AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Μέχρι να τον βρω πάλι ψάχνω τον τρόπο να τον βοηθήσω..
Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπη με τη σιχασιά του επιχειρηματία καθώς επικαλέστηκα την "ευαισθησία" και τη "ζωοφιλία" του κτηνίατρου.......
Θέλω να το καταγγείλω γιατί με έχει κάνει έξω φρενών. Το πρωί τηλεφώνησα από τη δουλειά μου σε έναν κτηνίατρο στη περιοχή Μενιδίου όπου είναι το εξωχικό. Συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Τριάδος.. Είναι ιατρείο και pet shop μαζί.
Δέχτηκε να εξετάσει το γατούλη δωρεάν και να πληρώσω μόνο την αγωγή του. Καλώντας αργότερα ξανά για να ρωτήσω εάν μπορώ να δανειστώ ένα κλουβάκι μεταφοράς ώστε να τον πάω εκεί σήκωσε το τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια. Μου είπε να θεωρήσω άκυρο ο,τι είπα με τον κτηνίατρο. Για την ακρίβεια είπε θρασύτατα : " Δική μου είναι η επιχείρηση, εγώ πληρώνω το γιατρό και δεν θα κάνει αυτός τον ευαίσθητο εφόσον εγώ δε συμφωνώ να έρχονται εδώ μέσα αδέσποτα". " Χωρίς αμοιβή δε παρέχουμε υπηρεσίες κυρία μου όπως οι γιατροί κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους.". Με εξέπληξε το θράσος της και το βρήκα απαράδεκτο να διατηρεί κτηνιατρείο ένα τέτοιο υποκείμενο.
Φυσικά όπως μου είπε, αυτή δεν είναι κτηνίατρος..
Της τα χωσα κι εγώ για τα καλά αλλά η αηδία και ο θυμός μου δεν ηρεμεί με τίποτα. Ψαχνω άλλη λύση τώρα. Είναι εύκολο να κάνω μόνη μου ένεση στο γάτο ? Την augmentin μου σύστησε ένας κτηνίατρος που μίλησα. Αν τον ξαναβρώ βέβαια...
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου κτηνιάτρου που γράφει στο forum αν γίνεται .. Θα βοηθούσε πολύ..
Την τελευταία φορά που τον είδα το μάτι του ήταν κατακόκκινο και αυτό το άσπρο-πύον που ήταν στο κέντρο, έγινε μάυρο..
καλημερα andria,νομιζω οτι αυτο που επειγη ειναι να σωθει το γατακι,παρε ενα κλουβακι απο το pet shop, εχει 16 ευρω,πηγαινε το γατακι σε εναν κτηνιατρο,πες μας ποσο σε χρεωσε και σιγουρα θα μοιρασουμε το ποσο,δεν ειναι τοσο ακριβοι οι κτηνιατροι,πιστευω το πολυ να σου παρει 30 ευρω,δεν ειναι τιποτα να δωσει ο καθενας 3 ευρω η και οσο χρειαζεται προκειμενου να σωθει το γατακι,εχει καθυστερησει πολυ να παει σε κτηνιατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Θα πάω το ΣΚ στο εξωχικό και ελπίζω οτι θα τον βρω. Αν είναι καλά..
Μίλησα χθες το απόγευμα με πάρα πολύ κόσμο τηλεφωνικά, ψάχνωντας τη λύση μέσα από φιλοζωικούς συλλόγους. Τίποτα. Στο τέλος, βρέθηκε μια εξαίρετη κυρία από το σύλλογο Αγίας Παρασκευής, η οποία είδε τις φωτογραφίες, της περιέγραψα την παρούσα κατάσταση και μου είπε οτι το tobrex ήταν βασικό στο αρχικό στάδιο διότι βοήθησε να μην προχωρήσει η φλεγμονή και να γίνει αντισηψία. Μου είπε να μην το πάω προς το παρόν σε κτηνίατρο γιατί δε θα ωφελήσει παραπάνω, και να του χορηγήσω αντιβίωση Amoxil 2cc για 3 ημέρες. Το Augmentin καλύτερα να το αποφεύγουμε είπε γιατί έχουν παρουσιαστεί πολλά. Αφού πάρει την αντιβίωση, και βελτιωθεί η κατάστασή του, μου σύστησε έναν καλό κτηνίατρο από το σύλλογο, οποίος θα τον στειρώσει. Το κόστος της στείρωσης μπορώ να το αναλάβω. Στα αρσενικά άλλωστε δεν κοστίζει πολύ. Η στείρωση είναι το Α και το Ω σαν βοήθεια για τα αδέσποτα λέει γιατι από την προσπάθεια να ζευγαρώσουν τραυματίζονται έως και θανάσιμα.
Πώς δίνουμε αντιβίωση σε γατούλη? Υπάρχει κανένα κόλπο?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Πρώτη φορά συναντώ τόση αλληλεγγύη και συμπαράσταση ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων. Να`στε όλοι καλά. Θα σας ενημερώνω για ο,τι νεότερο.Θα τον φροντίσω, αυτό είναι σίγουρο.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέσα κι εγώ παιδιάΜην σκέφτεσαι το "αφιλοκερδώς". Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε το γατάκι να έχει την κτηνιατρική φροντίδα που χρειάζεται. Εγώ πρώτη είμαι διατεθειμένη να συνεισφέρω!
ladycat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Τον βρήκα το γατούλη χθες και του έδωσα την πρώτη δόση αντιβίωση, φρόντισα με τεραμικίνη το αυτάκι και το μάτι του με tobrex. Την αντιβίωση την έβγαζε μαζί με πολλά σάλια αλλά κράτησα το κεφαλάκι του ψηλά και τελικά τα κατάφερα. Ευτυχώς δεν είναι επιθετικός. Σήμερα του έδωσα τη δευτερη δόση. Θα έρθω και μες στη βδομάδα 2 φορές. Πάει πολύ καλύτερα. Θα βάλω και φωτογραφία. Έφυγε όλο το πύον και σχηματίστηκε πάλι η κόρη του ματιού. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό μου είπε η κτηνίατρος. Ίσως δεν το έχει χάσει το ματάκι του.

mimikaki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool