evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καλε θα σφηνωσει μεσσαααEγω τωρα τι να πω για αυτο???Η Leia πινει απο το ποτηρι και αν εχει λιγο μεσα και δεν το φτανει το γερνει μεχρι να το ριξει!!!Και επειδη εχει ριξει απειρα ξεχασμενα ποτηρια(και το ενα μαλιστα το εριξε στα μουτρα του αντρα μου που το ειχε στο κομοδινο!!!), κομμενα τα ποτηρια παντου στο σπιτι!!!
Ιδου και οι αποδειξεις...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια ο Πάρης είναι κοντά στα 9 κιλά!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
παντως αυτο δε γινεται μονο με ποτηρια,ξεχασα να αναφερω και τις σακουλες σουπερ μαρκετ και την επιθεωρηση τους απο την χνουδωτη ερευνητρια του σπιτιου...
παντα θελει να δει αν της φερνουμε κατι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

οι ελιες; τις τρωει η παιζει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Η γιασμινι μου παλι εχει αδυναμια στα πιατα που κρατω εγω, οτι τρωω θελει και αυτη ακομα κιαν το πιατο εχει μεσα φακη! Η ρομινα και η yuuki εχουν αδυναμια στις κασαρολες με το φαι....(κανενα σχολιο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thats my familyακομα χειροτερα το καθενα προτιμα διαφορετικα δηλαδη![]()

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Καλά, Jejebel, η υπογραφή σου μιλάει από μόνη τηςΕγώ δεν έχω γάτα, έχω ένα λούτρινο, που ως λούτρινο, δεν κάνει τέτοιες σαχλαμαρίτσες
![]()
LOL

!! Δίκαιο έχεις!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool