Η γιορτή της μητέρας

• Thread starter Thread starter maxi2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να μια καλή ιδέα:hmm: Να πάμε για διακοπές στην Λευκάδα με τα μωρά μας!!!
Ελπίζω να μην σοκαριστούν βλέποντας ενα τσούρμο γατομαμάδες και γατομπαμπάδες με τα μωράκια τους...:hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θελω φορτηγακι για να παρω τα τερατα μαζι μου φετος δεν βλεπω να κανω διακοπες δεν υπαρχει κανεισ να ερθει να τους ταιζει δεν πειραζει ομως θα περασουμε τελεια στην αθηνα θα ειμαστε κ μοναχουλια μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να ήσουν κοντά σε μένα.. Ευχαρίστως θα τα τάιζα μιας και δεν βλέπω διακοπές φέτος, εξαιτίας του βρωμοναυτικού...........:mad: :mad: :down: :down:

αχ σε ευχαριστω maxi μου οντως ειμαστε μακρια

Oυτε κι εγώ το βλέπω...:( Πως να αφήσω τη Mπιάνκα μόνη... και κλεισμένη μέσα. Δεν μπορώ :cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back