jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Και στον Αστυνόμο Σαϊνη πάλι ο κακος δεν είχε μια γάτα; Ή κάνω λάθος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, ναι!!!Και στον Αστυνόμο Σαϊνη πάλι ο κακος δεν είχε μια γάτα; Ή κάνω λάθος;

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Puss in boots!
Δείτε αυτόhttps://www.youtube.com/watch?v=mTVzMCmw0Dg&feature=related
Συνημμένα
jasmine
Δραστήριο μέλος
Σε κάποια απο τις ταινίες του James Bond ο κακός κρατάει μια γάτα αγκαλιά... Θυμάστε ποια;
Και στον Austin Power o Dr Evil νομίζω έχει μια γάτα και την χαϊδολογεί
Raisa
Περιβόητο μέλος
ότι έχει σχέση με γάτες είναι καλό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
και προσπαθεί να τον ξεκάνει παρέα με τις άλλες αδέσποτες γάτες της γειτονιάς...Αλλά στο τέλος ο μικρός ποντικούλης καταφέρνει να κερδίσει τον γατούλη, ο οποίος αλλάζει γνώμη και γίνονται φίλοι στο τέλος! Από τις λίγες ταινίες που η γάτα στο τέλος δείχνει την καλή της πλευρά!!Το λινκ με τα σχετικά είναι το:
https://www.imdb.com/title/tt0164912/
Αποσπάσματα από την ταινία θα βρείτε σίγουρα στο www.youtube.com
Εμένα αυτή η ταινία μου έχει μείνει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αν έχετε χρόνο, δείτε το βραβευμένο μικρού μήκους animation του Cordell Barker The Cat Came Back (7 λεπτά). Είναι εξαιρετικό!

Βασίζεται σε παιδικό τραγουδάκι του Harry S. Miller. Για τους στίχους εδώ.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην ξεχνάτε και την Ψιψινέλ στα στρουμφάκιαΣε κάποια απο τις ταινίες του James Bond ο κακός κρατάει μια γάτα αγκαλιά... Θυμάστε ποια;
.Την είχε ο Δρακουμέλ
.Υ.Γ. Το Cat's eye(Το μάτι της γάτας) φοβερή ταινία. Την έχω δει πάνω από 10 φορές
!!Είναι γραμμένη από τον μάστερ του τρόμου Stephen King-είμαι φαν του
(έχει κι αυτός μία γατούλα γκρι τιγρέ
)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μια μικρη κοπέλα συναντα μια ιδιαιτερη γατα που μεταφερει ενα δωρακι και την σωζει απο ενα φορτηγο ετσι ξεκιναει και γνωριζει εναν τελειως αλλο κοσμο που αποτελειται απο γατες
https://www.veoh.com/videos/v324110ASNKdHxP
https://www.veoh.com/videos/v6467396HaqDbg6R
moukelis
Επιφανές μέλος
Η μία έχει και τον Κίκη μέσα,ή μαλλον ένα κοριτσάκι που το λένε Κίκη,με τη γατούλα της,το είχα δείξει στη Julia.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool