lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδικα η γιατρικη φροντιδα τοσων γατιων ειναι πολυ ακριβη. Απ' οτι καταλαβα δεν εχει αλλη οικογενεια και οι γατες ειναι η μονη φροντιδα και απασχοληση της! Παντως το σπιτι της ηταν γεματο γατες, οπου και να εδειχνε η καμερα, καθε γωνια και επιπλο του σπιτιου ηταν με 2-3 γατες! Παντου! Οταν την ρωτησε ο δημοσιογραφος της εκπομπης γιατι, αφου χρωσταει τοσα, συνεχιζει απαντησε πως οι γατες ειναι η οικογενεια της, αυτες της δειχνουν την αγαπη τους και δεν μπορει να τις αφησει ετσι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Η τρυφεροτητα στα ζωα απο μοναξια ειναι τοσο ιδιατερη που η γυναικα που περιγραφεις θα μπορουσε να ειναι ηρωιδα σε ταινια.
Υπαρχει ενα βιβλιο με ενα τετοιο περιεχομενο, πολυ συγκινητικο.
Η τοσκα των γατων ονομαζεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμεις εχουμε 10 γατες στον κηπο και δεν τα καταφερνουμε με ολες, φανταστειτε αυτη η γυναικα με τοσες πολλες...
Χαρα στο κουραγιο της!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επίσης, στην ίδια εκπομπή η οποία ήταν αφιερωμένη στην φιλοζωία, έδειξε έναν κύριο , ο οποίος ταίζει καμια 100, αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό, γάτες στο λιμάνι της Ρόδου. Καθημερινά τις ταίζει, κι έχει φροντίσει να στειρώσει τις περισσότερες. Μάλιστα είπε ότι έχει γίνει τόσο γνωστό το σημείο στους ξένους, που έρχονται για διακοπές και φεύγουν πέρνοντας γατάκια μαζί τους.
Το μόνο κακό είναι ότι αυξάνονται συνέχεια, γιατί όσοι δεν θέλουν πλέον τις γάτες τους, ή έχουν νεογέννητα γατάκια, πάνε και τα παρατάνε εκεί....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορει ν'ακουγεται σκληρο,αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν πρεπει ν'αναλαμβανουμε περισσοτερα απο οσα μπορουμε.προτιμω να σωσω λιγοτερα ζωα,αλλα τουλαχιστον σε αυτα που θα σωσω να μπορω να προσφερω τη ζωη που τους αξιζει

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι τραγικό. 100 ζώα σε ένα διαμέρισμα. Τι ζωή θα ναι για αυτά.μπορει ν'ακουγεται σκληρο,αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν πρεπει ν'αναλαμβανουμε περισσοτερα απο οσα μπορουμε.προτιμω να σωσω λιγοτερα ζωα,αλλα τουλαχιστον σε αυτα που θα σωσω να μπορω να προσφερω τη ζωη που τους αξιζει![]()
χριστινα
Διάσημο μέλος
.Και ειναι πραγματι τραγικη φιγουρα. Κι εγω ελεγα να βοηθησω αν τη βρω αλλά πως? Αυτη δεν εχει προβλημα που θα λυθει με καποια εφαπαξ χρηματα! Χρειαζεται χρηματα κάθε μηνα για τα παγια εφοδα! Που να βρεθουν αυτα σε μονιμη βάση????
Κιτσικοπουλου νομιζω την ειπε..... Καπως ετσι. Αλλά πως να τη βοηθησει κανεις?? Κι εγω αναρωτιεμαι. Αφου η συνταξη της ειναι 600 και τα εξοδα της για τα γατακια 1200 παντα μειων θα ειναι!!! Τι να πω.... Καμια φιλοζωική δεν μπορει να τη βοηθησει? Κανενα πετ σοπ να της δινει καποια τροφή καθε μηνα? Δεν ξερω
RedCat
Διάσημο μέλος
συμφωνώ ότι θα πρέπει να προσφέρεις μια καλή και ισορροπημενη ζωη στα ζωα που υιοθετείς αλλιώς δεν έχει νόημα
chrisidor
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας το κείμενο.ισως απο το να ειναι στον δρομο οι γατουλες με χιλιους 2 κινδυνους να ναι καλυτερα εκει..

Η γυναίκα φαινόταν ευτυχισμένη; Αν ναι, κακώς τη "λυπόμαστε" επειδή δεν ζει όπως μας έμαθαν οτι πρέπει.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας το κείμενο.
Η γυναίκα φαινόταν ευτυχισμένη; Αν ναι, κακώς τη "λυπόμαστε" επειδή δεν ζει όπως μας έμαθαν οτι πρέπει.
Εγώ τη λυπάμαι μόνο και μόνο επειδή δεν έχει οικογένεια (ανθρώπων) και γενικά είναι μόνη! Γιατί εντάξει, καλές είναι οι γάτες για παρέα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με την ανθρώπινη συντροφιά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool