Η κόλαση έχει όνομα και διεύθυνση

Παιδιά και υγειονομικό δεν θα έπρεπε να ειδοποιηθεί? Αυτές όλες οι συλλέκτριας δεν τηρούν τους κανόνες υγείας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υγειονομικο ανελαβε να στειλει τυπος απο την Κτηνιατρικη διευθυνση στη νομαρχια,δεν μιλησαμε ακομα να δω τι εγινε,αν πηγανε με τον εισαγγελεα.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είμαστε σε αγωνία... αναμένουμε νέα σας Νονικα

Εστειλα μνμ στην Ευη,αν δεν επικοινωνησε αυτη με τον Χαραλαμπιδη θα τον παρω η ιδια τηλ αυριο να μαθω.

O εισαγγελεας ακομα δεν εκανε ντου διοτι ακομα δεν βρεθηκε με τον τυπο της νομαρχιας,τον εχει καλεσει παλι να μιλησουν απ'οτι μου ειπε η Ευη.:/:

χθες με πίρε η Αλέκα τηλέφωνο, μου είπε πως σήμερα θα πήγαινε στον ΑΝΑΚΡΙΤΗ για κατάθεση, αλλά δεν είχα νεα της σημερα να μαθω τη στο καλο παεγινε....:hmm::hmm::hmm:

Την καλεσε ο εισαγγελεας;;;Επιτελους!!!:up:Αν μαθεις νεοτερα πες.Να σου κλαφτει πηρε;

[FONT=&quot]Τα ζωάκια όταν θα φύγουν από αυτό το χώρο τι θα απογίνουν?

Ρωτάω γιατί είχα πάει προχτές στο Κερατσίνι και μου είπαν για μια γυναίκα που κρατούσε σε ένα 3οροφο 40+ σκυλιά και δεν ξέρω και εγώ πόσες γάτες σε άθλια κατάσταση.
Επενέβησαν μεν οι αρμόδιες αρχές και αφαιρέθηκαν τα ζώα από το χώρο αλλά κατέληξαν απλά στο δρόμο στη γειτονιά.
Εγώ προσωπικά περπατώντας στα στενά έβλεπα 2-3 σκυλια να κοιμούνται κάτω από δέντρα, 3-4 πιο κάτω να προχωράνε ψάχνοντας, πιο κάτω άλλα τόσα... και από γάτες σε κάποια σημεία που είχαν βάλει φαγητό πάνω από 10-15 γάτες προσπαθούσαν να προλάβουν να φάνε και όλα αυτά μέσα στα ελάχιστα λεπτά που περπάτησα στους δρόμους μεταξύ Γρηγορίου Λαμπράκη και Εθνικής Αντιστάσεως... εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν καταρχήν λόγω των μεγάλων ταχυτήτων των αυτοκινήτων στην περιοχή καθώς και των ανθρώπων στη γειτονιά που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ρίξουν φόλες..

Δεν ξέρω τελικά τι ήταν χειρότερο στο σπίτι που τα κρατούσε γεμάτα αρρώστιες και σε άθλιες συνθήκες καταδικασμένα σε αργό θάνατο ή ο γρήγορος θάνατος που τα περιμένει τώρα στη γειτονιά εκεί:(

[/FONT]

Μας υποσχεθηκαν πως θα προωθηθουν σ'αλλα καταφυγια καποια απο αυτα-εχουμε οκ απο καποια καταφυγια και περιμενουν να τα λαβουν,κυριως κουταβια-και τα αλλα θα στειρωθουν με εξοδα του δημου και θα γινει μια στεγη καινουρια.Θα δουμε...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back