Η γατούλα του "περιπτερά"!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
κοριτσια και αγορια, προβλημα!
η ιστορια εχει ως εξης: αρχες του χειμωνα ενα γατακι εμφανιστηκε απεναντι κοντα στο περιπτερο, ενα κουκλι θηλυκο ασπρομαυρο!! ο περιπτερας το "υιοθετησε" φτιαχνοντας του κρεββατακι κοντα στο περιπτερο και προσεχοντας το. Στην ουσια ολοι στην γειτονια το ταιζαμε, αλλα ο περιπτερας ειναι ο πιο τακτικος, πρωι βραδυ και του εφτιαχνε και παιχνιδακια να παιζει, ακομη και οταν ελειπε φροντιζε να αφηνει μια κονσερβα ωστε να την δεινει καποιος απο εμας.

για να μην μακρυγωρω, η γατουλα αυτη εμεινε εγκυος, και γεννησε πριν καμια 20αρια μερες 3 πανεμορφα γλυκα μωρα!!! αμεσως της φτιαξαμε ενα σπιτακι απο μια παλια γατοφορο, σε εναν κηπο εκει διπλα. μεχρι εκει καλα.
σημερα που περασα απο κει να δω την μανουλα ειδα να ειναι μονη της και τα μικρα να λειπουν.... ρωτησα τον περιπτερα και μου ειπε πως απο χθες την ειδε να τα μεταφερει δεξια και αριστερα και να τα σκορπιζει σε διαφορα σημεια... κανεις δεν ξερει αν ζουν και εαν ζουν που ειναι...

εγω που ειδα την γατουλα τωρα και την χαιδεψα προσεξα οτι τα βυζακια της τα δυο ειναι σαν "πετρωμενα"... τι σημαινει αυτο?? μηπως οτι εχει σταματησει να θυλαζει??? και ξερει κανεις πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε???
εχω σκασει και για τα γατακια εψαξα αλλα τιποτα και αυτη διχνει πολυ ανετη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρωτησα τον περιπτερα και μου ειπε πως απο χθες αρχισε να τα μεταφερει δεξια και αριστερα και να τα σκορπιζει σε διαφορα σημεια...
Η γάτα τα σκόρπιζε ή ο περιπτεράς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: η γατα....:(

το διορθωσα

Εχει καιρο που γενησε?Γιατι ειναι περιεργο αν περοτροσαν τοσο γρηγορα τα βιζακια της και δεν εχει γαλα.Ψαξτε να βρειτε τα μικρα το καλιτερο παντοσ θα ηταν να στηρωθει μετα απ αυτο η γατουλα ωστε να μην υπαρχουν αλλα δισαρεστα.

Πολύ περίεργο... Ακόμα κι αν τα'χε παρατήσει κάπου, δεν θα τα ακούγατε να κλαίνε, 20 ημερών γατάκια; :hmm: :hmm:
Μια ιδέα ίσως θα ήταν να τα ψάχνατε με σκύλο. Αν υπάρχει κάποιος γνωστός εκεί γύρω με σκυλάκι ήρεμο και καλού χαρακτήρα (που δεν θα τα πειράξει αν τα βρει) ίσως να τα ξετρύπωνε...

Εχει καιρο που γενησε?Γιατι ειναι περιεργο αν περοτροσαν τοσο γρηγορα τα βιζακια της και δεν εχει γαλα.Ψαξτε να βρειτε τα μικρα το καλιτερο παντοσ θα ηταν να στηρωθει μετα απ αυτο η γατουλα ωστε να μην υπαρχουν αλλα δισαρεστα.

δυστυχως δεν προλαβαμε να την στειρωσουμε, το ειχε αναλαβει ο περιπτερας, αλλα εγινε το "κακο"...

Πολύ περίεργο... Ακόμα κι αν τα'χε παρατήσει κάπου, δεν θα τα ακούγατε να κλαίνε, 20 ημερών γατάκια; :hmm: :hmm:
Μια ιδέα ίσως θα ήταν να τα ψάχνατε με σκύλο. Αν υπάρχει κάποιος γνωστός εκεί γύρω με σκυλάκι ήρεμο και καλού χαρακτήρα (που δεν θα τα πειράξει αν τα βρει) ίσως να τα ξετρύπωνε...

δυσκολο να βρουμε σκυλακι... θα βγω και το βραδυ να ψαξω... γενικα ειναι πολυ ησυχα γατακια ουτε αποπειρες να φυγουν εκαναν... καθοντουσαν παντα μεσα και σε κοιταζαν.....δεν τα ειχα ακουσει μια φορα να νιαουριζουν, και μου ειχε κανει εντυπωση...

λοιπον εχω νεοτερα...μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκαμε τα δυο γατακια χωμενα σε κατι κλαδια στην διπλα πολυκατοικια.. τα πηρε μια κυρια και τα εβαλε στο μπαλκονι της το οποιο εχει προσβαση στον κηπο... φεραμε και την γατουλα και καθησε μαζι τους, οσο εμεις ψαχναμε το αλλο...και δεν το βρησκαμε...
ξαφνικα μετα απο κανενα μισαωρο βλεπουμε την γατουλα με το τριτο στο στομα! το εβαλε μαζι με τα αλλα και εμεινε εκει μαζι τους...:blink: μας κουφανε!!!!

τα βυζακια της με απασχολουν... τι μπορουμε να κανουμε?? δεν ξερω.. φοβαμαι μην παθει τιποτα...

Αρα της άρεσε που βρέθηκαν και τα περιμάζεψε. Εμ τότε γιατί τα μοίρασε; Αν ήθελε να τα μεταφέρει αλλού δεν θα τα πήγαινε όλα στην ίδια κατεύθυνση; Και ο περιπτεράς που την είδε να τα μοιράζει…
Ή η γάτα έχει αλλοιωμένα ένστικτα λόγο περιβάλλοντος, ή ο περιπτεράς έκανε τη μοιρασιά.

Ή η γάτα έχει αλλοιωμένα ένστικτα λόγο περιβάλλοντος, ή ο περιπτεράς έκανε τη μοιρασιά.

Χαχαχαα!!!! ΚΑΛΟ!!!:up:

Πάντως πάλι καλα που βρέθηκαν!!!! Αντε, όλα καλα!!!
:up: :up: :up:

σημερα το πρωι που μιλησα στον περιπτερα ειναι εκνευρισμενος που την μετακινησαν.. δεν νομιζω να το εκανε αυτος Αθανασιε, την αγαπαει την γατουλα... τα μικρα της εχουν αρχισει να περπατανε και μαλλον γιαυτο φοβηθηκε και αρχισε να τα μεταφερει η γατουλα... σημερα βεβαια στο σημειο που ηταν πριν ειδα ενα παιδακι γυρο στα 7 να παιζει με κατι ξυλα... ελπιζω να μην ηταν αυτο η αιτια της μετακινησης...:hmm:

Τι να πω…μπορεί… καμιά φορά κάνουν περίεργα πράγματα τα ζωάκια. Μπορεί να ήθελε να τα μετακινήσει και τις ξέφυγαν.

τελικά την γατούλα την συνάντησα μετά από τότε, την δευτέρα κοντά στο περίπτερο και φαινόταν έγκυος πάλι...Ο περιπτεράς μου είπε εκνευρισμένος ότι την είχε πάρει μία κυρία από τον πίσω δρόμο, μαζί με τα γατάκια της και υποτίθεται ότι θα την στείρωνε κιόλας....
Του είπα ότι την είδα και δεν το πίστευε...αργότερα το απόγευμα μου είπε ότι την είδε και αυτός..
Μετά από 2 μέρες έμαθα ότι γέννησε ένα γατάκι και πώς το έχει μαζί με τα άλλα:blink:
Είπαμε με τον περιπτερά να πάμε να μιλήσουμε με αυτήν που υποτίθεται ότι την υιοθέτησε και τελικά δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την μικρή, εφ όσον ακόμη περιπλανιέται στους δρόμους αστείρωτη, και πολύ αδύνατη:( :mad:

Ρε παιδιά πείτε μου γνώμη...
Χθές βράδυ είδα την γατούλα να περιπλανιέται απέναντι και να ψιλοκουτσαίνει από το μπροστινό ποδαράκι..Την χαιδεψα της κατέβασα φαγάκι, είδα το ποδαράκι της και δεν έβλεπα κάτι ...:/:
Τώρα που κατέβηκα να πετάξω σκουπίδια την είδα στο παλιό μέρος που είχε γεννήσει την πρώτη φορά ξαπλωμένη και πάνω της 3 κουκλιά πολύ μωρα:inlove::inlove:(μόλις έχουν ανοίξει ματάκια).. 2 ασπρόμαυρα και φουντωτα,(σαν και αυτή) και ένα μαυράκι το οποίο έχει κάτω από την μασχαλίτσα του κάτι σαν μήκυτα:(.. όλα είναι τίγκα στον ψύλο!
Ο περιπτεράς που του το είπα έχει θυμώσει με την άλλη που την πήρε εξ αρχής και δεν θέλει να ασχοληθεί, γιατί είχανε μαλώσει τότε..
Τι να κάνω? την λυπάμαι την καημένη, είναι πολύ καλή γατούλα πολύ χαδιάρα και απονήρευτη...Εχει τώρα τα γατάκια σε "κοινη" θέα πάνω σε ένα πεζούλι εκετθημένα σε κάθε κίνδυνο...:(:(

να επισημάνω ότι η γατούλα γεννάει 2η φορά μέσα σε 3 μήνες:/::/: τα πρώτα γατάκια τα πήρε μια τύπισσα(αυτή που τα μετακίνησε και υποτίθεται θα υιοθετούσε και την γατουλα) και αγνωστο τι έγιναν.....

να πατε σε αυτην που θα τα υιοθετουσε και να την ρωτησετε τι εγινε. αν σας τα μασαει παρτε την γατα και τα γατακια της απο εκει και βαλτε τα σε ασφαλες μερος να τα φροντιζετε ολοι μαζι αυτα και την γατουλα φυσικα (αν γινεται). προφανως η γειτονισα ειχε σκοπο να την παρει την γατα αλλα κατι εγινε και αλλαξε γνωμη.. τι αλλο να πω:hmm: ευχομαι να βρητε συντομα την ''ακρη''

να πατε σε αυτην που θα τα υιοθετουσε και να την ρωτησετε τι εγινε. αν σας τα μασαει παρτε την γατα και τα γατακια της απο εκει και βαλτε τα σε ασφαλες μερος να τα φροντιζετε ολοι μαζι αυτα και την γατουλα φυσικα (αν γινεται). προφανως η γειτονισα ειχε σκοπο να την παρει την γατα αλλα κατι εγινε και αλλαξε γνωμη.. τι αλλο να πω:hmm: ευχομαι να βρητε συντομα την ''ακρη''

το θέμα είναι ότι προφάνως αυτή άλλαξε γνώμη, και πρέπει να κάνω κάτι εγώ γιατί κανείς δεν δίχνει να ενδιαφέρεται...Δεν θέλω να την αφήσω εκεί είναι σε ξένη πολυκατοικία απέναντι από το σπίτι μου,αλλά ούτε μπορώ να την φέρω από την από εδώ μερια υπάρχει ένας μεγάλος και με κίνηση δρόμος και δεν θέλω να πηγαινοέρχεται, άσε που δεν έχω που να την βάλω γιατί στην πολυκατοικία δεν είναι και φιλόζωοι...
Να πάρω το stray?? θα βοηθήσουν λέτε?
Μακάρι να έβρισκα έναν φιλόζωο να την είχε σε κανένα κήπο και να την πρόσεχε καλύτερα...

Καλύτερα μη τα πάρεις από την απέναντι πλευρά του δρόμου γιατί μπορεί να προσπαθήσει να τα περάσει ξανά απέναντι και να γίνει το κακό. Βάζε της φαγητό εκεί που είναι τώρα. Καλά και αυτός ο περιπτεράς...τι του φταίει η γατούλα επειδή αυτός τσακώθηκε με την άλλη κυρία;
Σίγουρα η γάτα πρέπει να στειρωθεί. Αν είναι ήμερη και κάθεται να την πιάσεις μίλα με κάποιο σύλλογο ζωόφιλων ή το stray για να την αναλάβουν. Όχι τώρα όμως αφού τα γατάκια είναι τόσο μικρά, σε 1-2 μήνες.

θα μπορουσες να πεισεις τον περιπτερα να αφησει τα πεισματα και να δειξει την ανωτεροτητα του σαν ανθρωπος και να φροντισει την γατα;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back