικά γιατί δεν είμαι σίγουρη πως γράφεται στα ιταλικά) λίγο πριν την σκηνή με το συντριβάνι η Ανίτα Εκμπερτ έχει βρεί ένα μωρό γατάκι και περπατάει με αυτό στο κεφάλι της.Σε όλη τη σκηνή σκεφτόμουν ''Ααααχ θα της πέσει'' ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back