Η κυρία ζητά ποτήρι

Eγω τωρα τι να πω για αυτο???Η Leia πινει απο το ποτηρι και αν εχει λιγο μεσα και δεν το φτανει το γερνει μεχρι να το ριξει!!!Και επειδη εχει ριξει απειρα ξεχασμενα ποτηρια(και το ενα μαλιστα το εριξε στα μουτρα του αντρα μου που το ειχε στο κομοδινο!!!), κομμενα τα ποτηρια παντου στο σπιτι!!!
Ιδου και οι αποδειξεις...
DSC01520.JPG
καλε θα σφηνωσει μεσσααα:lol::lol::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν φύγω το πρωί για τη δουλειά, ετοιμάζω γάλα με δημητριακά. Ο Πάρης έρχεται, βάζει το μουτράκι του μέσα στο μπώλ και αν δεν τον προλάβω, θα το φάει όλο:) Βέβαια ο Πάρης είναι κοντά στα 9 κιλά!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και γω που νομιζα οτι το κανει μονο η Μιλου ! τελικα ειδου οι αποδειξεις για τις ζηλιαρογατες!παρεπιπτωντως αυτο με το πατουσακι που βαζουν μεσα ειναι πολυ γλυκουλι,δε σου παει καρδια να την μαλωσεις μετα!
παντως αυτο δε γινεται μονο με ποτηρια,ξεχασα να αναφερω και τις σακουλες σουπερ μαρκετ και την επιθεωρηση τους απο την χνουδωτη ερευνητρια του σπιτιου...:lol: παντα θελει να δει αν της φερνουμε κατι.

εννοειται πως οτι σακουλα μπει στο σπιτι πρεπει να την ελεγξει!! Μια φορα εκανα το λαθος να αφησω μια σακουλα με κονσερβες και φακελακια στο πατωμα για να σηκωσω το τηλεφωνο. Οταν επεστρεψα ο κυριος ειχε βγαλει 2-3 φακελακια εξω και ενα κρατουσε στο στομα του. Μεχρι να του το παρω το ειχε τρυπησει και το εγλειφε. Αν αφησω πιατα με φαγητα ή ποτηρια με γαλα δεν τα πειραζει. Το πολυ πολυ να τα μυρισει. Το μονο πραγμα που πειραζει ειναι οι ελιες :lol:

:lol::lol::lol::lol: οι ελιες; τις τρωει η παιζει;

Εμενα ο ρουντης μου εχει αδυναμια στα ψιλα ποτηρια με καλαμακι...οχι μονο θελει να πιει νερο αλλα βγαζει και το καλαμακι και το κρατα στο στομα του γυριζονας ολο το σπιτι:P. Η γιασμινι μου παλι εχει αδυναμια στα πιατα που κρατω εγω, οτι τρωω θελει και αυτη ακομα κιαν το πιατο εχει μεσα φακη! Η ρομινα και η yuuki εχουν αδυναμια στις κασαρολες με το φαι....(κανενα σχολιο:blink:)

ακομα χειροτερα το καθενα προτιμα διαφορετικα δηλαδη :lol:

Καλά, Jejebel, η υπογραφή σου μιλάει από μόνη της:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εγώ δεν έχω γάτα, έχω ένα λούτρινο, που ως λούτρινο, δεν κάνει τέτοιες σαχλαμαρίτσες:lol::lol::lol::lol:

LOL :lol::lol: !! Δίκαιο έχεις!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back