Η γάτα στον κινηματογράφο

Βγαίνει ένα καινούργιο τώρα με το γάτο που μιλάει και θα δείξει και τον Γκάρφιλντ μέσα στην εβδομάδα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε κάποια απο τις ταινίες του James Bond ο κακός κρατάει μια γάτα αγκαλιά... Θυμάστε ποια;
Και στον Αστυνόμο Σαϊνη πάλι ο κακος δεν είχε μια γάτα; Ή κάνω λάθος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι!!! :D
7.jpg

αυτη η γατα ειναιθεικη!!!!!!!!:up:

Στον Bond είναι ο Μπλόφελντ που εμφανίζεται σε πολλές ταινίες σαν αρχηγός της SPECTRE, της οργάνωσης που του σκότωσε και την γυναίκα.

Άλλη απίθανη γατούλα του σινεμά είναι αυτή στο Sherk 2!!!
Puss in boots!:lol:Δείτε αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=mTVzMCmw0Dg&feature=related

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 866
Σε κάποια απο τις ταινίες του James Bond ο κακός κρατάει μια γάτα αγκαλιά... Θυμάστε ποια;

Και στον Austin Power o Dr Evil νομίζω έχει μια γάτα και την χαϊδολογεί

Παιδιά παίζει η ταινία Catwoman στο star.... πρέπει να είναι καλή...:hmm:ότι έχει σχέση με γάτες είναι καλό:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια άλλη ταινία που μου έχει μείνει (είναι βέβαια λίγο παιδική) είναι το "Stuart Little" ("Ο Ποντικομικρούλης") με πρωταγωνιστή ένα άσπρο ποντικάκι με φωνή, ψυχή και όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που το υιοθετεί μια οικογένεια που έχει μια γάτα (περσίας νομίζω), η οποία στην αρχή δε χωνεύει καθόλου τον Stuart :P και προσπαθεί να τον ξεκάνει παρέα με τις άλλες αδέσποτες γάτες της γειτονιάς...Αλλά στο τέλος ο μικρός ποντικούλης καταφέρνει να κερδίσει τον γατούλη, ο οποίος αλλάζει γνώμη και γίνονται φίλοι στο τέλος! Από τις λίγες ταινίες που η γάτα στο τέλος δείχνει την καλή της πλευρά!!
Το λινκ με τα σχετικά είναι το:
https://www.imdb.com/title/tt0164912/
Αποσπάσματα από την ταινία θα βρείτε σίγουρα στο www.youtube.com

Εμένα αυτή η ταινία μου έχει μείνει!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Cat Came Back

Αν έχετε χρόνο, δείτε το βραβευμένο μικρού μήκους animation του Cordell Barker The Cat Came Back (7 λεπτά). Είναι εξαιρετικό!:up:

Βασίζεται σε παιδικό τραγουδάκι του Harry S. Miller. Για τους στίχους εδώ.

Μην ξεχνάτε και την Ψιψινέλ στα στρουμφάκια;).
Την είχε ο Δρακουμέλ:P.
Υ.Γ. Το Cat's eye(Το μάτι της γάτας) φοβερή ταινία. Την έχω δει πάνω από 10 φορές:up:!!Είναι γραμμένη από τον μάστερ του τρόμου Stephen King-είμαι φαν του:)(έχει κι αυτός μία γατούλα γκρι τιγρέ:up:)!

Γατοφιλικό Ανιμέ : The cat returns

Μια μικρη κοπέλα συναντα μια ιδιαιτερη γατα που μεταφερει ενα δωρακι και την σωζει απο ενα φορτηγο ετσι ξεκιναει και γνωριζει εναν τελειως αλλο κοσμο που αποτελειται απο γατες

https://www.veoh.com/videos/v324110ASNKdHxP
https://www.veoh.com/videos/v6467396HaqDbg6R

Το ξέρω το ξέρω,το έχω δει!Ξέρω κι άλλες ταινιούλες ανίμε,μικρού μήκους,με θέμα τις γάτες.;)Η μία έχει και τον Κίκη μέσα,ή μαλλον ένα κοριτσάκι που το λένε Κίκη,με τη γατούλα της,το είχα δείξει στη Julia.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back