emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια φίλη μου βρήκε μια έγκυο γατούλα και την πήρε.μου την έδωσε γιατι δεν μπορούσε να την κρατήσει. έτσι θα ήθελα λίγη βοήθεια γιατι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταια φορά που είχα εγκυο γατούλα. πότε μπορώ να την στειρώσω,? τί να κανω αν αρχήσει ο τοκετος? έχω και άλλες ερωτήσεις μα αφορούν τα γατάκια οπότε οταν γεννηθουν θα σας ζητησω και άλλη βοήθεια.ολες οι βοήθειες δεκτες περιμένω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tην εχει δει γιατρος την γατουλα?
Μπραβο που πηρατε την γατουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
α] πότε μπορω να την στειρώσω?
β] τι πρεπει να κάνω μολις αρχήσει ο τοκετος? εχω κι αλλες ερωτησεις για μετα
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
α) ανάλογα με την γάτα όταν θα έχει την πλήρη ανάπτυξή της, περίπου στους 6 μήνες πρέπει να στειρωθείευχαριστω!!αλλα μπερδεύτηκα δεν μου απανταει καποιος στις εξης ερωτησεις
α] πότε μπορω να την στειρώσω?
β] τι πρεπει να κάνω μολις αρχήσει ο τοκετος? εχω κι αλλες ερωτησεις για μετα
β) όταν λεσ ποτε αρχίζει ο τοκετος εννοείς πόσο διαρκεί η εγκυμοσύνη ή ποια είναι τα πρώτα σημάδια που καταλαβαίνεις ότι γεννάει μία γάτα
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μολις απογαλακτιστουν τα μωρα σε 2 μηνες περιπου τοτε μπορεις να την στειρωσεις.

Νελλυ
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool