kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζητωωωωωωω!!!!!!μπραβο σου!!! μπραβο και στο γατακι!!!!
περαστικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Περαστικά στο γατούλη!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Andria
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά ακόμα και να το'χει χάσει το ματάκι ο κακός γατούλης, τουλάχιστον καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάποιος που τον νιάζεται και τον φροντίζει
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά το εξοχικό μου είναι στο Μενίδι. Θα ήθελα να μπορούσα να πάρω τον γατούλη στην Αθήνα να τον φροντίζω καθημερινά αλλά έχω 2 σκυλιά που δεν θα τον δεχτούν και δεν έχω τη δυνατότητα-λόγω χώρου- να τα έχω περιορισμένα. Αν κάποιος πιστεύει οτι μπορεί να αναλάβει το γατούλη και να του προσφέρει κάτι καλύτερο μετα χαράς να του τον δώσω.. Όλοι θέλουμε το καλύτερο γι`αυτόν. Άν υπάρχει κανείς που μπορεί να του προσφέρει κάτι καλύτερο ας μου πει. Μακάρι να μπορούσαμε να του βρούμε και ένα σπιτάκι.
RedCat
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ οτι και αυτοί ειναι άνθρωποι και έχουν μια προσωπική ζωή που ίσως να μην μπορούν να διακόψουν κάθε φορά που κάποιος βρίσκει ένα ζωάκι πληγωμένο, αλλά θα για τον λόγο αυτό δεν έχουν τα τηλεφωνά τους και τα μαιλ τους??
Συμφωνώ ότι πρέπει εμείς μόνοι μας εδω μέσα να κάνουμε ότι μπορούμε και να παρέχουμε βοήθεια ο ένας στον άλλον αν γίνεται, το θεωρώ πιο "αγνό". Διορθώστε με αν έχω λάθος...
και επαναλαμβάνω δεν θέλω να υποβιβάσω το έργο αυτών των ανθρώπων, μπορεί και εγω να έχω καταλάβει λάθος το ρόλο τους...
Επισημαίνω ότι τα παιδιά, τουλαχιστον η Μαρίνα, έχουν καιρό να μπουν στο σαιτ (διορθωστε με αν κάνω λάθος)
Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα...

RedCat
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γι αυτο βοηθειστε να γινει η λιστα και βοηθειστε ενα σωματειο της αρεσκειας σας και κυριως να ειστε επιμονοι...!!Οι ανθρωποι μπορει να τα χουν παιξει τα τηλεφωνα τους ειναι δημοσια τους ενοχλουν καθε ωρα και στιγμη φαβνταστειτε στη θεσνικη εχει διακοσια περιστατικα καθε σκ! Ο κτηνιατρος στειρωνει 6γατες τη μερα!κι εκτος απο τα αλλα που κανει( απορω πως δεν τα χει παιξει)
Αντρια, συμφωνώ με ότι λες για τις φιλωζωϊκες και για το stray ειδικότερα. Μπορεί να κάνουν καλή δουλεια όσον αφορά τα ζωάκια που εκείνοι βρίσκουν και τους προσφέρουν περίθαλψη. Η αλήθεια είναι ότι και εγω επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την Μαρίνα Λυμπεροπούλου σχετικά με ένα αδέσποτο σκύλο που μου φαινόταν τυφλός και στα τελευταία του, εκτός του οτι με αντιμετώπισε ψιλοαδιάφορα με παρεμεμψε στον δήμο. Πράγμα που το γνώριζα..Το δεύτερο συμβάν είναι ότι για τον "τον αδέσποτο γατούλη με ασβέστη" έστειλα μαιλ στην Κλειάννα Μαλαματίνα από την προηγούμενη Παρασκευή και δεν έχω λάβει μέχρι τώρα καμμια απάντηση.
Συμφωνώ οτι και αυτοί ειναι άνθρωποι και έχουν μια προσωπική ζωή που ίσως να μην μπορούν να διακόψουν κάθε φορά που κάποιος βρίσκει ένα ζωάκι πληγωμένο, αλλά θα για τον λόγο αυτό δεν έχουν τα τηλεφωνά τους και τα μαιλ τους??
Συμφωνώ ότι πρέπει εμείς μόνοι μας εδω μέσα να κάνουμε ότι μπορούμε και να παρέχουμε βοήθεια ο ένας στον άλλον αν γίνεται, το θεωρώ πιο "αγνό". Διορθώστε με αν έχω λάθος...
και επαναλαμβάνω δεν θέλω να υποβιβάσω το έργο αυτών των ανθρώπων, μπορεί και εγω να έχω καταλάβει λάθος το ρόλο τους...
Επισημαίνω ότι τα παιδιά, τουλαχιστον η Μαρίνα, έχουν καιρό να μπουν στο σαιτ (διορθωστε με αν κάνω λάθος)
Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα...![]()
RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool