maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
18-05-06
19:06
Να μια καλή ιδέα
Να πάμε για διακοπές στην Λευκάδα με τα μωρά μας!!!
Ελπίζω να μην σοκαριστούν βλέποντας ενα τσούρμο γατομαμάδες και γατομπαμπάδες με τα μωράκια τους...

Να πάμε για διακοπές στην Λευκάδα με τα μωρά μας!!!Ελπίζω να μην σοκαριστούν βλέποντας ενα τσούρμο γατομαμάδες και γατομπαμπάδες με τα μωράκια τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
19-05-06
01:11
εγω θελω φορτηγακι για να παρω τα τερατα μαζι μου φετος δεν βλεπω να κανω διακοπες δεν υπαρχει κανεισ να ερθει να τους ταιζει δεν πειραζει ομως θα περασουμε τελεια στην αθηνα θα ειμαστε κ μοναχουλια μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
19-05-06
19:11
Μακάρι να ήσουν κοντά σε μένα.. Ευχαρίστως θα τα τάιζα μιας και δεν βλέπω διακοπές φέτος, εξαιτίας του βρωμοναυτικού...........

ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
19-05-06
19:41
αχ σε ευχαριστω maxi μου οντως ειμαστε μακρια
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
19-05-06
19:44
Oυτε κι εγώ το βλέπω...
Πως να αφήσω τη Mπιάνκα μόνη... και κλεισμένη μέσα. Δεν μπορώ :cry:
Πως να αφήσω τη Mπιάνκα μόνη... και κλεισμένη μέσα. Δεν μπορώ :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum