Η ενδιαφέρουσα Φένια ζητάει βοήθεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

emilycat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η emilycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα.
γεια σας όπως μπορείτε να δειτε και εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34744
μια φίλη μου βρήκε μια έγκυο γατούλα και την πήρε.μου την έδωσε γιατι δεν μπορούσε να την κρατήσει. έτσι θα ήθελα λίγη βοήθεια γιατι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταια φορά που είχα εγκυο γατούλα. πότε μπορώ να την στειρώσω,? τί να κανω αν αρχήσει ο τοκετος? έχω και άλλες ερωτήσεις μα αφορούν τα γατάκια οπότε οταν γεννηθουν θα σας ζητησω και άλλη βοήθεια.ολες οι βοήθειες δεκτες περιμένω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες και αυτο ισως σου λυσει καποιες αποριες για αρχηhttps://www.mypetz.gr/threads/Η-Δανάη-μου-είναι-έγκυος.224649/
Tην εχει δει γιατρος την γατουλα?
Μπραβο που πηρατε την γατουλα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω!!αλλα μπερδεύτηκα δεν μου απανταει καποιος στις εξης ερωτησεις
α] πότε μπορω να την στειρώσω?
β] τι πρεπει να κάνω μολις αρχήσει ο τοκετος? εχω κι αλλες ερωτησεις για μετα

Ειδες που τελικα ηρθε μονη της η αλλη γατουλα!!!!για να εχει παρεα και ο σιμπα. ποτε μπορεις να την στειρωσεις ρωτα ενα κτηνιατρο. οσο για την γεννα, ετοιμασε ενα καθαρο κουτι με ενα πανακι μεσα. η δικια μου το μονο που ηθελε ηταν χαδια οταν γενναγε.να εχεις και το τηλ ενος κτηνιατρου, μηπως και χρειαστει.

ευχαριστω!!αλλα μπερδεύτηκα δεν μου απανταει καποιος στις εξης ερωτησεις
α] πότε μπορω να την στειρώσω?
β] τι πρεπει να κάνω μολις αρχήσει ο τοκετος? εχω κι αλλες ερωτησεις για μετα
α) ανάλογα με την γάτα όταν θα έχει την πλήρη ανάπτυξή της, περίπου στους 6 μήνες πρέπει να στειρωθεί
β) όταν λεσ ποτε αρχίζει ο τοκετος εννοείς πόσο διαρκεί η εγκυμοσύνη ή ποια είναι τα πρώτα σημάδια που καταλαβαίνεις ότι γεννάει μία γάτα

ακου οταν λεω να την στειρωσω εννοω μετα την γεννα ποσος καιρος πρεπει να περασει? και οσο για το αλλο εννοω οτι αν αρχησει να γενναει τι να κανω και ποια ειναι τα πρωτα σημαδια ελπιζω να εγινα σαφης

Μολις αρχισει ο τοκετος βαλε την μεσα σε ενα καθαρο κουτακι σε ενα ησυχο μερος. τωρα για το πως θα το καταλαβεις, θα σου πω απλα οτι η δικια μου απλα μου το ελεγε, δηλαδη μου νιαουριζε με ενα χαρακτηριστικο τροπο.

ίσως το ότι εχει αρχήσει να ουρλιάζει σαν τρελή είναι σημάδι??

Τι εγινε γεννησε η γατούλα?
Μολις απογαλακτιστουν τα μωρα σε 2 μηνες περιπου τοτε μπορεις να την στειρωσεις.:)

Εμενα η Νελλυ πριν γεννησε δεν νιαουριζε καθολου.Ειχε παει στο κηπο να κανει την αναγκη της και το πρωτο γατακι το γεννησε εκει.Τρεχοντας,πηρα την κουτα της την εβαλα μεσα και την πηγα στο "μερος".

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back