aretha
Περιβόητο μέλος
Μη σας στενοχωρήσω, Νότα, αλλά ενώ έχει όλα τα εμφανισιακά προσόντα ο Τσε για το ρόλο, στερείται αυτής της... σατανικής να πω, βιτριολικής να πω, διάστασης του χαρακτήρα του.Μπορώ το βράδυ να ΑΠΟΔΕΙΞΩ με φωτό ότι ο Τσε ΕΙΝΑΙ ο Γκαρφηλντ και σας προκαλώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Επίσης πολύ γέλιο έχει μια ταινία του 1965 το That Darn Cat!
https://www.imdb.com/title/tt0059793/ Όπου θύμα απαγωγής στέλνει μήνυμα βάζοντας το βραχιόλι της σ' έναν σιαμέζο και ένας ξενερουά πράκτορας του FBI -και αλλεργικός στις γάτες!- αναλαμβάνει to tail the cat (να γίνει ουρά της γάτας) προκειμένου να βρει την απαχθείσα. Με την σκηνή στο drive in cinema δεν σου μένει άντερο απ' το γέλιο.
Αυτή η ταινία πρέπει να είναι πολύ καλή. Ξέρεις αν υπάρχει στα βιντεοκλαμπ;
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aσχετο! Βρε παιδιά, ΠλιΖΖΖΖΖΖ, ας μου πει κάποιος πώς κάνουμε τα quotes. Είμαι άσχετη.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πατάς εκεί που γράφει "Παράθεση", κάτω δεξιά από το μήνυμα που θες να παραθέσεις.Aσχετο! Βρε παιδιά, ΠλιΖΖΖΖΖΖ, ας μου πει κάποιος πώς κάνουμε τα quotes. Είμαι άσχετη.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκιμή, δοκιμή, ένα, δύο, ένα, δύο... ΝΑΙ!!!!! Χίλια ευχαριστώΠατάς εκεί που γράφει "Παράθεση", κάτω δεξιά από το μήνυμα που θες να παραθέσεις.

Μα πόσο βλαμμένη μπορεί να είμαι??? Δεν τα έβλεπα. Έψαχνα κάτι μέσα στο κουτάκι της απάντησης.
drusilia
Διάσημο μέλος

Δεν ηταν πρωταγωνιστικός ρόλος, αλλά ήταν ουσιαστικός!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ο γκαρφιλντ δεν ειναι εξωτικος γιατι ειναι κοντοτριχος φαινεται να ανηκει μαλλον στην ρατσα British shorthair goldenGarfield. Νόμιζα ότι ήταν κεραμιδόγατος, αλλά έμαθα πριν μερικούς μήνες ότι ανήκει στη ράτσα των εξωτικώνΚορυφή ο Γκάρφιλντ...
Μια αλλη φανταστικη γατα ειναι η ταταρουγα που παιζει στο Be Wiched
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Marestro, η ταινία που λες λέγεται Homeward Bound: The Incredible Journey (νομίζω ότι ελληνικά την είχαν πει Απίστευτο ταξίδι -δεν παίρνω κι όρκο) https://www.imdb.com/title/tt0107131/
Επίσης πολύ γέλιο έχει μια ταινία του 1965 το That Darn Cat!
https://www.imdb.com/title/tt0059793/ Όπου θύμα απαγωγής στέλνει μήνυμα βάζοντας το βραχιόλι της σ' έναν σιαμέζο και ένας ξενερουά πράκτορας του FBI -και αλλεργικός στις γάτες!- αναλαμβάνει to tail the cat (να γίνει ουρά της γάτας) προκειμένου να βρει την απαχθείσα. Με την σκηνή στο drive in cinema δεν σου μένει άντερο απ' το γέλιο.
η δευτερη θα εχει τρελο ενδιαφερον!!!!!!!!!!!
Fotini
Διάσημο μέλος
Ο γκαρφιλντ δεν ειναι εξωτικος γιατι ειναι κοντοτριχος φαινεται να ανηκει μαλλον στην ρατσα British shorthair golden
Μια αλλη φανταστικη γατα ειναι η ταταρουγα που παιζει στο Be Wiched
Οι εξωτικές γάτες είναι κοντότριχες, γλυκιά μου. Το αναφέρει κι εδώ---> https://www.jewelstones.net/Jewelstonesexoticarticle.html
Και αν παρατηρήσεις τη φάτσα τους, μάλλον το Γκαρφιλντάκι είναι σαν αυτές
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στα ξενα εργα σε καθε σπιτι υπαρχει και απο μια γατα ενω στα ελληνικα........ουτε θα τους περναει απο το μυαλο....
Και όχι μόνο στα έργα αλλά και στην πράξη.....
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μωρέ, κάπου έχω δει. Σπάω το κεφάλι μου να το βρω αλλά δεν μου 'ρχεται. Πού θα μου πάει. Μέχρι τη ΔΕυτέρα που θα γυρίσω θα μου ΄ρθει.Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι στα ξενα εργα σε καθε σπιτι υπαρχει και απο μια γατα ενω στα ελληνικα........ουτε θα τους περναει απο το μυαλο....
Ως τότε, σας θυμίζω τον Πόλεμο των Ρόουζ (γάτα η κυρία, σκύλο ο κύριος)
και την κατακλείδα του Dogpeople shouldn't mix with catpeople. Τι κάνεις άμα αγαπάς και τα δυο?????

Fotini
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
την εχω δει κι ειναι οντος πολυ καληειναι μια ταινια που δεν ξερω τον τιτλο της αλλα ηταν απο τις αγαπημενες μου οταν ημουν παιδι. ειναι δυο σκυλοι και μια γατα που χανονται απο το σπιτι τους. η γατα ειναι μια γατουλα σιαμ νομιζω πολυ γλυκια και χαδιαρα. γενικα συμπαθεστατη. σε μια σκηνη αρνειται να μπει στο ποταμι γιατι φοβαται το νερο και σε μια αλλη κανει εναν χοντρο μπογια να τρεχει απο πισω της και τον κοροϊδευει συνεχεια, εχω γελασει παρα πολυ με αυτη τη σκηνη.![]()

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
την εχω δει τυχαια στην τηλεωραση και ειναι οντος παρα πολυ καλη!η δευτερη θα εχει τρελο ενδιαφερον!!!!!!!!!!!

varvara83
Νεοφερμένο μέλος
όπως λέει ο Thomas O'Malley,
Everybody wants to be a cat,
Because a cat's the only cat
Who knows where it's at.

οι στίχοι από τα τραγούδια εδώ
https://www.angelfire.com/movies/disneybroadway/aristocats.html
Συνημμένα
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool