roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΟΝΙΚΑ αν εχεις χρονο το βραδυ μπωρη να το ξαναδειξουν στις ειδησης. κατσε να το ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ αξειζη τον κοπο.θα ευχαριστηθει η ψυχουλα σουΔεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο,και 'γω για τετοια σκηνικα ζω![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ΝΟΝΙΚΑ αν εχεις χρονο το βραδυ μπωρη να το ξαναδειξουν στις ειδησης. κατσε να το ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ αξειζη τον κοπο.θα ευχαριστηθει η ψυχουλα σου
Ελπιζω να το πετυχω

bunny
Περιβόητο μέλος
Εντάξει,ίσως αυτό χαρακτηρίζει τη χώρα,αλλά δεν μπορούσα να το δω!
Θα ήταν ψυχαναγκασμός και θα το σκεφτόμουν συνέχεια...και στο κάτω κάτω δε θα πλήρωνα για να δω το βασανισμό ενός άτυχου και απροστάτευτου ταύρου!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω θα πηγαινα παντως στη θεση σου ...για να διαδηλωσω απ'εξω!!!
πολυ σωστη σε βρισκω φιλεναδα!!!!!!!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παμε μαζι στη διαδηλωση!![]()
δεν το συζητω...........ειμαστε μαζι σου φιλεναδα!!!!!!!!!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
'Η να στειλουμε κανενα μαιηλ -απο αυτα τα ωραια που ολες εδω ξερουμε να γραφουμε-στην πρεσβεια τους,ετσι μωρε,να περναει η ωρα ευχαριστα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χμμμ,τωρα που το σκεφτομαι κανενα πετισιον δενυπαρχει γι'αυτο?
'Η να στειλουμε κανενα μαιηλ -απο αυτα τα ωραια που ολες εδω ξερουμε να γραφουμε-στην πρεσβεια τους,ετσι μωρε,να περναει η ωρα ευχαριστα![]()
![]()
...βρε Νονικα μου...τι ειναι το πετισιον???????????? οεο??????????

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω σε ολα αυτα που λες αλλα διαφωνω καθετα στο οτι δεν ειναι εθιμο για τους Ισπανους!Ειναι πολυ παλιο εθιμο και χαρακτηριζει ολοκληρη την Ισπανια!σημερα στις ειδησης του αλφα, εδειξε οτι στην ισπανια σε ταυρομαχιες ο ταυρος τραυματησε πολλυ σοβαρα τον ταυρομαχο οπως επεισης και καποιους αλλους ποιο ελαφρια.χαρηκα παρα πολλυ βλεπωντας τις εικονες αυτες γιατι ετσι ισος καποτε οι ισπανοι φιλοι μας καταλαβουν πως οι ταυρομαχιες πρεπει να σταματησουν γιατι δεν ειναι ουτε εθημο αλλα ουτε τροπος διασκεδασης, αλλα σκληρα βασανηστηρια μεχρι θανατου των ταυρων.ευχωμαι καποια στιγμη η τηλεοραση να δηξει και καμια τιγρη απο τα εδω τσιρκο να κατασπαραζει τον θυριοδαμαστη του, οπως επεισης και κανεναν ελεφαντα να ποδοπατι και να κανει κετσαπ τον βασανηστη εκπεδευτη του.επειτελους η φυση αρχισε να εκδικειται τον ΑΠ- ΑΝΘΡΩΠΟ
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ητε παλιο ητε νεο εθιμο συμασια εχει οτι παιζουν και διασκεδαζουν βασανηζωντας μεχρι θανατου τους ταυρους και αυτο πρεπει καποια στιγμη να σταματηση τελιος γιατι υποτηθετε πως ειμαστε ποια ποιο πολυτησμενοι.και ευχωμε οσω συνεχηζετε αυτη η αηδια εθιμο τοτε ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ να ξεκιλιαζει καθηκιαΣυμφωνω σε ολα αυτα που λες αλλα διαφωνω καθετα στο οτι δεν ειναι εθιμο για τους Ισπανους!Ειναι πολυ παλιο εθιμο και χαρακτηριζει ολοκληρη την Ισπανια!
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να μη παρεξηγουμαστε ουτε εγω ειπα οτι μου αρεσει!Αλλα οπως καταλαβαινεις αυτο το εθιμο η θεαμα η οπως αλλιως να το πουμε δεν προκειτε να σταματησει απο τη στιγμη που εχει τοσο βαθιες ριζες στο χρονο και στο χαρακτηρα των Ισπανων!Και'μεις εχουμε καθε Πασχα τους Βρονταδες της Χιου με το ρουκετοπολεμο που κινδυνευουν ανθρωπινες ζωες και περιουσιες αλλα οπως ξερεις και καταλαβαινεις και'συ ειναι ενα εθιμο που χανεται κι'αυτο στα βαθη των χρονων και ειναι ενα κομματι του πολιτισμου μας σαν ενα απο τα ηθη και εθιμα μας!ητε παλιο ητε νεο εθιμο συμασια εχει οτι παιζουν και διασκεδαζουν βασανηζωντας μεχρι θανατου τους ταυρους και αυτο πρεπει καποια στιγμη να σταματηση τελιος γιατι υποτηθετε πως ειμαστε ποια ποιο πολυτησμενοι.και ευχωμε οσω συνεχηζετε αυτη η αηδια εθιμο τοτε ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ να ξεκιλιαζει καθηκια

Καλως η κακως ετσι ειναι!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι φιλε μου ο ρουκετοπολεμος της ΧΙΟΥ το πασχα ειναι τελιος διαφορετικο απο αυτο το θεμα των βασαμησμων και των θανατο των ταυρων.στην χιο και περιουσιες να χαθουν και ανθρωποι να σκοτωθουν ΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ και καλα να παθουν γιατι οπου ο νους και η γνωση. οι ταυροι ομως ειναι απροστατευτα πλασματα που δεν χρωστουν κατι για να βασανιζωντε χωρις ελεως και τελος να πεθενουν για το εθημο καποιου λαου.ας το αντικαταστησουν με κουκλες ομοιοματα ταυρων και ας διασκεδαζουν με την ψυχη τους και τοτε ΜΠΡΑΒΟ τουςΓια να μη παρεξηγουμαστε ουτε εγω ειπα οτι μου αρεσει!Αλλα οπως καταλαβαινεις αυτο το εθιμο η θεαμα η οπως αλλιως να το πουμε δεν προκειτε να σταματησει απο τη στιγμη που εχει τοσο βαθιες ριζες στο χρονο και στο χαρακτηρα των Ισπανων!Και'μεις εχουμε καθε Πασχα τους Βρονταδες της Χιου με το ρουκετοπολεμο που κινδυνευουν ανθρωπινες ζωες και περιουσιες αλλα οπως ξερεις και καταλαβαινεις και'συ ειναι ενα εθιμο που χανεται κι'αυτο στα βαθη των χρονων και ειναι ενα κομματι του πολιτισμου μας σαν ενα απο τα ηθη και εθιμα μας!
Καλως η κακως ετσι ειναι!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θεμα μου δεν ειναι οι ρουκετες και οι ταυροι!Αυτο που εξεταζω εγω και αναφερω τοση ωρα ειναι το εθιμο( η οπως αλλιως θελετε πειτε το)αυτο καθ'αυτο!Αυτη την ομοιοτητα παρουσιαζω!Το καθενα εντελως διαφορετικο με τ'αλλο....δεν παυουν ομως να ειναι και τα δυο εθιμα και παραδοσεις.....
Απλα λεω οτι δε θα σταματησει ποτε....η μηπως πιστευετε το αντιθετο?
Ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν λεω οτι δεν ειναι εθιμο ετων η και αιονων, αλλα οταν μιλαμε και καταδικαζουμε βασανησμους ζωων σε ολον τον κοσμο και οτι πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν ενοουμε και αυτα τα εθημα που υπαρχουν των βασανησμων των ταυρων να αντικατασταθουν με κουκλες ομιοματα. οπως για παραδηγμα το πασχα που αναφερες και εσυ, οταν καινε τον ΙΟΥΔΑ καινε ενα ομοιομα και οχι καποιον ανθρωπο και αυτο και ο ποιο απολος ανθρωπος μπωρη να το καταλαβη, αλλα μαλον οι φιλοι μας οι ΙΣΠΑΝΟΙ δεν θελουν να κανουν κατι γιατι βγαζουν χρηματα και φερνουν αιμοχαρης τουριστες για να θαυμασουν αυτο υο υπεροχω θεαμα που εχουν εθιμο εγω προσωπικα το λεω κτηνοδια σε απλα απροστατευτα πλασματαΡε παιδια Ελληνικα μιλαω!Τοση ωρα λεω οτι εθιμο χρονων ειναι το ενα το οποιο δε θα σταματησει ποτε.......εθιμο χρονων και το αλλο το οποιο επισης δε θα σταματησει ποτε!Δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο η ρουκετες με τους ταυρους!
Το θεμα μου δεν ειναι οι ρουκετες και οι ταυροι!Αυτο που εξεταζω εγω και αναφερω τοση ωρα ειναι το εθιμο( η οπως αλλιως θελετε πειτε το)αυτο καθ'αυτο!Αυτη την ομοιοτητα παρουσιαζω!Το καθενα εντελως διαφορετικο με τ'αλλο....δεν παυουν ομως να ειναι και τα δυο εθιμα και παραδοσεις.....
Απλα λεω οτι δε θα σταματησει ποτε....η μηπως πιστευετε το αντιθετο?
Ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνω σε ολα αυτα που λες αλλα διαφωνω καθετα στο οτι δεν ειναι εθιμο για τους Ισπανους!Ειναι πολυ παλιο εθιμο και χαρακτηριζει ολοκληρη την Ισπανια!
οταν τα εθιμα καταπατουν τα δικαιωματα ανθρωπων και ζωων...τοτε ΝΑΙ πρεπει να καταργουνται,και ποσως με ενδιαφερει αν ειναι εθιμα,παραδοση η δεν ξερω τι αλλο.....
μηπως εχεις ακουστα για τους Αλμπινο????????? ειναι καποιοι ανθρωποι,στην αφρικη,που απο μια μαλλον γενετικη μεταλλαξη η κατι παρομοιο,γεννοιουντε με κατασπρα μαλλια,ξεθωριαμενα ματια κλπ... που? μεσα σε μια φυλη,που ειναι ολοι μαυροι . Το αποτελεσμα ειναι οτι επειδη τους θεωρουν κατι σαν γουρια..εισβαλλουν στα σπιτια τους και κοβουν μελη απο τα σωματα τους( ποδια,χερια κλπ) για να τα εχουν για φυλαχτα...... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! εναι μεσα στην παραδοση τους,ειναι εθιμο τους....πρεπει να το αφησουμε να συνεχιζεται??? καθετα πιστευω πως ΟΧΙ....σκασιλα μου,αν το εχουν εθιμο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool